Η αγάπη για την ομάδα του, πρόδωσε τον καταζητούμενο αρχιεγκληματίαΥπό κινηματογραφικές συνθήκες καραμπινιέροι και Έλληνες αστυνομικοί κατάφεραν να... ξετρυπώσουν τον 60χρονο αρχιμαφιόζο της Καμόρα που βρισκόταν στην Κέρκυρα.
Σε βάρος του 60χρονου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης της Εισαγγελίας της Νάπολη, για εγκληματική οργάνωση και οικονομικά αδικήματα.
Ο άνδρας ήταν στους 100 καταζητούμενους της Ιταλίας για τα τελευταία 11 χρόνια και είχε καταδικαστεί ερήμην σε 14 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε δραστηριότητες της Καμόρα.

Η αγάπη για το ποδόσφαιρο τον «πρόδωσε»
Σύμφωνα με τον ALPHA, ο 60χρονος εργαζόταν ως σεφ σε ιταλικό εστιατόριο της Κέρκυρας.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο άντρας είχε κάνει η οικογένεια εδώ στην είχε αποκτήσει και έναν γιο.

Τα ίχνη τους εντοπίστηκαν εξαιτίας της... μεγάλης του αγάπης για την ομάδα της Νάπολης αφού πριν από λίγο καιρό, όταν κατέκτησε το τρίτο πρωτάθλημα, ο μαφιόζος βγήκε στους δρόμους της Κέρκυρας για να πανηγυρίσει.
Οι καραμπινιέροι είδαν την φωτογραφία με τον μαφιόζο να πανηγυρίζει και μετά από ανάλυση διαπίστωσαν πως είναι ο καταζητούμενος και ενημέρωσαν τις Ελληνικές αρχές.

Μετά από μεγάλη και οργανωμένη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη και κρατείται από τις ελληνικές αρχές.

Έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες έκδοσης του στην Ιταλία, οι δικηγόροι του όμως υποστηρίζουν πως κάτι τέτοιο δεν είναι σύννομο, καθώς ο άντρας καταζητείται για οικονομικά και μόνο εγκλήματα, όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη