Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 14/8
ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Φίλε μου Κριέ, σήμερα Δευτέρα και η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να βρίσκεται στο επιβλητικό ζώδιο του Λέοντα. Για σένα σημαίνει εξωστρέφεια, κοινωνικότητα, γενναιοδωρία και πολλές επαφές. Από την αρχή της ημέρας η επιθυμία σου είναι να περάσεις χρόνο με τους φίλους, να διασκεδάσεις και να νιώσεις την ανεμελιά. Επίσης θα αφιερώσεις ένα μεγάλο μέρος της ημέρας στα παιδιά σου αν είσαι γονιός. Θα παίξεις, θα γελάσεις και ευχαριστηθείς. Η δίψα για ζωή έχει χαραχθεί στο πρόσωπό σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Με το ταίρι ξαναγίνεσαι παιδί και απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με ερωτικά παιχνιδίσματα. Η διασκέδαση δεν λείπει και αν διανύεις περίοδο διακοπών έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή. Αν είσαι αδέσμευτος, αυτή η χρονική στιγμή είναι ιδανική για να γνωρίσεις το πρόσωπο που θα γίνει ο σύντροφος που έψαχνες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν και είναι Δευτέρα δεν θα σε απασχολήσει καθόλου η δουλειά. Τα επιχειρηματικά σχέδια τα μεταφέρεις για αργότερα. Πρόσεχε τις σπατάλες!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εβδομάδας και η Σελήνη κινείται στο επιβλητικό ζώδιο του Λέοντα και σε εστιάζει σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Η διάθεση σου είναι πεσμένη και δεν θέλεις να δεις και να συναναστραφείς με κανένα. Προτιμάς να μείνεις μέσα στην θαλπωρή του σπιτιού και να απολαύσεις μια ταινία ή ένα καλομαγειρεμένο φαγητό. Έχεις χαλαστεί από την συμπεριφορά ενός αγαπημένου προσώπου και για αυτό σήμερα θα είσαι απών από κοινωνικές εκδηλώσεις και εξόδους χωρίς νόημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον σύντροφο παρέα θα περάσεις πολύ καλύτερα μέσα στο σπίτι, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου που δεν έχει ποτέ κάτι καλό να πει. Αποφεύγεις τα κουτσομπολιά και ζεις τον έρωτα σου. Αν δεν έχεις ταίρι σήμερα μπορείς να αποδεχθείς την πρόσκληση από φιλικό ή συγγενικό άτομο και να περάσεις όμορφα κάνοντας μια ευχάριστη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η διάθεση σου σήμερα είναι να ξεκουραστείς και να αράξεις στην φωλίτσα σου. Δεν θέλεις να σκέφτεσαι και να μιλάς για την δουλειά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Δίδυμε μου αγαπημένε, σήμερα που είναι Δευτέρα και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα, καταλαμβάνοντας τον τρίτο ηλιακό σου οίκο, σε προτρέπει σε επικοινωνίες και μετακινήσεις. Είσαι πολύ ενεργητικός αλλά και νευρικός. Μιλάς ακατάπαυστα στο τηλέφωνο προσπαθώντας να απαντήσεις σε όλους και να μην αφήσεις κανένα παραπονεμένο. Είσαι το πρόσωπο της ημέρας και όλοι κάτι θέλουν από σένα. Η γνώμη σου μετράει και οι ιδέες που κατεβάζεις είναι φαεινές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για το ταίρι καταφέρνεις και ξεκλέβεις χρόνο να περάσεις μαζί του μερικές όμορφες στιγμές. Με ατελείωτες συζητήσεις και λογάκια θα περάσει η ώρα χωρίς να το καταλάβεις. Αν είσαι αδέσμευτος, η σημερινή μέρα είναι ιδανική και προσφέρεται για φλερτ και νέες γνωριμίες. Εκμεταλλεύσου την!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνεις επαγγελματικές προτάσεις σε άτομα που βρίσκεσαι εκεί έξω και πίνεις τα καφεδάκια σου. Μπορεί να σου κάνουν κιόλας. Τα σενάρια πολλά! Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να πέσει κάτω. Σε ότι αφορά τα οικονομικά οι βόλτες, οι μετακινήσεις και τα ταξιδάκια θέλουν χοντρό πορτοφόλι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, Δευτέρα σήμερα και βλέπουμε την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα που σε επικεντρώνει στα οικονομικά κυρίως θέματα. Αισθάνεσαι ανασφαλής και προσπαθείς να αποκτήσεις όσα περισσότερα μπορείς για να καλυφθείς συναισθηματικά. Σε ενδιαφέρει να μην σου λείψει τίποτα αλλά το παρακάνεις και γίνεσαι πλεονέκτης αποζητώντας όλο και περισσότερα. Αν δείξεις μεγαλύτερη εγκράτεια στις παρορμητικές αγορές θα έχεις κάνει ένα μεγάλο βήμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, σήμερα σε παρασύρει το συναίσθημα της κτητικότητας και βγάζεις ζήλια προς το σύντροφο. Μην συμπεριφέρεσαι στενόμυαλα και μη γίνεσαι απόλυτος. Αν είσαι ελεύθερος, δύσκολα θα εμπιστευτείς ένα άτομο που δεν γνωρίζεις και δεν έχεις συστάσεις για το ποιόν του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν αφήνεις την δουλειά που σου προσφέρει την οικονομική εξασφάλιση και την σταθερότητα. Είσαι ευχαριστημένος ή απλά βολεμένος και δεν επιθυμείς κάτι άλλο.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο δικό σου ζώδιο που σε κάνει να πρωταγωνιστείς. Μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα και να εκδηλώσεις τα συναισθήματα σου. Η ενέργεια του σύμπαντος είναι όλη στραμμένη πάνω σου και σε βοηθά να επικοινωνήσεις με το περιβάλλον καλύτερα. Είσαι ιδιαίτερα δοτικός και έτοιμος να προσφέρεις βοήθεια και στήριξη σε όποιον έχει ανάγκη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση σήμερα είσαι αρκετά ευαισθητοποιημένος και ρομαντικός. Η βασική σου επιθυμία είναι να απολαύσεις ωραίες ερωτικές στιγμές με το ταίρι, χωρίς να κάνεις κάτι το ιδιαίτερο. Σου αρκεί η αγκαλιά του. Αν είσαι αδέσμευτος, ασχολείσαι με την βελτίωση της εξωτερικής σου εμφάνισης για να τονωθεί η αυτοπεποίθηση σου και να βγεις για να κατακτήσεις τα πλήθη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στις αποφάσεις για την πορεία των επαγγελματικών, προσπάθησε να είσαι αντικειμενικός για να μην κάνεις λάθος. Στα οικονομικά είσαι σπάταλος για τα προσωπικά σου είδη και ξοδεύεις για να γίνεις ακόμα πιο θελκτικός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου αγαπημένε, σήμερα που είναι Δευτέρα η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να διανύει το ζώδιο του Λέοντα, που για σένα δείχνει ότι έχεις περιέλθει σε πιο εσωστρεφή περίοδο. Η επιθυμία σου να απομονωθείς είναι επιτακτική αφού δεν νιώθεις καλά με τον κόσμο που σε περιβάλλει. Ο λόγος είναι ότι αντιλαμβάνεσαι την αρνητικότητα και τοξικότητα του περιβάλλοντος και θέλεις να απέχεις. Διαισθάνεσαι πως κάτι κινείται πίσω από την πλάτη σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση σήμερα που σε έχει καταβάλει το αίσθημα της ψυχικής κούρασης, θέλεις να μείνεις μέσα με το ταίρι και να ξεκουραστείς στην αγκαλιά του. Το βλέπεις σαν ευκαιρία να εκφράσεις τα παράπονα σου. Για σένα που είσαι ελεύθερος, η μέρα δεν είναι και η πιο ευνοϊκή για νέες γνωριμίες. Σε απασχολεί μια κρυφή σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σε έχει κουράσει και νιώθεις εξαντλημένος με μειωμένη ενέργεια. Οικονομικά θα λάβεις χρήματα από μια δραστηριότητα που δεν υπάγεται στην εργασία σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου αγαπημένε, σήμερα η εβδομάδα ξεκινά με την Δευτέρα που σε βρίσκει σε χαρούμενη διάθεση. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα και σε προτρέπει σε κοινωνικές δραστηριότητες, εξόδους και φιλικές συναντήσεις. Οι συζητήσεις αφορούν τα μελλοντικά σχέδια και τον προγραμματισμό της ζωής σου. Η κυκλοθυμική σου στάση μπορεί να επηρεάσει το στενό περιβάλλον και να θιχτείς από άτομα που νιώθεις ότι σε προσβάλλουν. Μη τα παίρνεις όλα προσωπικά και μην προσβάλλεσαι με το παραμικρό. Μόνο την βοήθεια τους θέλουν να σου προσφέρουν και εσύ το παρεξηγείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος, σήμερα μπορείς να βγεις με το ταίρι, με τους φίλους και όλοι μαζί να γίνεται μια μεγάλη ωραία παρέα. Με ευχάριστες κουβέντες κυλάει αρμονικά η βραδιά. Εάν είσαι μόνος, σήμερα μπορείς να χαμογελάσεις γιατί σε περιμένει η παρέα για διασκέδαση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή στα επαγγελματικά και να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια, όμως υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες που σε φρενάρουν. Όσο για τα έξοδα είναι μικρά και δεν σε αγχώνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου αγαπημένε, η νέα εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα καταλαμβάνοντας το υψηλότερο σημείο του χάρτη σου. Η επαγγελματική αποκατάσταση και πορεία είναι στα άμεσα σχέδια σου. Είσαι ευάλωτος στο θέμα της καριέρας και προσπαθείς να επιτύχεις τους στόχους με κάθε τρόπο. Η ευθιξία προκαλεί προβλήματα για αυτό περιόρισε την. Αν κάποιος ανώτερος στην ηγεσία σου κάνει παρατήρηση μην το παίρνεις προσωπικά γιατί δεν έχει να κάνει με το πρόσωπο σου αλλά με την διεκπεραίωση των εργασιών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ταίρι θέλει να αφιερώσεις χρόνο και να είσαι μαζί του περισσότερες ώρες κάτι που δεν σου είναι εύκολο. Προσπάθησε να κάνεις όσο το δυνατό σωστή διαχείριση του λιγοστού ελεύθερου χρόνου σου για να μην ακούς παράπονα. Σε σένα που δεν έχεις ταίρι και περνάς πολλές ώρες στη δουλειά δεν θα μπορέσεις να βρεις με τέτοια ωράρια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργασία σου απορροφά το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας αλλά είναι επιλογή σου. Με τα οικονομικά δεν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα αφού όσο περισσότερο δουλεύεις τόσο περισσότερο αμείβεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Τοξότη, η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα. Η Δευτέρα δεν συνδυάζεται με την διάθεση σου. Είναι η πρώτη εργάσιμη μέρα κι εσένα το μυαλό σου τρέχει σε ταξίδια, εκδρομές και διακοπές. Αν είσαι από τους τυχερούς και είσαι σε περίοδο καλοκαιρινών διακοπών τότε θα περάσεις υπέροχα, αλλιώς δύσκολα θα διαχειριστείς την τσαγκαροδευτέρα. Συμβουλή μου να ξεκινήσεις τον σχεδιασμό ενός ταξιδιού που θα σε βοηθήσει να αποδράσεις έστω και νοερά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για να συζητήσεις με το ταίρι σου και να αποφασίσεις από κοινού ένα ταξίδι σε μακρινό προορισμό. Η προσμονή και η λαχτάρα λειτουργεί ανανεωτικά. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, και δεν έχεις κανονίσει να πας κάπου θα σε ξαφνιάσει μια πρόταση για εκδρομή που θα γνωριστείς με καινούργιους ανθρώπους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με την δουλειά δεν μπορείς να ασχοληθείς τώρα που η σκέψη σου ταξιδεύει σε μέρη εξωτικά και ονειρεμένα. Αυτό που σε απασχολεί είναι τα οικονομικά γιατί θα χρειαστείς γερό πορτοφόλι για να υλοποιήσεις όλα αυτά που ποθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου αγαπημένε Αιγόκερε, η σημερινή Δευτέρα σου φέρνει άγχος και δυσαρέσκεια. Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Λέοντα, σε προβληματίζει και θέτει ερωτήματα που αφορούν το βαθύτερο νόημα της ζωής. Είσαι εσωστρεφής και μοναχικός! Θεωρώ ότι έχεις κουραστεί και θέλεις διακοπές. Για αυτό το λόγο ψάχνεσαι με αμπελοφιλοσοφίες και αναρωτιέσαι σε τι αποσκοπούν όλα όσα γίνονται, όσα κάνεις, αν δεν μπορείς να χαρείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον ερωτικό σύντροφο, θα γκρινιάζεις σήμερα που έχεις μια δύσκολη μέρα να διαχειριστείς. Βγάζεις έντονα συναισθήματα ζήλιας γιατί δεν σου έρχονται όπως τα θέλεις και πιέζεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος, η πολιορκία ενός πρώην συντρόφου δεν θα σε αφήσει αδιάφορο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις στο μυαλό σου, ή προκύπτει ξαφνικά μια νέα επαγγελματική συνεργασία. Το πρόβλημα είναι στα οικονομικά που αν δεν ξεχρεωθείς από τα παλιά χρέη δεν θα προωθηθεί η καινούργια δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Υδροχόε, η πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας ξεκινά με την Δευτέρα να ανοίγει την αυλαία. Η Σελήνη κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο αυτό του Λέοντα που σε εστιάζει στις διαπροσωπικές σχέσεις. Εξαρτάσαι και επηρεάζεσαι από τις διαθέσεις των άλλων και δεν δίνεις σημασία στις δικές σου ανάγκες. Οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν είναι όντως πολύ σημαντικοί για σένα και υπολογίζεις την γνώμη τους. Σήμερα είναι η μέρα που μπορείς να εξομαλύνεις διαφορές ή να δημιουργήσεις μεγαλύτερες. Από σένα εξαρτάται ο τρόπος που θα διαχειριστείς τις προκλήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ταίρι είναι φανερό ότι θρέφει αγνά συναισθήματα για σένα και νοιάζεται. Μπορείς κι εσύ να δείξεις τα συναισθήματα σου τώρα που η Σελήνη σε κάνει ευαίσθητο και συμπονετικό. Αν δεν έχεις βρει τον άνθρωπο της ζωής σου, εκμεταλλεύσου την ημέρα και βγες έξω για γνωριμίες. Η δημοτικότητα σου θα φέρει πολλά άτομα τριγύρω σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο άτομο στην δουλειά αν δεν προσέξεις και γίνεις εριστικός. Η αντιπαλότητα δεν βοηθά οπότε προσπάθησε να συμβιβαστείς.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου αγαπημένε, μια νέα εβδομάδα ξεκινά και αυτή η Δευτέρα σε θέλει επί των επάλξεων. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα, που για σένα σημαίνει πολλές υποχρεώσεις και πολλά καθήκοντα. Η μέρα εκτυλίσσεται με δουλειές, αγγαρείες και απίστευτη ρουτίνα. Σαφώς για να τα προλάβεις όλα έχεις άγχος και σε πιέζει ο χρόνος. Η κούραση έχει κάνει την εμφάνιση της στο σώμα σου που έχει στερέψει από ενέργεια. Βρες τρόπο και χρόνο για ξεκούραση. Πάρε ρεπό ή άδεια και φόρτισε τις μπαταρίες σου αλλιώς θα εξαντληθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που έχεις σχέση, δεν θα είναι πολύ καλή μέρα αφού η κούραση φέρνει γκρίνια και παράπονα. Θα λουστείς την αρνητική κριτική του συντρόφου που σε κατηγορεί για παραμέληση. Λάβε τα μέτρα σου! Αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση, σήμερα δεν έχεις καμμιά όρεξη να βγεις οπότε μην περιμένεις εξελίξεις. Ξεκουράσου και το βλέπεις μια άλλη μέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολύ δουλειά σε περιμένει φίλε μου Ιχθύ που σημαίνει ότι θα τρέχεις για να προλάβεις. Σου έχουν αναθέσει πολλές αγγαρείες και έχεις μείνει μόνος. Στα οικονομικά σε τρώει το άγχος!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη