Βίντεο : Οδηγός, "σφήνωσε" σε δέντρο 2.500 ετών


Viral έγινε ο οδηγός ενος Nissan SUV, όταν πήγε να περάσει μέσα από φημισμένο δέντρο ατραξιόν ηλικίας 2.500 ετών
Και το αυτοκίνητο και το δέντρο κατάφερε να καταστρέψει ο κύριος στο παρακάτω viral video στο οποίο τον βλέπουμε να θέλει να περάσει μέσα από ένα δέντρο ηλικίας 2.500 ετών, με ένα τεράστιο Nissan Armada.

Οι πανύψηλες σεκόιες με τους τεράστιους κορμούς τους αποτελούν στην Αμερική τα πιο χαρακτηριστικά δέντρα ατραξιόν, καθώς υπάρχουν πάρκα με δέντρα στα οποία κανείς μπορεί να οδηγήσει το αυτοκίνητό του από τις μεγάλες τρύπες που έχει δημιουργήσει ο χρόνος στους κορμούς.

Αρχαία δέντρα
Το "Shrine" είναι ένα τέτοιο δέντρο με ιστορία, καθώς λέγεται πως πιθανότατα την τρύπα στον κορμό την έχει δημιουργήσει μια περιορισμένη πυρκαγιά που ξέσπασε μετά από χτύπημα κεραυνού. Ο ιδιοκτήτης, καθώς βρίσκεται σε ιδιωτική περιουσία, μεγάλωσε ακόμη περισσότερο το άνοιγμα στον κορμό, προκειμένου να το φτάσει στα 2.1 μ. σε ύψος αλλά και σε φάρδος, ώστε να χωράνε αυτοκίνητα και να δημιουργηθεί έτσι ένας πόλος έλξης για τουρίστες και επισκέπτες.

Η ταμπέλα του Shrine αναφέρει πως είναι 3.000 ετών με ύψος 53 μέτρων και διάμετρο σχεδόν 6,5 μέτρων. Παρόλα αυτά οι ειδικοί που έχουν εξετάσει το δέντρο θεωρούν πως είναι ελάχιστα νεότερο των 2.500 ετών, με ύψος περί τα 25 μέτρα και διάμετρο γύρω στα 5 μ. Ακόμη και έτσι παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα που μπορεί να θαυμάσει κανείς από κοντά, εκτός αν δεν του κόβει και πολύ.

Όπως ο οδηγός μας εδώ, που αν και τελικά κατάφερε να περάσει από την τρύπα στον κορμό, πριν το κάνει έσπασε τον καθρέφτη του μεγάλου SUV, το γρατζούνισε όπως έκανε το ίδιο και στο δέντρο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη