Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 13 Ιουλίου


Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 13 Ιουλίου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Κριέ μου σήμερα η Σελήνη σχηματίζει δύο δύσκολα τετράγωνα, το ένα με τον Άρη και το άλλο με τον Κρόνο. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στην δουλειά σε κουράζουν και σε αποδυναμώνουν ενεργειακά. Έχεις τρέξιμο, υποχρεώσεις, αγγαρείες και άγχος, μέχρι να τα τελειώσεις. Καλό είναι να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για ξεκούραση και να μην πατήσεις τέρμα τα γκάζια, γιατί η ενέργειά σου θα πέσει αρκετά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην μεταφέρεις το άγχος από την δουλειά στον σύντροφο γιατί θα χαλάσεις την διάθεση του και παράλληλα και την δική σου. Με μια μικρή βόλτα μαζί του θα αποσυμπιέσεις το άγχος. Έχεις λάβει ερωτική πρόταση από ένα άτομο που ενδιαφέρεται για σένα. Εφόσον είσαι διαθέσιμος και σου αρέσει ο υποψήφιος, ο δρόμος είναι ανοικτός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η αλήθεια είναι πως η δουλειά σε πιέζει και σε καταπιέζει. Η καθημερινότητα βγαίνει δύσκολα. Πέτα οτιδήποτε άχρηστο και μην ασχολείσαι. Στα οικονομικά στριμώχνεσαι!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε σήμερα είναι Πέμπτη και η Σελήνη δέχεται δύο πιεστικά τετράγωνα. Του Άρη από την μια και του Κρόνου από την άλλη. Τα όνειρα που τόσο πάλεψες για την υλοποίησή τους παρεμποδίζονται προσωρινά Στην ουσία παρουσιάζονται έκτακτες ανάγκες και αλλάζουν τις προτεραιότητες σου. Ίσως τα παιδιά, ή ο σύντροφος, ή ένα πρόβλημα στην δουλειά, σε κάνουν να ξανασκεφτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, να προσέχεις τα λόγια γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τον σύντροφο. Η λεκτική αντιπαράθεση θα φέρει έντονους καυγάδες που καλύτερα να τους αποφύγεις. Αν είσαι αδέσμευτος, παρόλα τα αρνητικά που συμβαίνουν γύρω εσύ δεν χάνεις την όρεξη για φλερτ και νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σχέδια χρειάζονται αναθεώρηση και μετά βλέπεις τι θα κάνεις και ποιες θα είναι οι οριστικές αποφάσεις. Προς το παρόν δούλεψε τα στο μυαλό σου και μην κάνεις κινήσεις. Στα οικονομικά ενδεχομένως να ξοδευτείς για την κάλυψη αναγκών των παιδιών, ή του συντρόφου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και σχηματίζει δύο δύσκολες όψεις τετραγώνου. Η μία με τον Άρη και η άλλη με τον Κρόνο. Όλο μαζί δημιουργεί ένα ταυ τετράγωνο, που μπλοκάρει την ενέργεια και εμποδίζει την ομαλή ροή των καταστάσεων. Τόσο η δουλειά, όσο και η οικογένεια σε τραβούν πότε εδώ και πότε εκεί. Μόνος σου πρέπει να βάλεις τάξη και τον καθένα στον πάγκο του.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δεν γλυτώνεις από τις διαφωνίες με το ταίρι είτε υπάρχει σοβαρός λόγος, είτε όχι. Κράτα την ψυχραιμία σου και πάρε απόσταση μέχρι να περάσει η μπόρα. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα θα προτιμήσεις να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, παρά να μπεις στην διαδικασία να μάθεις έναν άλλο άνθρωπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δυσκολίες αναμένονται στην δουλειά. Οι ανώτεροι σε καταπιέζουν ζητώντας από σένα περισσότερα πράγματα. Στα οικονομικά δεν υπάρχει κάποια αξιόλογη αλλαγή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα η Σελήνη έχει να αντιμετωπίσει με δύσκολες όψεις τετραγώνου, τον Άρη και τον Δία. Σαφώς και σου θέτει εμπόδια που προορίζεται να μπουν στα πλάνα που έχεις καταστρώσει για το μέλλον. Αναθεωρήσεις, ακυρώσεις, επαναπροσδιορισμοί είναι αυτά που θα προκαλέσουν πίεση, εφόσον ήσουν βέβαιος για τη έκβαση τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να μην έρθεις σε λογομαχία με το ταίρι εξαιτίας των παραγόντων που εμποδίζουν το ταξίδι που επιθυμούσε. Κάποιες φορές προκύπτουν θέματα και αλλάζουν τα σχέδια. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις την πιθανότητα να κάνεις νέα ερωτική γνωριμία πάνω σε μετακίνηση για επαγγελματικούς λόγους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναθεωρήσεις προκύπτουν και στα επαγγελματικά. Οι προτάσεις δεν βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να υλοποιηθούν προς το παρόν. Τα οικονομικά είναι ίσα βάρκα, ίσα νερά, κάτι που πρέπει να το εκτιμήσεις, αφού δεν ζημιώνεσαι.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα η Σελήνη έχει να αντιμετωπίσει τον Άρη και τον Κρόνο με τον σχηματισμό δύσκολων τετραγώνων προς αυτούς. Το κυνήγι της επιβίωσης είναι αναγκαίο για να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις της ζωής. Κάπου μπλοκάρεται η ενέργεια και δεν έρχονται οι εξασφαλίσεις που θεωρείς ιδανικές. Ίσως πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τα θέλω σου και να αλλάξεις πορεία πλεύσης. Η διατήρηση των κεκτημένων αλλά και η τόνωση τους θα φέρει κάλυψη περισσότερων αναγκών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δεν αποκλείεται σήμερα να κλονιστεί η πίστη σου για τα συναισθήματα του συντρόφου και να βγει σε ζήλια όλο αυτό. Μια ειλικρινή συζήτηση θα σου λύσει όλες τις απορίες. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα ερωτική περιπέτεια σε αναστατώνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις πλάνα για μια συνεργασία που σκέφτεσαι εδώ και καιρό αλλά δεν έχεις καταλήξει ακόμα. Θέλεις πρώτα να σιγουρευτείς ότι θα έχεις αρκετό οικονομικό όφελος προτού συμφωνήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, δύσκολη μέρα σήμερα με την Σελήνη να σχηματίζει τετράγωνα με τον Κρόνο και τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σου. Ο σχηματισμός του ταυ τετραγώνου είναι άκρως πιεστικός και μπλοκάρει την ενέργεια. Έχεις αλλάξει συμπεριφορά και είσαι επιθετικός, ανταγωνιστικός και εριστικός ενίοτε. Το κάνεις με όλους και κυρίως στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου, ρίξε τους τόνους και μην θεωρείς τις σχέσεις σου δεδομένες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μάλλον θα πρέπει να ζητήσεις συγνώμη από τον σύντροφο που χωρίς λόγο πίκρανες. Συγκράτησε τα νεύρα σου! Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να κάνεις γνωριμίες αφού έχεις ξεπεράσει κατά πολύ τις αναστολές και φλερτάρεις άνετα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι μια μέρα που σε ενδιαφέρουν πολύ τα επαγγελματικά και αναλαμβάνεις την πρωτοβουλία να προτείνεις συνεργασία με το άτομο που θεωρείς αξιόπιστο και σοβαρό. Τα οικονομικά είναι το αμέσως επόμενο θέμα που θα ξεκαθαρίσεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα η Σελήνη σχηματίζει δύσκολα τετράγωνα με τον Άρη και τον Κρόνο. Πρόκειται για μπλοκαρισμένη ενέργεια μεταξύ αυτών των τριών, που δεν αφήνει την ροή των εξελίξεων να τρέξει. Συμπαρασύρουν και την δική σου ενέργεια η οποία μειώνεται δραματικά λόγω άγχους. Μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς! Μπορείς να αποκοπείς από άτομα που είναι τοξικά και βλάπτουν την ψυχολογία σου με την αρνητικότητα που εκπέμπουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δεν βρίσκεις την συμπαράσταση του ανθρώπου που αγαπάς. Σε προβληματίζει η συμπεριφορά του προς εσένα. Δεν καταλαβαίνεις από που προέρχονται τα παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος, εμποδίζονται οι καινούργιες γνωριμίες. Σε απασχολεί το παρελθόν και μια παλιά σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με την δουλειά δεν είσαι πολύ ικανοποιημένος και επιθυμείς να βρεις καινούργιο αντικείμενο, ή καινούργιους συνεργάτες. Αποζητάς καλύτερες συνθήκες εργασίας και ανώτερες αποδοχές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου, σήμερα με την Σελήνη να σχηματίζει δύο δύσκολα τετράγωνα δεν θα διανύσεις και την πιο ιδανική μέρα. Από την μια το τετράγωνο της με τον Άρη και από την άλλη το τετράγωνο της με τον Κρόνο, πιέζουν αρκετά. Ενώ είχες πάρει φόρα για να υλοποιήσεις τα μελλοντικά σχέδια, ανακόπτεται η ταχύτητα για να τα ξαναδείς με άλλη οπτική ματιά. Επαναπροσδιορισμός, αναδιοργάνωση, σύντομα έρχονται πιο χαρούμενες μέρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις την απομάκρυνση του συντρόφου, που επειδή δεν μπορείς να αιτιολογήσεις θα βγάλεις ζήλια. Αν είσαι αδέσμευτος, θα προτιμήσεις να κάνεις μια σοβαρή γνωριμία με προοπτικές εξέλιξης. Οτιδήποτε άλλο δεν σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προς το παρόν τα νέα εγχειρήματα καθυστερούν και δεν έχεις αποτελέσματα. Τα οικονομικά όμως σε πιέζουν γιατί έχεις ένα χρέος να τακτοποιήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη, σήμερα η Σελήνη σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Άρη και άλλο ένα με τον Κρόνο. Αυτοί οι δύο (Άρης, Κρόνος), βρίσκονται ήδη σε αντίθεση και ο ολοκληρωμένος σχηματισμός του ταυ τετραγώνου σε πιέζει σε καίριους τομείς της ζωής σου. Οι δυσκολίες και τα προβλήματα της οικογένειας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πρέπει να ξεκλέψεις χρόνο από την δουλειά για να ασχοληθείς και αυτό δεν είναι εφικτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα έχεις την ανάγκη να είσαι με το ταίρι ελπίζοντας ότι θα βρεις συμπαράσταση και παρηγοριά. Αν είσαι αδέσμευτος και σε ενδιαφέρει να κάνεις κάτι καινούργιο στη ζωή σου, τότε πρέπει να κόψεις τις γέφυρες με το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε απασχολεί έντονα μια νέα συνεργασία, ή μια δουλειά που θα σε ανεβάσει σε υψηλότερη θέση. Έχεις τα προσόντα για να την διεκδικήσεις. Στα οικονομικά φεύγουν χρήματα που δαπανώνται για το σπίτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε μου αγαπημένε, σήμερα η Σελήνη σχηματίζει δύο δύσκολα τετράγωνα το ένα με τον Άρη και το άλλο με τον Κρόνο. Μπλοκάρονται και εμποδίζονται οι επικοινωνίες και οι μετακινήσεις. Η βιασύνη σου να τρέξουν τα πράγματα τα κάνει χειρότερα. Οπότε το συμπέρασμα είναι να μη βιάζεσαι. Βάλε στόχους και πρόγραμμα ταυτόχρονα. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη. Ο Κρόνος είναι κυβερνήτης σου και ξέρεις τι θέλει από σένα. Σύνεση και εγκράτεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα δεν θα καταφέρεις να συνεννοηθείς πολύ εύκολα με το ταίρι σου και θα χρειαστεί να είσαι περισσότερο επεξηγηματικός. Πες τις σκέψεις σου χωρίς να βάζεις σάλτσες! Αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις μια γνωριμία, που αν και δεν θα σε ενθουσιάσει αρχικά, θα αποδειχθεί πολύ καλή στην πορεία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην είσαι παρορμητικός όταν θέτεις επαγγελματικούς στόχους και μη είσαι ανυπόμονος για άμεσα αποτελέσματα. Στα οικονομικά πιέζεσαι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Υδροχόε, σήμερα Πέμπτη και η Σελήνη σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Άρη κι άλλο ένα με τον Κρόνο. Δύσκολες οι συνθήκες που καλείσαι να περάσεις. Οι δυσκολίες περιλαμβάνουν τα οικονομικά και τα συναισθηματικά σου. Έχεις να αντιμετωπίσεις θέματα ασφαλειών, κεκτημένων, περιουσιακών και κληρονομικών. Παρόλα αυτά δεν θα το βάλεις κάτω. Μπορεί να πεις «όσα πάνε κι όσα έρθουν» και στην τελική να το ρίξεις έξω.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα δεν θέλεις να φορτώσεις με αρνητικά συναισθήματα το ταίρι σου, ούτε να το στεναχωρήσεις με τα προβλήματα και προτιμάς μια βόλτα. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις μέσα στην συννεφιά μια ακτίδα φωτός και ένα νέο πρόσωπο θα έρθει στην ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια νέα συνεργασία που έχει ξεκινήσει με δική σου προτροπή δεν σε ικανοποιεί απόλυτα. Ο λόγος είναι οικονομικός, αφού περίμενες περισσότερα και τελικά ίσα που ανταπεξέρχεσαι στις υποχρεώσεις.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η Σελήνη σήμερα κάνει δύο τετράγωνα. Από την μια με τον Άρη και από την άλλη με τον Κρόνο που φιλοξενείς στο ζώδιο σου. Αυτοί οι δύο (Άρης, Κρόνος), βρίσκονται ήδη σε αντίθεση και ολοκληρώνουν την πλέον πιεστική όψη του ταυ τετράγωνου. Μην τα βάζεις με την τύχη σου γιατί εσύ την προκαλείς. Όλα τα εμπόδια προέρχονται από σένα και κυρίως από τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις. Το αποτέλεσμα είναι να κλείνεσαι στον εαυτό σου. Η μέρα θα φέρει συγκρούσεις με το περιβάλλον σου, ενώ θα διαπιστώσεις ότι κάποιοι άνθρωποι σου ζητούν τα «ρέστα» σε υποθέσεις που στην ουσία οι ίδιοι φταίνε!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, φαίνεται πως ο σύντροφος έχει σηκώσει τα μανίκια για καυγά. Κράτησε την ψυχραιμία σου και μη δίνεις αφορμές. Επίσης κράτα το στόμα σου κλειστό μέχρι να περάσει η μπόρα εφόσον σε ενδιαφέρει να διατηρήσεις την σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, διαισθάνεσαι το ερωτικό ενδιαφέρον ενός ατόμου, αλλά δεν ξέρεις αν θα ενδώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η προκλητική συμπεριφορά του συνεργάτη-συνεταίρου σε προβληματίζει. Οι κόποι σου δεν αναγνωρίζονται! Ανέλαβες όλες τις ευθύνες και το μετάνιωσες. Στα οικονομικά πιέζεσαι από πολλές υποχρεώσεις.



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη