Θεσσαλονίκη : Εφυγε από την ζωή η Βιβή Κηπουρού


Βαρύ πένθος για τον Άγγελο Αναστασιάδη και την οικογένεια του ΠΑΟΚ, καθώς η σύζυγός του έφυγε από τη ζωή μετά από χρόνια περιπέτεια με την υγεία της.

Η Βιβή Κηπουρού είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς πριν από μερικά χρόνια και τελευταία αντιμετώπιζε κι άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας, αφήνοντας δυστυχώς την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/8).

Η είδηση της απώλειας της συζύγου του πρώην ποδοσφαιριστή, προπονητή και νυν διοικητικού παράγοντα του «Δικεφάλου» βύθισε στο πένθος ολόκληρη την «ασπρόμαυρη» οικογένεια, καθώς η Βιβή υπήρξε ένθερμη φίλη της ομάδας, με έντονη παρουσία στις κερκίδες της Τούμπας.

O Άγγελος Αναστασιάδης συντετριμμένος από την απώλεια της λατρεμένης συζύγου του, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να κανονίσει τα διαδικαστικά με την κηδεία, που ακόμη δεν έχει οριστεί το πότε θα πραγματοποιηθεί.

Από το 2018 η Βιβή Κηπουρού έδινε μεγάλη μάχη τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά της. Μετά από αναμονή αρκετών χρόνων, το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς προχώρησε σε μεταμόσχευση καρδιάς, στο Ωνάσειο Καρδιολογικό Κέντρο Αθηνών, καθώς είχε βρεθεί συμβατός δότης.

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής τα τελευταία χρόνια, με αφορμή και το πρόβλημα της συζύγου του κινητοποιήθηκε ιδιαίτερα και ξεκίνησε έναν αγώνα ενημέρωσης, μέσω δράσεων, της ελληνικής κοινωνίας στο θέμα της δωρεάς οργάνων.

Το «αντίο» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Βιβή Κηπουρού
Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ εξέφρασε τα συλλυπητήριά της προς τον Αγγελο Αναστασιάδη και τους οικείους της Βιβής Κηπουρού.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της Βιβής Κηπουρού, που μετά από γενναίες και πολύχρονες μάχες, έφυγε σήμερα από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την ασπρόμαυρη οικογένεια. Η Βιβή υπήρξε θρυλική μορφή στις κερκίδες της Τούμπας, με πλούσια παρουσία και φυσικά πάντα διακριτικά δίπλα στον Άγγελο Αναστασιάδη, στον οποίο ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο για την μεγάλη του απώλεια.
Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου Βιβή! Καλό ταξίδι».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη