Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 1 Ιουλίου


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 1 Ιουλίου 


ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, Καλό Μήνα! Ο Ιούλιος ξεκινά με την συνάντηση του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, που φωτίζει τις σχέσεις που διατηρείς με το οικογενειακό περιβάλλον. Το σπίτι σε απασχολεί και συζητάς για ανακαίνιση, ή διακόσμηση του χώρου. Η θετική όψη εξάγωνου που σχηματίζουν με τον Δία, δείχνει πως θα χρειαστεί να δαπανήσεις κάποια χρήματα, αλλά ευτυχώς δεν θα ζημιωθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση με το ερωτικό ταίρι σε ικανοποιεί τόσο που σχεδιάζεις ένα ταξιδάκι που θα λειτουργήσει ανανεωτικά. Τα συναισθήματα είναι σταθερά και αντέχουν στο χρόνο, οπότε διόλου απίθανο να προταθεί συγκατοίκηση. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε κάνει να νιώσεις άνετα από την πρώτη στιγμή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η οικονομική ευμάρεια είναι δεδομένη και υπάρχει τόνωση του εισοδήματος. Οικονομικές βοήθειες προερχόμενες από την οικογένεια σε ικανοποιούν. Στα επαγγελματικά επίσης έχεις την στήριξη των δικών σου ανθρώπων.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, Καλό Μήνα! Ο Ιούλιος μπαίνει με την συνάντηση του Ήλιου και του Ερμή μέσα στο ζώδιο του Καρκίνου. Είσαι χαρούμενος, ευδιάθετος και επικοινωνιακός. Συναντάς κόσμο και ανταλλάσσεις ειδήσεις και πληροφορίες. Η θετική όψη του εξάγωνου που σχηματίζουν με τον Δία, που φιλοξενείς στο ζώδιο σου, τονώνουν ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η βασική σου επιθυμία είναι να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι, να βρεθείς μαζί του και να ενωθείς ψυχικά. Καλές οι βόλτες και η εξωστρέφεια, αλλά σε κουράζουν. Αν είσαι αδέσμευτος, θα προτιμήσεις να βγεις με φίλους, να φλερτάρεις και ενδεχομένως να γνωρίσεις το μελλοντικό σου ταίρι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεχθείς επαγγελματική πρόταση για συνεργασία, που θα σε ικανοποιήσει και από άποψη θέσης και από άποψη οικονομικών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, Καλό Μήνα! Ο Ιούλιος μπαίνει με την συνάντηση του Ήλιου και του κυβερνήτη σου Ερμή, στο ζώδιο του Καρκίνου. Εστιάζεις το ενδιαφέρον στον τομέα των υλικών και συναισθηματικών ασφαλειών. Σαφώς τονώνεται το αίσθημα της ιδιοκτησίας, της κατοχής, τόσο των περιουσιακών στοιχείων, όσο και των συναισθημάτων, αγαπημένων ατόμων. Η θετική όψη του εξάγωνου που σχηματίζουν με τον Δία, δείχνει ότι υπάρχει στήριξη από το περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, κατοχυρώνεις την αγάπη του συντρόφου και νιώθεις ασφαλής και σίγουρος για την επιλογή σου. Με το ταίρι διανύεις μια ήρεμη περίοδο χωρίς εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, την σημερινή μέρα δεν έχεις ανάγκη να βρεις συντροφιά και επιθυμείς να ασχοληθείς με άλλα θέματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βελτιώνεται η σχέση με τους συναδέλφους και ανακουφίζεσαι από τις δυσκολίες που σου προκαλούσαν. Οικονομικά είσαι στην καλύτερη περίοδο, που θα απολαύσεις οφέλη από αύξηση, ή από μπόνους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, Καλό Μήνα! Ο Ιούλιος μπαίνει πολύ ευνοϊκά για σένα, αφού η συνάντηση του Ήλιου και του Ερμή, γίνεται στο ζώδιο σου. Είσαι περισσότερο επικοινωνιακός και εξωστρεφής από ότι συνηθίζεις. Λάμπεις με την παρουσία σου και δεν περνάς απαρατήρητος. Το θετικό εξάγωνο που σχηματίζουν με τον Δία, σε κάνουν να ξεχωρίζεις στις παρέες και να γίνεσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Οι φίλοι σε συμπαθούν και οι ομάδες που ανήκεις, επιθυμούν να σε δουν να ηγείσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, λαμβάνεις τον θαυμασμό από το ταίρι, που δεν ξεκολλάει τα μάτια του από πάνω σου. Νιώθεις ασφαλής και τίποτα δεν σε προβληματίζει. Αν είσαι ελεύθερος, η επιβλητική σου όψη και η γενναιόδωρη στάση, προσελκύουν τα βλέμματα του αντίθετου φύλλου. Η τύχη προτιμά τους τολμηρούς και εσύ είσαι ένας από αυτούς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν και καταναλώνεις πολλές ώρες στην εργασία σου, δεν κουράζεσαι όπως παλαιότερα. Η θετική αντιμετώπιση και η αισιοδοξία σε κάνουν να τα βλέπεις όλα διαφορετικά. Στα οικονομικά δεν υπάρχει κάποιο εμφανές πρόβλημα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, Καλό Μήνα! Ο Ιούλιος ξεκινά με την συνάντηση του κυβερνήτη σου Ήλιου και του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, στο ζώδιο που βρίσκεται ακριβώς πίσω σου, τον Καρκίνο. Η εσωστρεφή στάση δεν σου ταιριάζει, αλλά κρίνεται απαραίτητη για να ξαναδείς το παρελθόν και να φτιάξεις νέα πλάνα για το μέλλον χωρίς να κάνεις τα ίδια λάθη. Η θετική όψη του εξάγωνου που σχηματίζουν και οι δύο με τον Δία, σε ανεβάζουν σε ανώτερο επίπεδο στην κοινωνία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα μπορείς να απολαύσεις την εσωτερική γαλήνη και ηρεμία που προσφέρει ο ερωτικός σύντροφος. Σαν εξωστρεφής χαρακτήρας που είσαι επιθυμείς να βγεις, αλλά το ταίρι σε μαθαίνει πως το να ασχολείστε ο ένας με τον άλλο θεωρείται πολυτέλεια που πρέπει να απολαύσεις. Αν δεν έχεις ταίρι, η βασική προϋπόθεση να βρεις είναι η κοινωνικοποίηση, κάτι που δεν επιθυμείς διακαώς την σημερινή μέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική άνοδος είναι δεδομένη και σε ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό, αφού αναγνωρίζονται οι προσπάθειες που έχεις καταβάλλει. Η οικονομική ανταμοιβή είναι ανάλογη των προσόντων σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, Καλό Μήνα! Ο Ιούλιος μπαίνει με την συνάντηση του Ήλιου και του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου. Φωτίζονται τα θέματα της κοινωνικής ζωής, των φιλικών σχέσεων και των ομάδων που ανήκεις. Παραμερίζεις τους ανούσιους συναισθηματισμούς και λειτουργείς με βάση την λογική, κάτι που γνωρίζεις να κάνεις πολύ καλά. Το θετικό εξάγωνο τους με τον Δία, είναι βοηθητικό ώστε να υλοποιήσεις τα μελλοντικά σχέδια και να εκπληρώσεις τα όνειρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, διανύεις την ιδανικότερη περίοδο που θα μπορούσες να έχεις. Πίστη, αισιοδοξία, αγάπη και ταξίδια, είναι μερικά από τα θετικά στοιχεία που θα απολαύσεις με τον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις την τύχη με το μέρος σου και την στήριξη των φίλων, που προωθούν μια φιλική γνωριμία να εξελιχθεί σε ερωτική σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σχέδια προωθούνται και νέες συνεργασίες προβλέπονται. Θα χρειαστεί να δαπανήσεις ένα κεφάλαιο, που όμως θα αποφέρει διπλάσια οικονομικά οφέλη.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, Καλό Μήνα! Ο Ιούλιος ξεκινά με την συνάντηση του Ήλιου με τον Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου. Φωτίζονται τα θέματα της καριέρας, της καταξίωσης και της δημόσιας προβολής. Εστιάζεις το ενδιαφέρον σου εκεί και προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο δυνατό που μπορείς για να πετύχεις την κοινωνική ανέλιξη. Η θετική όψη του εξάγωνου που σχηματίζουν με τον Δία, σε βοηθούν να διώξεις τις φοβίες και τις ανασφάλειες του παρελθόντος και να βαδίσεις μπροστά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σε ενδιαφέρει σήμερα να νιώσεις ασφαλής συναισθηματικά και δεν αποκλείεται να ζητήσεις εγγυήσεις για την αγάπη του συντρόφου. Υπάρχει βαθιά και σταθερή αγάπη, αλλά δεν σου αρκεί να το γνωρίζεις. Θέλεις να το ακούς από το στόμα του. Αν είσαι αδέσμευτος, η επαφή με ένα πρώην ερωτικό ταίρι σε καλύπτει συναισθηματικά κι ας μην υπάρχει μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά ολοένα και αποκτούν ανοδική πορεία. Αν δεν φθάσεις στο επιθυμητό επίπεδο δεν θα σταματήσεις να προσπαθείς. Στα οικονομικά υπάρχουν τρύπες από οφειλές που πρέπει να κλείσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, Καλό Μήνα! Ο Ιούλιος μπαίνει με την συνάντηση του Ήλιου με τον Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου. Το φως εστιάζεται στον τομέα της γνώσης, της μάθησης, των σπουδών, αλλά και της ελευθερίας του πνεύματος και της ψυχής. Κατοχυρώνεις την εκπαίδευση για την απόκτηση δεξιοτήτων. Στέλνεις αιτήσεις και κάνεις βιογραφικά για παρακολούθηση σεμιναρίων, κτλ. Το θετικό εξάγωνο που σχηματίζουν με τον Δία, φέρνει τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου στο προσκήνιο για να σε στηρίξουν στις αποφάσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καλύπτεσαι σε μεγάλο βαθμό από την σχέση με τον σύντροφο και επιθυμείς ένα ταξίδι μαζί του για να τον ευχαριστήσεις για όσα προσφέρει. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να ανακαλύψεις την αδελφή ψυχή σε ένα ταξίδι, ή μια εκδρομή που θα κάνεις. Θα σε εξιτάρει η διαφορετική κουλτούρα και η κοσμοθεωρία του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τα οικονομικά δεν αντιμετωπίζεις ιδιαίτερα προβλήματα. Νιώθεις ασφαλής! Τα επαγγελματικά έχουν ανοδική πορεία και οι νέες δεξιότητες σε αναβαθμίζουν στην ιεραρχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, Καλό Μήνα! Ο Ιούλιος μπαίνει με την συνάντηση του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου. Εισέρχεσαι σε μια εσωστρεφή περίοδο που θα σε βοηθήσει να φορτίσεις τις μπαταρίες και να αναδιοργανωθείς ψυχικά και σωματικά. Τα βαθιά συναισθήματα και ο εσώτερος κόσμος φωτίζονται και βγαίνουν στην επιφάνεια όλα όσα σε ταλάνιζαν. Το θετικό εξάγωνο που σχηματίζουν με τον Δία σε ευνοεί σε επίπεδο καθημερινότητας. Κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν ξεκινώντας από την βελτίωση της προσωπικής ζωής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, φαίνεται πως τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει τα συναισθήματα και την εμπιστοσύνη που νιώθεις. Ακόμα και την ρουτίνα την αντιμετωπίζεις θετικά, αφού μπορείς να κάνεις με τον σύντροφο κάτι ευχάριστο από κοινού. Αν είσαι αδέσμευτος, την σημερινή μέρα δεν προβλέπεται κάποια σπουδαία γνωριμία. Ασχολείσαι κατά βάθος με το παρελθόν και ζεις με την νοσταλγία ενός περασμένου έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να κάνεις μια σημαντική συνεργασία που σκέφτεσαι εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου όμως σε αγχώνουν γιατί η τωρινή σου εργασία δεν προσφέρει αυτά που επιθυμείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, Καλό Μήνα! Ο Ιούλιος ξεκινά με την συνάντηση του Ήλιου με τον Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου. Το φως διαχέεται στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών. Οι σημαντικοί άνθρωποι που έχουν λόγο στη ζωή σου, παίρνουν θέση απέναντι και σε παροτρύνουν να επικοινωνήσεις τα αιτήματα σου. Το θετικό εξάγωνο τους με τον Δία, σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνικό και δεκτικό σε προσκλήσεις για εξόδους, διασκεδάσεις και γνωριμίες. Αποκτάς δημοτικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις με το ερωτικό ταίρι υπέροχες στιγμές με έντονη εξωστρέφεια και συναναστροφές με φίλους και παρέες. Άτομα του φιλικού κύκλου βοηθούν εσένα που είσαι ελεύθερος να βρεις το ιδανικό ταίρι και προτείνουν εξόδους που θα σε οδηγήσουν στην ανακάλυψή του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσπαθείς να κεντρίσεις το ενδιαφέρον κάποιων χορηγών για να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου και να προάγεις σε επαγγελματικό προσανατολισμό. Κινείσαι μυστικά προς το παρόν μέχρι να σιγουρευτείς για την συνεργασία. Οικονομικά δεν υπάρχουν αξιόλογες μεταβολές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, Καλό Μήνα! Ο Ιούλιος μπαίνει με την συνάντηση του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου. Φως εισέρχεται στον τομέα της καθημερινότητας και της ρουτίνας. Επικοινωνείς καλύτερα με το περιβάλλον της δουλειάς και νιώθεις οικεία με τους υφισταμένους. Το ευνοϊκό εξάγωνο που σχηματίζουν με τον Δία, φέρνει σημαντικές θετικές εξελίξεις στο σπίτι και την οικογένεια. Προβλέπεται αύξηση των μελών της οικογένειας!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή εσωστρεφή διάθεση σε κλείνει στο σπίτι, απολαμβάνοντας τη θαλπωρή και την ζεστασιά της αγκαλιάς του συντρόφου. Η πρόταση για συγκατοίκηση είναι στα άμεσα σχέδια. Αν είσαι αδέσμευτος υπάρχει η προοπτική μιας σπουδαίας γνωριμίας, που θα εξελιχθεί σε σχέση ζωής. Οι φίλοι θα βοηθήσουν ώστε να γνωρίσεις αυτό το άτομο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σχέδια προωθούνται και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Αναλαμβάνεις ευθύνες και υποχρεώσεις προκειμένου να επιταχύνεις τις εξελίξεις. Στα οικονομικά θα λάβεις στήριξη από την οικογένεια.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, Καλό Μήνα! Ο Ιούλιος ξεκινά με την συνάντηση του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, που ρίχνει το φως στον πιο ευχάριστο και ερωτικό τομέα του χάρτη σου. Περνάς χρόνο με τους φίλους, κάνεις ατελείωτες συζητήσεις, βγαίνεις, διασκεδάζεις και επικοινωνείς τα χόμπι και τα καλλιτεχνικά δημιουργήματα, εφόσον υπάρχουν. Ο σχηματισμός του ευνοϊκού εξάγωνου και των δύο με τον Δία, ανεβάζει ταχύτητες στα επικοινωνιακά σου ταλέντα. Μετακινήσεις, επαφές και συζητήσεις επί παντός επιστητού!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σε περιμένουν χαρούμενες ευχάριστες εξελίξεις στην σχέση με τον σύντροφο. Περνάς καλά μαζί του και απολαμβάνεις εξόδους και διασκεδάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα δεν δικαιολογείσαι να μείνεις μέσα και να κλωτσήσεις την τύχη σου. Κάπου εκεί έξω σε περιμένει ο ιδανικός σύντροφος να τον γνωρίσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν και σήμερα δεν έχεις το ενδιαφέρον στα εργασιακά, παρόλα αυτά πηγαίνουν μια χαρά και υπάρχει άνοδος. Στα οικονομικά έχεις καταφέρει το ακατόρθωτο. Από την μια ξοδεύεσαι από την άλλη δεν ξεμένεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη