Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 17/8
Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 17/8

ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Φίλε Κριέ, για σήμερα Πέμπτη αφήνεις για λίγο στην άκρη την καλοκαιρινή διάθεση και ασχολείσαι περισσότερο με τις εκκρεμότητες, τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σου! Αγχώνεσαι γιατί υπάρχουν ζητήματα που απαιτούν τώρα την άμεση δράση σου, προκειμένου να τακτοποιηθούν και να διευθετηθούν! Η αντίθεση της Σελήνης από την Παρθένο με τον Κρόνο από τους Ιχθείς, σε κάνει ιδιαίτερα σχολαστικό και επικεντρωμένο στις λεπτομέρειες.Ιδανική ημέρα, για να ασχοληθείς με την διατροφή σου και την φυσική και ψυχική ευεξία!


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για ένα φλερτ, μέσα από τον χώρο εργασίας! Αν είσαι δεσμευμένος, θα νιώσεις ικανοποίηση, προσφέροντας και ίσως κακομαθαίνοντας το έτερον σου ήμισυ, γι’αυτό βάλε σε δεύτερη μοίρα τον εγωισμό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κατάλληλη ημέρα για να νιώσεις εργασιακή ικανοποίηση, τελειώνοντας με όλα όσα αποτελούσαν εμπόδια στην δουλειά σου! Οικονομικά, ο,τιδήποτε είχε αναβληθεί, τώρα θα ολοκληρωθεί!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η σημερινή ημέρα φίλε Ταύρε, θα σου δώσει σίγουρα πολλές ευχάριστες στιγμές αφού Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου ευνοώντας θέματα που αφορούν τον έρωτα, την δημιουργικότητα, τα παιδιά! Θα μπορέσεις να εκφράσεις εποικοδομητικά και ορθά, την δημιουργικότητα σου και την μοναδικότητα σου! Η αντίθεση Σελήνης – Κρόνου, σε ωθεί να πάρεις και κάποιες σημαντικές αποφάσεις για όλα όσα πραγματικά επιθυμείς να κάνεις στην πορεία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, εσύ και το έτερον σου ήμισυ, θα έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να ανανεωθείτε με ποικίλους τρόπους! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές και πολλές εξομολογήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, όπως και στον οικονομικό τομέα, προγραμμάτισε κάποια δημιουργική δραστηριότητα, που σε συνδυασμό με την ενισχυμένη σου τύχη, θα φέρει την επιτυχία!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, θα διακρίνεις πως πρέπει να στραφείς στο παρελθόν σου, στις οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις σου και σε θέματα οικιακά και αυτό σε πιέζει αλλά και σου χαλά για λίγο την ανάλαφρη καλοκαιρινή σου διάθεση. Παραδόξως, δεν θα είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να μην «ξεμυτίσεις» εκτός σπιτιού, είτε γιατί η ψυχολογία είναι αρκετά βαριά, είτε έχεις κουραστεί από τις ευθύνες που επωμίστηκες αυτό το καλοκαίρι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα θα σου προσφέρει σιγουριά και συναισθηματική ηρεμία στην σχέση σου, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση! Αν είσαι δεσμευμένος, θα αισθανθείς την απόλυτη αφοσίωση του άλλου σου μισού! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια πράγματα ξεκαθαρίζουν με το άτομο που σε ενδιαφέρει και ξέρεις επιτέλους που βρίσκεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά αποδεικνύεται η καλύτερη διέξοδος για την ενέργεια σου! Οι οικονομικές σου δράσεις σήμερα, αφορούν αποκλειστικά και μόνο το σπίτι σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, για σήμερα Πέμπτη η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου σε παρασύρει σε επικοινωνίες, μετακινήσεις, συναντήσεις και είναι γεγονός ότι θα αξιοποιήσεις στο έπακρο όλα τα εκφραστικά σου μέσα ! Δεδομένου ότι η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο, θα διαπιστώσεις ότι είναι απαραίτητο να βάλεις λίγο «φρένο» σε αυτά που λες, αλλά και σε όσα αφήνεις τους άλλους να σου πουν. Βάζοντας κάποια όρια και κρατώντας κάποιες αποστάσεις από κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους θα αποφύγεις να σου σου «τουμπάρει» για μία ακόμα φορά η ψυχολογία (και αυτή τη φορά χωρίς λόγο ουσιαστικό)!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή ημέρα, θα σου προσφέρει σίγουρα κατακτήσεις, φλερτ και γνωριμίες, αν είσαι ελεύθερος! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ορισμένα απρόσμενα καλά νέα ή προτάσεις, από το ταίρι σου και μαζί θα βρείτε λύσεις σε μερικά προβλήματα της σχέσης σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ίσως παρουσιαστούν ορισμένα προβλήματα τώρα στον επαγγελματικά τομέα! Τα οικονομικά σου σε ικανοποιούν απόλυτα, αφού έρχονται ξαφνικά έσοδα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Για σήμερα Πέμπτη αγαπητό μου Λιοντάρι, είσαι απόλυτα επικεντρωμένος σε θέματα που συνδέονται με τα οικονομικά, τα συμφέροντά σου ενώ παράλληλα προσπαθείς να βρεις και τις συναισθηματικές σου ισορροπίες. Δεν λείπει η πικρία και η απογοήτευση δεδομένου ότι αισθάνεσαι ότι δεν λαμβάνεις αυτό που σου αξίζει, είτε στον οικονομικό, είτε στον προσωπικό τομέα! Νομίζω ότι βρίσκεσαι σε ένα στάδιο που καλό είναι να εργαστείς περισσότερο με το μέσα σου για να ανακτήσεις την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η κτητική σου στάση απέναντι στο ταίρι σου, πιθανόν να τον καταπιέσει! Βγάζεις αρκετή ζήλια και απαιτήσεις, ενώ μπορείς απλά να απολαύσεις καυτές ερωτικές στιγμές μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος, κινείσαι αργά και επιφυλακτικά με μία νέα γνωριμία που έρχεται, διότι έχεις ανασφάλειες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα είναι, μία αρκετά καλή ημέρα για να υλοποιήσεις ένα σχέδιο στον επαγγελματικό τομέα! Είσαι επικεντρωμένος στα οικονομικά σου και βρίσκεις τρόπους για να βγάλεις πιο πολλά χρήματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα Πέμπτη με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές θα ενισχυθούν ιδιαίτερα! Η κτητικότητα και η τάση σου να λες με ευθύτητα την γνώμη σου θα είναι η βασική αιτία για να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις! Επιπλέον, η αντίθεση Σελήνης – Κρόνου εκφράζει την δυσαρέσκεια, την απογοήτευση και την απομάκρυνση από ένα άτομο του περιβάλλοντός σου, ίσως όμως είναι η κατάλληλη στιγμή να μπουν κάποια όρια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, τραβάς όλα τα βλέμματα και την προσοχή επάνω σου! Οι θαυμαστές σου και οι κατακτήσεις σου όλο και πληθαίνουν! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις υπέροχα με το έτερον σου ήμισυ και περνάτε υπέροχα μαζί με ποικίλους τρόπους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Λόγω διορατικότητας, γνωρίζεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις και πως να φερθείς, ώστε να πετύχεις επαγγελματικά την σημερινή ημέρα! Οικονομικά, μάλλον ξοδεύεις υπερβολικά!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ η μέρα είναι φορτισμένη ψυχολογικά και συναισθηματικά! Η Σελήνη από την Παρθένο σε απομακρύνει για λίγο από την κοινωνική ζωή, και εσύ βυθίζεσαι και κάνεις τις εσωτερικές σου αναζητήσεις προκειμένου να βάλεις μία τάξη μέσα σου και να ξεπεράσεις τα δυσάρεστα συναισθήματα, όπως το άγχος και τις φοβίες. Κρατάς ένα επτασφράγιστο μυστικό για μία προσωπική ή μυστική σου υπόθεση και καλό είναι αυτό το μυστικό να το προφυλάξεις για μην βγει στη φόρα, πρόσεξε ποιους ανθρώπους εμπιστεύεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις να κατανοήσεις, να καταλάβεις και να εκμαιεύσεις αποτελεσματικά τις συναισθηματικές σκέψεις του άλλου σου μισού! Αν είσαι δεσμευμένος, την σημερινή ημέρα αποκαλύπτεται ένας κρυφός θαυμαστής σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα είσαι αρκετά ικανοποιημένος με τις εξελίξεις, είτε στον επαγγελματικό, είτε στον οικονομικό τομέα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Πέμπτη αγαπητέ Σκορπιέ, είσαι απόλυτα επικεντρωμένος στους φίλους σου και στις κοινωνικές ομάδες τις οποίες ανήκεις. Τα άτομα του περιβάλλοντός σου θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα και στην πορεία των σχεδίων σου, αφού μία συμβουλή ενός καλού σου φίλου, θα λειτουργήσει τώρα ως «δώρο» το οποίο θα σου δώσει την λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα! Επιπλέον αρχίζεις και βλέπεις πιο σοβαρά το μέλλον και την προοπτική της αισθηματικής σου ζωής!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως σήμερα ένα άτομο που μέχρι τώρα θεωρούσες απλά φίλο, να σου δείξει ερωτικό ενδιαφέρον! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με το έτερον σου ήμισυ και επιπλέον, κάνετε μαζί ευχάριστες αλλαγές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να εκπληρώσεις πολλές από τις οικονομικές σου ελπίδες! Στην εργασία, χρησιμοποίησε τις γνωριμίες σου και θα πετύχεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Για σήμερα Πέμπτη φίλε Τοξότη, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου εσύ είσαι απόλυτα επικεντρωμένος σε θέματα κοινωνικής καταξίωσης και φήμης! Αναζητάς να κάνεις ότι περνά από το χέρι σου για την ανέλιξη της καριέρας σου και αισθάνεσαι ότι έχεις το βάρος της ευθύνης στην πλάτη σου και ότι πρέπει οπωσδήποτε να πετύχεις! Φροντίζεις επιμελώς και σοφά, τις προσωπικές σου υποθέσεις και οι δράσεις σου προκαλούν τον θαυμασμό και τον σεβασμό των γύρων σου! Προσπάθησε ωστόσο να μην καταπιέζεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις επιτέλους σήμερα την αναγνώριση του άλλου σου μισού, για τις μέχρι τώρα προσπάθειες σου! Αν είσαι ελεύθερος, ένα γεγονός μέσα στην δουλειά, θα κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον προς έναν συγκεκριμένο συνάδελφο ή συνεργάτη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η αξιοθαύμαστη σου συμπεριφορά, προς τα άτομα που έχουν εξουσία, σε οδηγούν στην επαγγελματική επιτυχία σήμερα!Οικονομικά θα έχεις εύνοια, ιδίως αν έχεις προσπαθήσει πολύ στο παρελθόν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Μία άκρως τυχερή ημέρα είναι εδώ για εσένα φίλε Αιγόκερε, φρόντισε να την απολαύσεις στο έπακρο! Θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από ότι σε παίδευε με ποικίλους τρόπους! Απολαμβάνεις την περιπέτεια και την καλοπέραση στη ζωή σου! Αυτή είναι η ιδανική ήμερα, ώστε να προγραμματίσεις ή να ξεκινήσεις ένα ταξίδι ή μία εκδρομή! Επαφές με άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό, ευνοούνται! Η Αντίθεση της Σελήνης – Κρόνου σε βοηθά να φιλοσοφήσεις κατά κάποιο τρόπο τα δεδομένα γύρω σου και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα εφαρμόσεις λίγο αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, οργάνωσε σήμερα μία ψυχαγωγική έξοδο με το έτερον σου ήμισυ, που πραγματικά θα σας αναζωογονήσει και θα αναζωπυρώσει την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία άκρως γοητευτική γνωριμία που θα σε εντυπωσιάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, είναι ιδανική ημέρα για συμβόλαια και υπογραφές! Στην δουλειά, είσαι πολύ πιο ικανός και έχεις πολλές καινούργιες έξυπνες ιδέες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η σημερινή ημέρα είναι λίγο ζόρικη από οικονομικής πλευράς φίλε μου Υδροχόε υπόσχεται όμως αλλαγές και προσωπική μεταμόρφωση! Με την αντίθεση της Σελήνης – Κρόνου, εντείνονται οι ανασφάλειες για την οικονομική πορεία, ίσως γιατί αναγκάζεσαι να κάνεις πληρωμές που αδειάζουν γρήγορα το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου! Από συναισθηματικής πλευράς η μέρα είναι η κατάλληλη, για να τερματίσεις τοξικές σχέσεις και να ξεκινήσεις και πάλι από το μηδέν, περισσότερο δυνατός! Η πειθώ και η διορατικότητα σου, είναι οι σύμμαχοι σου, για ό,τι στοχεύεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, κάποια προβλήματα που έχουν την ρίζα τους στο παρελθόν επανέρχονται και χρειάζεται να βρεις λύσεις με το έτερον σου ήμισυ. Αν είσαι ελεύθερος, μία κατάκτηση σου αποκαλύπτεται και αλλάζει ολόκληρη η ζωή σου, όπως και η διάθεση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, σήμερα θα ασχοληθείς με δάνεια και φόρους! Στην δουλειά, ίσως να κουραστείς αρκετά, αλλά θα έχεις αναγνώριση

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Ιχθύ, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου σχηματίζοντας αντίθεση με τον Κρόνο από το ζώδιο σου και εσύ είσαι σε ετοιμότητα να δεις πιο ώριμα και φιλοσοφημένα κάποια ζητήματα της προσωπικής σου ζωής! Κάνεις την καρδιά σου πέτρα και παίρνεις σκληρές αποφάσεις για όλους τους τομείς της ζωής σου, αποδεχόμενος ότι κάποια πράγματα δεν μπορούν να πάνε διαφορετικά όπως πραγματικά θα ήθελες! Αποστασιοποιείσαι από ανθρώπους που τους έχεις δώσει πολλές ευκαιρίες ως τώρα, ωριμάζεις συναισθηματικά και αναγνωρίζεις ότι τα παθήματα, σου έχουν γίνει πλέον μαθήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, οι κατακτήσεις, οι θαυμαστές και οι γνωριμίες σου σήμερα, θα είναι άπειρες και κυρίως αξιόλογες! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις την μεγάλη ευκαιρία την σημερινή ημέρα για να διορθώσεις προβλήματα, αλλά και για να βελτιώσεις την σχέση ή τον γάμο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, θα έχεις σήμερα την ευκαιρία να υλοποιήσεις ορισμένα από τα σχέδια σου! Οικονομικά, ξοδεύεις πιο πολλά για τους γύρω σου, παρά για τον εαυτό σου!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη