Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 8 Ιουλίου


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 8 Ιουλίου


ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Κριέ μου αγαπημένε, αυτό το Σάββατο η Σελήνη σχηματίζει πολλές ευνοϊκές όψεις που φέρνουν θετικά μηνύματα. Η συνάντηση της με τον Ποσειδώνα αυξάνει τον ρομαντισμό και την ευαισθησία κάτι που το έχεις ανάγκη. Το εξάγωνο με τον Ουρανό σε καθιστά ασφαλή, τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Η όψη τριγώνου με τον Ερμή, αναδύει τρυφερά αισθήματα και τα βγάζει στην επιφάνεια, ώστε να τα επικοινωνήσεις με την οικογένεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, η σημερινή μέρα είναι πολύ ευνοϊκή και προσφέρεται για να δημιουργήσεις ένα ασφαλές περιβάλλον που θα απολαύσεις στιγμές θαλπωρής με το σύντροφο. Αν δεν έχεις σχέση, τότε θα περιμένεις την κατάλληλη μέρα για να βρεις, γιατί σήμερα δεν είναι μέρα κοινωνικοποίησης και γνωριμιών.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά κινείται ένα παρασκήνιο, χωρίς να σημαίνει ότι είναι αρνητικό. Στον οικονομικό τομέα νιώθεις ασφαλής!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε μου αγαπημένε, αυτό το Σάββατο η Σελήνη σχηματίζει αρκετές όψεις που είναι σε γενικές γραμμές βοηθητικές. Η συνάντηση της με τον Ποσειδώνα, σε φέρνει κοντά σε φίλους, τους οποίους έχεις ξεχωρίσει μέσα στην καρδιά σου και είναι ξεχωριστοί. Το εξάγωνο της με τον Ουρανό, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο σου, σε ευνοεί σε θέματα κοινωνικής δικτύωσης και διαφήμισης. Τέλος το τρίγωνο με τον Ερμή, σε κάνει πολύ επικοινωνιακό, εξωστρεφή και κοινωνικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, είσαι πρόθυμος να απλώσεις το χέρι και να εξομαλύνεις την κάθε δυσκολία που βάλτωνε την επικοινωνία. Οι συζητήσεις έχουν νόημα και δεν αναλώνεσαι σε ανούσια θέματα. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, η έντονη κοινωνικοποίηση σου σήμερα θα φέρει πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικοί στόχοι υλοποιούνται και πραγματοποιούνται τα σχέδια για συνεργασίες. Σε ότι αφορά τα οικονομικά δεν φαίνεται να σε απασχολεί κάποιο σημαντικό θέμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Δίδυμε μου αγαπημένε, αυτό το Σάββατο η Σελήνη σχηματίζει αρκετές ευνοϊκές όψεις που θα φέρουν σημαντικές και θετικές εξελίξεις. Η συνάντηση της με τον Ποσειδώνα σηματοδοτεί μια περίοδο που θα σε απασχολήσει η κοινωνική και επαγγελματική καταξίωση. Το εξάγωνο με τον Ουρανό σε αφυπνίζει και σε θέτει σε εγρήγορση. Θέματα του παρελθόντος δεν σε πονούν πια. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή, δημιουργεί τις ασφάλειες που χρειάζεσαι για να νιώσεις την συναισθηματική και οικονομική κάλυψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα δεν επιθυμείς εξόδους και διασκεδάσεις με το ταίρι, παρόλο που είναι ιδανική μέρα. Προτιμάς να την αφιερώσεις αποκλειστικά στον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, μάλλον θα ακολουθήσεις τη παρέα σε έξοδο ελπίζοντας να ανακαλύψεις τον έρωτα της ζωής σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με το βλέμμα στραμμένο στα επαγγελματικά και την επιθυμία να ανέλθεις βρίσκεσαι σήμερα κι ας είναι Σάββατο. Είναι η κατάλληλη μέρα για να σκεφτείς τα επόμενα βήματα σου. Στα οικονομικά θα υπάρξει βελτίωση και άνοδος του εισοδήματος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Σάββατο και η Σελήνη σχηματίζει αρκετές θετικές όψεις, που θα φέρουν εύνοια σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Η συνάντηση της με τον Ποσειδώνα, θα σε κάνει ονειροπόλο και αρκετά ευαίσθητο. Η ψυχή σου ταξιδεύει σε μέρη μακρινά και αναζητάς τρόπους για να πραγματοποιηθούν τα σχέδια σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό θα σε ευνοήσει, ώστε να κάνεις το πολυπόθητο ταξίδι. Παράλληλα η Σελήνη τριγωνίζει τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο σου και αυξάνει την θετική ενέργεια. Εσύ είσαι αυτός που θα κινήσει τις διαδικασίες για αυτά που επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, διανύεις μια πολύ ευνοϊκή περίοδο που περνάς καλά με το ταίρι και απολαμβάνεις την συντροφιά του. Το ταξίδι που έταξες θα το πραγματοποιήσεις και θα ανανεώσεις την σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος, μια μετακίνηση, μια έξοδος ή μια εκδρομή θα σε φέρει μπροστά στην πολυπόθητη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σχέδια και οι στόχοι ευοδώνονται. Είσαι ανταγωνιστικός τόσο όσο να κερδίζεις χωρίς να αδικείς κανένα. Στα οικονομικά δεν αντιμετωπίζεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λέοντα μου αγαπημένε, σήμερα είναι Σάββατο και η Σελήνη σχηματίζει μόνο θετικές όψεις που θα φέρουν ευχάριστες εξελίξεις. Τα δύσκολα θα γίνουν εύκολα με την σύνοδο της Σελήνης και του Ποσειδώνα. Σαφώς θα υπερχειλίσει το συναίσθημα το οποίο θα φέρει ρομαντισμό. Το εξάγωνο της με τον Ουρανό, προάγει τα επαγγελματικά, φέρνοντας ευκαιρίες. Τέλος το πολύ ευνοϊκό τρίγωνο με τον Ερμή, δημιουργεί συναισθηματική ευφορία και ανάταση ψυχής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα σε προδιαθέτει να ασχοληθείς αποκλειστικά με το ταίρι και να βρεθείς σε ιδιωτικό χώρο, όπου μπορείς να απελευθερώσεις τα τρυφερά συναισθήματα. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις την εύνοια να γνωρίσεις έναν ευαίσθητο άνθρωπο που θα σε συγκινήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες συνεργασίες με θετικό πρόσημο προβλέπονται άμεσα. Τα οικονομικά βελτιώνονται και καταφέρνεις να τακτοποιήσεις ένα δάνειο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Σάββατο και η μέρα είναι ευνοϊκή, αφού η Σελήνη σχηματίζει μόνο θετικές γωνίες. Η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα, σε ευαισθητοποιεί στις διαπροσωπικές σχέσεις και δείχνεις πως νοιάζεσαι για τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό, και ταυτόχρονα το τρίγωνο της με τον Ερμή, υλοποιεί τις σκέψεις για ένα ταξίδι και πραγματοποιείς τα μελλοντικά σχέδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ανοίγεις τον κύκλο γνωριμιών και ο σύντροφος σε βλέπει με άλλο μάτι. Δείχνεις εξωστρεφής και κοινωνικός. Μια εκδρομή με το ταίρι και την παρέα σε αναζωογονεί. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να ανακαλύψεις το άλλο σου μισό μέσα από κοινωνικές συναναστροφές και φιλικές παρέες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική συνεργασία που επιθυμείς έχει πολλές πιθανότητες να πραγματοποιηθεί. Στα οικονομικά παρουσιάζονται ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματος.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Ζυγέ, σήμερα Σάββατο και η Σελήνη σχηματίζει μόνο θετικές γωνίες που θα φέρουν σημαντικές, ευνοϊκές εξελίξεις. Η συνάντηση της με τον Ποσειδώνα, γλυκαίνει την καθημερινότητα και το εξάγωνο με τον Ουρανό σε βγάζει από την εσωστρεφή διάθεση. Τώρα μπορείς να επικοινωνήσεις και να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου. Ο Ερμής με το θετικό τρίγωνο που σχηματίζει με την Σελήνη, προάγει τις επιθυμίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου με το ταίρι έχει αποκτήσει βάθος και σταθερότητα. Είσαι έτοιμος να κάνεις ερωτική εξομολόγηση, αφού το συναίσθημα βγαίνει ασυγκράτητα. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις τη σκέψη σου σε ένα παρελθοντικό έρωτα που δεν μπορείς να ξεχάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεσμεύεσαι με καινούργια συμφωνία για δουλειά που σε ικανοποιεί και σε γεμίζει ενέργεια. Τα οικονομικά μπαίνουν σε μια σειρά και τακτοποιούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, η σημερινή μέρα είναι πολύ ευνοϊκή με την Σελήνη να σχηματίζει αρμονικές όψεις. Το κλίμα του Σαββάτου ανεβάζει την διάθεση με την Σελήνη να συναντά τον Ποσειδώνα και να σε ευαισθητοποιεί στα ερωτικά. Παράλληλα το θετικό τρίγωνο της με τον Ουρανό και το εξάγωνο με τον Ερμή δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την προώθηση των μελλοντικών σχεδίων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση, θα αφιερώσεις πολύ περισσότερο από το χρόνο σου στον σύντροφο και στην διασκέδαση. Η γενναιόδωρη στάση σου επιθυμεί να ξοδέψει για να ικανοποιηθεί το ταίρι που τελευταία το είχες παραμελήσει. Εσύ που είσαι ελεύθερος, σήμερα είσαι τυχερός και οι γνωριμίες έρχονται στο δρόμο σου, δίχως να προσπαθήσεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αρπάξεις τις ευκαιρίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευνοούνται τα καλλιτεχνικά ταλέντα και η προώθηση τους. Επαγγελματικοί στόχοι υλοποιούνται! Να προσέχεις στα οικονομικά και να μην ξεφεύγεις από τον προϋπολογισμό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Σάββατο και η Σελήνη με τις θετικές γωνίες που σχηματίζει διευκολύνει κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν. Η συνάντηση της με τον Ποσειδώνα, φέρνουν συμπαράσταση από τα οικεία πρόσωπα της οικογένειας. Παράλληλα το εξάγωνο της με τον Ουρανό και το τρίγωνο με τον Ερμή, δημιουργούν συναισθηματική και υλική ασφάλεια που ανεβάζουν την διάθεση. Μπορείς με ευκολία να ανταπεξέλθεις στα προβλήματα που δημιουργεί η καθημερινότητα και να τα βγάλεις πέρα στις αντιξοότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον σύντροφο της ζωής σου έχεις περάσει κάποιες δύσκολες στιγμές με ζήλιες, γκρίνιες και παράπονα, που τώρα ανήκουν στο παρελθόν. Αλλάζεις συμπεριφορά και προχωράς με θετικότερη στάση. Αν είσαι μόνος, βρίσκεις τον έρωτα σε ένα οικείο πρόσωπο που δεν είχες προσέξει έως σήμερα, αφού το μυαλό σου ήταν κολλημένο σε προηγούμενη σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά μόλις άρχισε να αποδίδει και σε ικανοποιεί. Τα αποτελέσματα που φέρνει είναι πλέον ορατά. Τα καλύτερα έρχονται στην συνέχεια με οικονομικές απολαβές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, σήμερα Σάββατο και η μέρα διαφαίνεται ευνοϊκή με την Σελήνη να σχηματίζει αρμονικές όψεις. Η συνάντηση της με τον Ποσειδώνα, φέρνει ειδήσεις, πληροφορίες και συναντήσεις με άτομα που θρέφεις απέραντα συναισθήματα. Παράλληλα το εξάγωνο της με τον Ουρανό και το τρίγωνο της με τον Ερμή, προωθεί τα σχέδια, τους έρωτες και τις σχέσεις με τους άλλους. Μετακινήσεις, γνωριμίες και νέα άτομα έρχονται στη ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον σύντροφο απολαμβάνεις την επικοινωνία, την συζήτηση, αλλά και τον έρωτα που έχει ανθίσει ξανά. Η μέρα κυλά ευχάριστα με βόλτες και διασκέδαση. Εσύ που είσαι μόνος, πάρε το ρίσκο και την πρωτοβουλία να πλησιάσεις το άτομο που έχει κινήσει το ερωτικό ενδιαφέρον σου. Τα αποτελέσματα θα είναι καταπληκτικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευνοείσαι για μια καινούργια δουλειά που σκέφτεσαι εδώ και καιρό. Τώρα είναι η ευκαιρία για να συμφωνήσεις. Τα οικονομικά θα τα συζητήσεις σε δεύτερο χρόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Για σένα αγαπημένε μου Υδροχόε, η σημερινή μέρα φέρνει σημαντικές ευνοϊκές εξελίξεις με την Σελήνη να σχηματίζει μόνο αρμονικές όψεις. Η συνάντηση της με τον Ποσειδώνα σε κάνει υπερευαίσθητο και αρκετά ρομαντικό. Νιώθεις ευφορία στη ψυχή και γλυκά συναισθήματα αναδύονται από μέσα σου. Παράλληλα το εξάγωνο με τον Ουρανό και το τρίγωνο με τον Ερμή, δημιουργούν ευχάριστο κλίμα στην καθημερινότητα σου. Σχέσεις με την οικογένεια βελτιώνονται και σταθεροποιούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον σύντροφο αισθάνεσαι ασφαλής και είσαι βέβαιος για τα συναισθήματα του. Έχεις φροντίσει να στα επιβεβαιώνει ανά πάσα ώρα και στιγμή. Η καθημερινή σας ζωή και η θαλπωρή του σπιτιού σε γεμίζει και δεν αποζητάς κάτι περισσότερο. Εσύ που είσαι μόνος, από σήμερα δεν θα είσαι, αφού έχεις την τύχη με το μέρος σου και θα κάνεις την γνωριμία που ονειρεύεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η οικονομική ασφάλεια που νιώθεις δεν είναι πραγματική γιατί έχεις λανθασμένη εντύπωση. Κάνε ορθότερες εκτιμήσεις και επιστράτευσε την λογική. Η δουλειά δεν σε πιέζει όπως παλιότερα και την κάνεις χωρίς να δυσανασχετείς.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Σάββατο και η Σελήνη αγκαλιάζει τον Ποσειδώνα μέσα από το ζώδιο σου. Αυξάνεται κατακόρυφα η διαίσθηση και το συναίσθημα σου αγγίζει την κορυφή. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό και ταυτόχρονα το τρίγωνο της με τον Ερμή, φέρνουν ειδήσεις και ευχάριστα νέα για τα ερωτικά, αλλά και για τα επιχειρηματικά σχέδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μια είδηση από το ταίρι σε χαροποιεί. Η ιδέα να μοιραστείτε περισσότερο χρόνο μαζί κάνοντας κοινά πράγματα σε βρίσκει σύμφωνο. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, αποδέξου μια πρόταση για έξοδο, που θα σε βοηθήσει να κάνεις σημαντικές γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα υλοποιήσεις τις ιδέες σου όταν βρεις τους κατάλληλους συνεργάτες. Τα οικονομικά αυξάνονται!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη