Θεσσαλονίκη : Άνδρας πέταξε σακούλα με χρυσαφικά στα σκουπίδια


Ένα απίστευτο περιστατικό κλήθηκαν να διαχειριστούν το απόγευμα της Τρίτης οι εργαζόμενοι της καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας πολίτης μαζί με τα σκουπίδια της ημέρας πέταξε από λάθος στον κάδο απορριμμάτων και μια σακούλα με χρυσαφικά και τιμαλφή.

Ο πολίτης το αντιλήφθηκε λίγα λεπτά αφότου είχε περάσει το συνεργείο της αποκομιδής και είχε αδειάσει τον κάδο. Οι άνθρωποι της καθαριότητας δεν είχαν ακόμη απομακρυνθεί από την περιοχή κι έτσι ενημερώθηκαν για το περιστατικό και τους ζητήθηκε να βοηθήσουν, ώστε να βρεθεί η σακούλα και να επιστραφεί στον κάτοχό της. Η υπηρεσία καθαριότητας κινητοποιήθηκε άμεσα και στήθηκε μια ολόκληρη επιχείρηση.

Άμεσα ενημερώθηκε η Ελληνική Αστυνομία, που έσπευσε στον χώρο του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης. Εκεί είχε μεταφερθεί το απορριμματοφόρο που είχε χρησιμοποιηθεί για την αποκομιδή από το επίμαχο σημείο. Παρουσία στελεχών της ΕΛΑΣ, οι εργαζόμενοι της καθαριότητας άδειασαν το απορριμματοφόρο, εντόπισαν τη σακούλα και την επέστρεψαν στον κάτοχό της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη