Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 3/8






ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Κριέ μου αγαπημένε, σήμερα Πέμπτη και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω σχηματίζει την δύσκολη όψη του τετραγώνου με τους Δεσμούς της Σελήνης. Οι Δεσμοί της Σελήνης που έχουν περάσει στον άξονα σου σε φέρνουν αντιμέτωπο με τις διαπροσωπικές σχέσεις και περνάς σε άλλο επίπεδο, όσο θα βρίσκονται εκεί. Ο Πλούτωνας δημιουργεί πολλά προβλήματα στα επαγγελματικά και σε πιέζει για αλλαγές. Αν δεν αποφασίσεις να τις κάνεις μόνος σου γιατί δεν είσαι έτοιμος, θα έρθουν έτσι οι συνθήκες που θα αναγκαστείς εκ των πραγμάτων. Η μετάβαση επίπονη αλλά και μεταμορφωτική.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, με τους Δεσμούς της Σελήνης να κινούνται στον άξονα σου καλείσαι να δεις με άλλο μάτι την σχέση και να την βάλεις σε άλλη βάση. Τίποτα δεν θα είναι όπως πριν και χρειάζεσαι μια ριζική αλλαγή. Αν είσαι αδέσμευτος θα αναθεωρήσεις τις απόψεις σου στο θέμα των σχέσεων. Ψάχνεις για την ουσία σε μια σχέση και δεν σε καλύπτει το εφήμερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αλλάζεις κατεύθυνση, επάγγελμα και δουλειά. Θα ζοριστείς αλλά στο τέλος διαπιστώνεις πόσο σε ωφελεί. Οικονομικά δεν έχεις κάτι προς μεταβολή και δεν είσαι εστιασμένος εκεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Πέμπτη και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω σχηματίζει τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης. Οι Δεσμοί της Σελήνης στον άξονα της καθημερινότητας, της υγείας, της εργασίας και της ρουτίνας, θα σε πιέσουν αρκετά γιατί εκεί θα αναγκαστείς να κάνεις ριζικές αλλαγές. Αλλαγές που θα σε βρουν απροετοίμαστο γιατί δεν είσαι από αυτούς που τις αντέχουν. Δες το διαφορετικά και μην κολλάς σε πράγματα και καταστάσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους. Ο Πλούτωνας θα σε μεταμορφώσει και θα αλλάξεις κοσμοθεωρία μέσα από την επαφή με άλλους λαούς και πολιτισμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα αποζητήσεις την παρέα των φίλων για να συζητήσεις και να ακούσεις μια διαφορετική άποψη. Ο σύντροφος κατανοεί την ανάγκη σου και δεν δημιουργεί προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος, η καρμική γνωριμία με ένα άτομο είναι πολύ πιθανή ειδικά αν προέρχεται από κάπου μακριά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι σε κατάσταση αναμονής των εξελίξεων για μια συνεργασία πολύ ιδιαίτερη που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου. Στα οικονομικά έχεις άγχος για μια οφειλή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Πέμπτη και ο Πλούτωνας βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τους Δεσμούς της Σελήνης. Οι Δεσμοί της Σελήνης έχουν περάσει στο άξονα που συμβολίζει τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου τα οποία χρειάζονται ένα καλό ρετουσάρισμα. Επιθυμείς να πετύχεις την πραγματοποίηση των ονείρων σου γι’ αυτό θα χρειαστεί να αποκοπείς από κακές συνήθειες του παρελθόντος. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω σε αγχώνει, σε προβληματίζει και σε φοβίζει. Το άγνωστο πάντα είναι τρομακτικό, μέχρι να το κάνεις γνωστό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που βρίσκεσαι σε μια σχέση, νιώθεις έντονη την επιρροή που ασκεί ο σύντροφος επάνω σου. Σε εξιτάρει ο μαγνητισμός που εκπέμπει, αλλά ταυτόχρονα σου βγάζει ζήλια και κτητικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, σε ταλανίζει η σκέψη ενός πρώην ερωτικού συντρόφου και σε μπλοκάρει από νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια συνεργασία μπορεί να λήξει και άλλη μια να την αντικαταστήσει. Τα οικονομικά παραμένουν να είναι πηγή άγχους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Καρκίνε, σήμερα Πέμπτη και ο Πλούτωνας βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τους Δεσμούς της Σελήνης. Οι Δεσμοί της Σελήνης περνούν στον άξονα που συμβολίζει την καριέρα και την οικογένεια. Η εξέλιξη σου είναι στον επαγγελματικό τομέα αλλά κάποιοι δεν το θέλουν αυτό και σου βάζουν εμπόδια. Είναι άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον; Είναι κάποιο άτομο που το θεωρείς και το βλέπεις σαν οικογένεια; Ακόμα και κάποιος συνεργάτης, συνέταιρος, ή σύντροφος, τάσσονται εναντίον σου και πρέπει να λάβεις τα μέτρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα νιώθεις την επιθυμία να πάρεις το ταίρι και να αποδράσεις από την ρουτίνα και την καθημερινότητα και να βρεθείς κάπου εξωτικά μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος, η τάση φυγής που σε έχει καταλάβει σε ωθεί σε μετακινήσεις και ταξίδια με σκοπό να αποκτήσεις νέες ερωτικές εμπειρίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια νέα και κερδοφόρα συνεργασία είναι προς υλοποίηση. Επαγγελματικά και οικονομικά ευνοείσαι εφόσον κάνεις σωστές κινήσεις και κλείσεις τα αυτιά σε όσους υποτίθεται πως σε συμβουλεύουν.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Πέμπτη και οι Δεσμοί της Σελήνης σχηματίζουν τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Οι Δεσμοί της Σελήνης μετακινούνται στον τομέα που εκφράζει την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τις γνωριμίες, αλλά και τις γνώσεις, τις σπουδές και την εξέλιξη σου ως άνθρωπος. Ότι έχεις αφήσει μισοτελειωμένο θα αναγκαστείς να το ολοκληρώσεις, διότι ενδεχομένως να σου ζητηθεί ένα επιπλέον χαρτί σπουδών στη δουλειά. Η προσωπική σου ανάπτυξη εξαρτάται πλέον από τις δεξιότητες που θα εμπλουτίσουν το βιογραφικό σου και οι οποίες θα καθορίσουν την θέση σου στην κοινωνία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα θα αναστατωθείς από την συμπεριφορά του συντρόφου που βγάζει ζήλια και κτητικότητα χωρίς να καταλαβαίνεις τον λόγο. Αν είσαι αδέσμευτος, η αναμόχλευση του παρελθόντος ανασύρει μνήμες για ένα παλιό έρωτα και δεν προχωράς μπροστά σε νέα σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργασίες ευνοούνται και δέχεσαι επαγγελματικές προτάσεις για άνοιγμα νέας επιχείρησης. Οικονομικά σαφώς και θα χρειαστεί να δαπανήσεις χρήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου σήμερα είναι Πέμπτη και οι Δεσμοί της Σελήνης σχηματίζουν τετράγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω. Οι Δεσμοί της Σελήνης περνούν στον άξονα που βρίσκονται οι φοβίες, τα άγχη και οι ανασφάλειες σου. Απαγκιστρώσου από τις υλικές απολαύσεις και τα αποκτήματα που σου έδιναν ασφάλεια και δες την ζωή με άλλη οπτική ματιά. Θα ψάξεις σταδιακά για το βαθύτερο νόημα της ζωής και θα δεις πως δεν μετριούνται όλα με το χρήμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα το ενδιαφέρον σου είναι δοσμένο αποκλειστικά στο ταίρι και η επιθυμία σου είναι να περάσεις μαζί του ένα ρομαντικό βράδυ. Αν είσαι μόνος και δεν έχεις βρει ακόμα το ιδανικό ταίρι, η μέρα είναι κατάλληλη για να το ανακαλύψεις μέσα σε χώρο αναψυχής και διασκέδασης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σε περιμένει μια σπουδαία συνεργασία και προκύπτει πρόταση που θα φέρει ταυτόχρονα οικονομικά οφέλη.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Ζυγέ, σήμερα είναι Πέμπτη και οι Δεσμοί της Σελήνης μετακινούνται στον άξονα σου και σε προτρέπουν να αλλάξεις ρότα στην ζωή σου. Θα εστιάσεις την προσοχή σου στους άλλους και θα αφήσεις πίσω την οποιαδήποτε εγωιστική συμπεριφορά. Δεν είναι κάτι που σε δυσκολεύει γιατί πάντα κοιτάς τους άλλους και βάζεις σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σου. Το τετράγωνο των Δεσμών της Σελήνης με τον Πλούτωνα φέρνει δυσκολίες που προέρχονται από το οικογενειακό περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα υποστείς γκρίνια και παράπονα από τον σύντροφο που σε κατηγορεί ότι αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στους άλλους παρά σε εκείνον. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα προτιμάς να μείνεις μέσα και να ξεκουραστείς από το να βγεις και να χάσεις τον χρόνο σου σε ανούσιες εξόδους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι νέες συνεργασίες και οι καινούργιες δουλειές ευνοούνται και η τύχη σου χαμογελά. Στα οικονομικά θα δαπανήσεις χρήματα για το σπίτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Πέμπτη και οι Δεσμοί της Σελήνης θα μετκινηθούν στον άξονα που για σένα συμβολίζει την καθημερινότητα, την εργασία, τις συνήθειες, την υγεία και την ρουτίνα. Πρέπει να αφήσεις πίσω σου τις υπερβολικές εκφάνσεις του συναισθήματος και να ξεκολλήσεις από παρελθοντικές καταστάσεις που σε κρατάνε πίσω. Το τετράγωνο των Δεσμών της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα σου φέρει εμπόδια που πρέπει να υπερπηδήσεις για να εξελιχθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, η μέρα σήμερα διαφαίνεται άκρως ερωτική και δραστήρια. Θα απολαύσεις όμορφες, ρομαντικές στιγμές με το ταίρι και θα ανανεώσεις το ερωτικό στοιχείο. Αν είσαι αδέσμευτος, είναι ιδανική μέρα για να βρεις το κατάλληλο ταίρι που θα σε συντροφεύσει στο μέλλον, αρκεί να βγεις και να ψάξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναδεικνύεις τα ταλέντα σου και τα προωθείς σε επαγγελματικό επίπεδο. Οικονομικά θα πρέπει να επενδύσεις ένα μικρό κεφάλαιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη μου αγαπημένε, σήμερα είναι Πέμπτη και οι Δεσμοί της Σελήνης μετακινούνται στον άξονα που συμβολίζει για σένα τις φιλίες, τους έρωτες, τα όνειρα, τις φιλοδοξίες και τα παιδιά σου. Η αλλαγή θα είναι ριζική και θα πρέπει να αφήσεις πίσω κάποια σχέδια και όνειρα για το μέλλον και να συγκεντρωθείς στα παιδιά σου και στα δημιουργήματα που έχεις αποκτήσει. Το τετράγωνο των Δεσμών της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα φέρει εμπόδια και οικονομικά προβλήματα που θα σε κάνουν να νιώσεις ανασφαλής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση, σήμερα η πεσμένη σου διάθεση δεν θέλει εξόδους και κοινωνικότητες με το ταίρι και η επιθυμία σου είναι να μείνεις μέσα και να απολαύσεις την αγκαλιά του. Αν είσαι αδέσμευτος, η εσωστρέφεια που έχεις περιέλθει δεν σου προκαλεί την όρεξη να βγεις και να κάνεις γνωριμίες. Άστο για άλλη φορά που θα έχεις περισσότερο κέφι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σκέφτεσαι ένα επαγγελματικό άνοιγμα, αλλά θα χρειαστείς οικονομική βοήθεια. Το δάνειο είναι μια καλή ιδέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Πέμπτη και οι Δεσμοί της Σελήνης μετακινούνται στον άξονα που για σένα συμβολίζει τον τομέα της καριέρας από την μια και της οικογένειας από την άλλη. Εκεί θα έρθουν έτσι οι συνθήκες που θα χρειαστεί να κάνεις, ή μάλλον θα αναγκαστείς να κάνεις πολλές διορθώσεις και αλλαγές. Παραμερίζεις το επαγγελματικό κομμάτι και ασχολείσαι με την οικογένεια. Το τετράγωνο των Δεσμών της Σελήνης με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου σε αγχώνει γιατί μόνος σου βάζεις τρικλοποδιές στον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η μέρα απαιτεί βόλτα με τον ερωτικό σύντροφο και έξοδο, όπου θα περάσεις όμορφα και ξένοιαστα μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς σήμερα να δεχθείς μια πρόσκληση από τους φίλους για έξοδο, που ενδεχομένως προκύψει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι προτάσεις είναι πολλές και οι συζητήσεις εξίσου το ίδιο. Η απόφαση όμως είναι μία και μοναδική γι’ αυτό να μην βιαστείς. Οικονομικά δεν έχεις κάτι σημαντικό να φαίνεται για την ώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Πέμπτη και οι Δεσμοί της Σελήνης μετακινούνται στον άξονα που για σένα συμβολίζει τις επαφές, τις μετακινήσεις, τις γνώσεις, την εκπαίδευση και την ανεξαρτησία που διαθέτεις, μαζί με την προσωπική ανάπτυξη. Πολλές αλλαγές καλείσαι να κάνεις και θα αναγκαστείς να αφήσεις τις αμπελοφιλοσοφίες που έκανες ως τώρα και να γίνεις πιο πρακτικός και ουσιαστικός. Το τετράγωνο των Δεσμών της Σελήνης με τον Πλούτωνα φέρνει ψυχολογικό αναβρασμό και ψυχική αναστάτωση γιατί δύσκολα θα διαχειριστείς τις νέες συνθήκες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα χρειάζεσαι την βοήθεια και την στήριξή του συντρόφου για να ανταπεξέλθεις στις καινούργιες φόρμες της ζωής σου. Την ζητάς και θα την έχεις! Αν είσαι αδέσμευτος, δεν συνιστάται η σημερινή μέρα για βόλτες, εξόδους και κοινωνικότητες. Προσπάθησε μια άλλη μέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια παλιά επαγγελματική σχέση επανέρχεται και σου προτείνει καινούργια συνεργασία. Πάνω από όλα σε ενδιαφέρει όμως να πετύχεις ευνοϊκό οικονομικό διακανονισμό.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Πέμπτη και οι Δεσμοί της Σελήνης μετακινούνται στον άξονα που για σένα συμβολίζει τους φόβους, τις ανασφάλειες, και τα έντονα μοιραία πάθη. Είναι επίσης τα οικονομικά αι κυρίως αυτά που μοιράζεσαι από κοινού καθώς και τα κεκτημένα σου. Η αλλαγή που καλείσαι να κάνεις είναι σε αυτούς τους τομείς. Ξεκολλάς από το πάθος που σε κρατά εγκλωβισμένο στο παρελθόν και κοιτάς μπροστά. Το τετράγωνο των Δεσμών της Σελήνης με τον Πλούτωνα, φέρνει εμπόδια σε σχέδια και όνειρα που έχεις πλάσει για το μέλλον και καλείσαι να τα υπερπηδήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να ζητήσεις χάρες από τον σύντροφο και να τις έχεις. Ποιος την χάρη σου επομένως! Αν είσαι αδέσμευτος, η προτροπή ενός φίλου για έξοδο είναι η ευκαιρία που έψαχνες για κοινωνικοποίηση και φλερτ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σημερινή διάθεση δεν σε εστιάζει στα επαγγελματικά και το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο αλλού. Για τα οικονομικά προβλήματα βρίσκεις λύσεις.




ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη