Θεσσαλονίκη : Πολύωρη διακοπή νερού την Δευτέρα 3/7, σε περιοχή στα δυτικά της πόληςΣε πολύωρη διακοπή υδροδότησης στην περιοχή της Σταυρούπολης, που βρίσκεται στη δυτική Θεσσαλονίκη, προχωρά αύριο από τις εννέα το πρωί έως και τις δύο το μεσημέρι η ΕΥΑΘ ΑΕ, όπως γνωστοποιεί η εταιρεία με σχετική της ανακοίνωση.

Η διακοπή υδροδότησης οφείλεται σε εργασίες σύνδεσης νέων αγωγών, στις οδούς Πεσόντων Ηρώων με Ευκλείδη, με Ρόδου, με Ηρακλείτου και Ναυαρίνου του δήμου Παύλου Μελά.

Λόγω των εργασιών, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΕΥΑΘ ΑΕ, θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Πεσόντων Ηρώων-Αμπελοκήπων-Μεγάλου Αλεξάνδρου- Πλατεία Τερψιθέας και τις παρακείμενες οδούς της ΔΕ Σταυρούπολης του Δήμου Παύλου Μελά.

«Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών», τονίζεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη