Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 5/8


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 5/8 

ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο και είσαι το πρόσωπο της μέρας. Είναι Σάββατο και η διάθεση σου είναι να βγεις, να σε δουν και να προσελκύσεις τα βλέμματα πάνω σου. Η συμπεριφορά σου δεν είναι απότομη ως συνήθως, αλλά έχει μετατραπεί σε γλυκιά. Είσαι ευαίσθητος, ευάλωτος και ρομαντικός. Ίσως τώρα σκέφτεσαι με την ψυχή, την καρδιά και όχι με την στείρα λογική. Αυξάνεις την ενσυναίσθηση και πλέον μπορείς να μπεις στα παπούτσια των άλλων και να τους δικαιολογήσεις, αντί να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα το έχεις πολύ εύκολο να εκφράσεις τα συναισθήματα σου στον ερωτικό σύντροφο που θα σε ακούσει με χαρά. Δεν το συνηθίζεις και τον εκπλήσσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, η ανανεωμένη εμφάνιση μαζί με την ανανεωμένη διάθεση δεν θα περάσουν απαρατήρητα από τον περίγυρο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ξεκινάς κάτι καινούργιο στα επαγγελματικά που σκέφτεσαι εδώ και καιρό. Με τα οικονομικά δεν αντιμετωπίζεις κάποιο θέμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε μου αγαπημένε σήμερα είναι Σάββατο και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού που σε ωθεί σε εσωστρέφεια και κλείσιμο στον εαυτό σου. Το στρες έχει κτυπήσει κόκκινο και για αυτό δεν θέλεις να δεις οποιονδήποτε που μπορεί να στο αυξήσει. Προτιμάς να μείνεις μέσα και να συζητήσεις με τα δικά σου άτομα που ξέρεις ότι θα σε καταλάβουν και θα σε στηρίξουν. Οπότε μην σκας και εκμεταλλεύσου την ημέρα του Σαββάτου για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να κάνεις ότι ευχαριστεί την ψυχούλα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, η σημερινή απομόνωση μπορεί να σε ωφελήσει αφού θα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς ιδιωτικά με τον σύντροφο και να απολαύσεις την παρέα του. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ανάμνηση στροβιλίζει μέσα στο μυαλό σου από έναν παλιό έρωτα που δεν έχει ξεχαστεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μειωμένη σου ενέργεια έχει αντίκτυπο στην εργασία σου. Σήμερα βρες τρόπο να ξεκουραστείς και κάνε σχέδια για τα επόμενα επαγγελματικά βήματα. Οικονομικά ανταμείβονται οι προσπάθειες που έχεις κάνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Δίδυμε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα χαράς και διασκέδασης για σένα που περίμενες πως και πως αυτή την μέρα για να βγεις και να συναντήσεις τους φίλους σου. Η μέρα σε προδιαθέτει για κοινωνικότητα και εξωστρέφεια, με πολλές επαφές, συναντήσεις και ομαδικές δραστηριότητες. Παρουσιάζονται ευκαιρίες και προτάσεις να ηγηθείς σε μια ομάδα ομοϊδεατών που ανήκεις. Κάνεις σχέδια και όνειρα για το μέλλον και επιθυμείς να συμβάλεις με την εισφορά σου σε ένα καλύτερο αύριο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, χαίρεσαι την παρέα του συντρόφου, όπου μαζί με την παρέα των φίλων, είναι το καλύτερο συστατικό της ευτυχίας. Αν είσαι αδέσμευτος, αξιοποίησε την σημερνή μέρα για να βγεις και να κάνεις νέες γνωριμίες. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανακαλύψεις τον ιδανικό έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική συνεργασία με ένα φιλικό άτομο είναι θετική και θα πάει καλά εφόσον έχουν ξεκαθαριστεί οι αρμοδιότητες από την αρχή. Με τα οικονομικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου, το Σάββατο είναι για διασκέδαση αλλά εσύ έχεις πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και δεν σηκώνεις κεφάλι. Είσαι απόλυτα επικεντρωμένος στην εργασία σου και σε απασχολεί μόνο η ανέλιξη και η πρόοδος. Όσο δουλεύεις, τόσο ανεβαίνεις κι όσο ανεβαίνεις τόσο απαιτείς να σε σέβονται και να σε υπολογίζουν. Κατακτάς καλύτερη θέση κατόπιν υπεράνθρωπης προσπάθειας. Η προσήλωση στους στόχους σου είναι αξιοζήλευτη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην υποτιμάς τον σύντροφο και μην τον κάνεις να νιώθει μειονεκτικά. Είστε ζευγάρι και ισάξιοι ως άνθρωποι. Προτιμότερο να εισπράττεις τον θαυμασμό παρά την αδιαφορία του. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα άτομο από τον χώρο της εργασίας σε βλέπει με άλλο μάτι και περιμένει το πράσινο φως για να προχωρήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βάζεις προτεραιότητα την δουλειά και πασχίζεις να αποκτήσεις φήμη και αναγνώριση. Οι κόποι σου θα πιάσουν τόπο και θα ωφεληθείς τόσο ηθικά όσο και υλικά.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα που είναι Σάββατο και η Σελήνη κινείται στον φλογερό Κριό ανάβει τα αίματα και σε ξεσηκώνει για ταξίδια και περιπέτειες. Φανερά σε διακατέχει η επιθυμία να αποδράσεις σε μέρη εξωτικά και να αποκτήσεις όσες πιο πολλές εμπειρίες μπορείς. Αποκτάς καινούργιες παρέες και φίλους που έχουν διαφορετική κουλτούρα από σένα. Διευρύνεις τους ορίζοντες σου και αναπτύσσεσαι ως άνθρωπος. Σημαντική εξέλιξη μπορεί να λάβεις από σπουδές, επιμορφωτικά σεμινάρια και γνώσεις που θα εμπλουτίσουν την ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα βλέπεις την σχέση σου αλλιώς και φιλοσοφείς γενικότερα τις ανθρώπινες ερωτικές σχέσεις. Η συνύπαρξη με τον σύντροφο σε εκπαιδεύει σε καινούργια μοντέλα συμπεριφοράς. Αν είσαι αδέσμευτος, η γνωριμία με ένα άτομο που εκ πρώτης όψεως διαφέρεις πολύ, εντέλει θα γίνει ο σύντροφος που πάντα έψαχνες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καινούργιες δεξιότητες που απέκτησες εμπλουτίζουν το βιογραφικό σου και εκτοξεύουν την καριέρα σου. Τα χρήματα που δαπάνησες θα σου επιστραφούν διπλάσια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, το Σάββατο αυτό δεν είσαι εξωστρεφής και χαρούμενος σαν κάποια άλλα. Σήμερα η διάθεση σου είναι πεσμένη και επιθυμείς να κλειστείς σπίτι, να διαβάσεις ένα βιβλίο ψυχολογίας, ή να παρακολουθήσεις μια ταινία μυστηρίου. Αναλύεις τα συναισθήματα σου και προσπαθείς να εξιχνιάσεις τα απόκρυφα του κόσμου. Με αυτούς τους προβληματισμούς θα κινηθείς σήμερα καθώς θα ξεκουράζεσαι στο σπίτι και θα φορτίζεις τις μπαταρίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, διεγείρονται συναισθήματα ανασφάλειας και ζήλιας προς το ταίρι σου. Με την κτητική συμπεριφορά δεν θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, γι’ αυτό καλύτερα να συζητήσεις μαζί του. Είσαι άτομο της λογικής και θα ξεπεράσεις την ανησυχία που νιώθεις. Αν είσαι αδέσμευτος, ζεις στο παρελθόν με την ανάμνηση ενός παλιού έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η συνεργασία που επιθυμείς προχωρά με θετικές εξελίξεις. Στα οικονομικά όμως ένα χρέος σε αγχώνει και ψάχνεις τρόπους για να το λύσεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Ζυγέ, Σάββατο σήμερα και έχεις διάθεση να βγεις και να συναναστραφείς με κόσμο, να ανταλλάξεις κουβέντες και να κοινωνικοποιηθείς. Κάνεις σχέδια για το αποψινό βράδυ και ξεκινάς τις προετοιμασίες από νωρίς, σαν αψεγάδιαστος Ζυγός που είσαι. Η κυρίαρχη επιθυμία σου είναι να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, αλλά παράλληλα να βρεθείς και με τους φίλους. Είσαι περιζήτητος στην παρέα και σε ακολουθούν πιστά, γιατί οι προτάσεις σου είναι ενδιαφέρουσες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα επιθυμείς την έξοδο μαζί με τον σύντροφο, να περάσεις όμορφα μαζί του. Με το ταίρι και τους φίλους θα γίνεις μια μεγάλη παρέα και η βραδιά κυλά ευχάριστα. Αν είσαι αδέσμευτος, δέξου το κάλεσμα των φίλων που έχουν οργανώσει έξοδο και διασκέδαση. Δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε γοητεύσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε πλησιάζουν φίλοι προτείνοντας κάποια δουλειά που φαίνεται ενδιαφέρουσα. Στα οικονομικά φεύγουν χρήματα για βόλτες, διασκέδαση και κεράσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, σήμερα είναι Σάββατο και ενώ θα έπρεπε να είναι μέρα ξεκούρασης και εξόδου, εσύ επιλέγεις να δουλέψεις. Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε υποχρεώσεις, ευθύνες της δουλειάς και αγγαρείες που πρέπει να αποτελειώσεις για να μην τα βρεις μπαστούνια από την ερχόμενη εβδομάδα. Αφιερώνεις χρόνο στην τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων, στην αρχειοθέτηση και στην καθαριότητα του χώρου σου. Κάνεις ένα καλό ξεκαθάρισμα πετώντας ότι είναι άχρηστο και περιττό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, μεταδίδεις το στρες στον ερωτικό σύντροφο για τις δικές σου δουλειές. Αντί να γκρινιάζεις ζήτα ένα χέρι βοηθείας για να τελειώσεις μια ώρα αρχύτερα. Αν είσαι αδέσμευτος, σε απορροφούν οι υποχρεώσεις και δεν έχεις χρόνο να βγεις για γνωριμίες. Εκμεταλλεύσου την μέρα και κάνε τις δουλειές που έχεις προγραμματίσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σαφώς και έχεις πολύ δουλειά και δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς με τίποτα άλλο. Τόση πολύ που παίρνεις και στο σπίτι. Το άγχος για τα οικονομικά σε ταλαιπωρεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη μου αγαπημένε, για σένα είναι πράγματι ένα Σάββατο που θα βγεις και θα διασκεδάσεις μέχρι πρωίας. Θέλεις να κοινωνικοποιηθείς με φίλους, παρέες και σύντροφο. Όλα παίζουν! Η ανεβασμένη αυτοπεποίθηση βελτιώνει την διάθεση και νιώθεις ότι μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο. Είσαι ιδιαίτερα εκφραστικός, αυθόρμητος και έτοιμος για να ζήσεις μια αξέχαστη μέρα. Κάνεις πράγματα που ικανοποιούν τον εαυτό σου και μέσα σε αυτά είναι το παιχνίδι και η ανέμελη ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα περάσεις υπέροχα με το ταίρι κάνοντας ότι σε ευχαριστεί. Βόλτες, διασκέδαση, ενασχόληση με δραστηριότητες που έχουν σχέση με κάποιο άθλημα, σπορ, ή καλλιτεχνικά. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μια τέτοια μέρα είναι αδύνατον να μην κάνεις μια γνωριμία που να σε εμπνεύσει. Η τύχη είναι με το μέρος σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευνοούνται τα επαγγελματικά που έχουν σχέση με καλλιτεχνικά δημιουργήματα και τα χόμπι που μπορούν να μετατραπούν σε δουλειά. Το μόνο που λείπει είναι ο χορηγός, εκτός αν τα προωθήσεις μόνος σου, οπότε θα χρειαστείς δάνειο για έναρξη επιχείρησης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε μου αγαπημένε, αυτό το Σάββατο επιλέγεις να το περάσεις μέσα στο σπίτι. Η διάθεση σου είναι εσωστρεφής και θέλεις να μείνεις μόνος στην ησυχία σου. Δεν επιθυμείς την έξοδο και δεν θέλεις να δεις κόσμο. Η βασική σου προτεραιότητα είναι να είσαι σε οικείο περιβάλλον με τους δικούς σου ανθρώπους. Η φωλίτσα σου είναι το καταφύγιο, που κρατά τα αδιάκριτα βλέμματα μακριά. Ένα όμορφο βράδι με την οικογένεια είναι το ιδανικό σενάριο για απόψε.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση, σήμερα δεν θα βγεις έξω και δεν θα διασκεδάσεις γιατί πολύ απλά δεν θέλεις. Το ταίρι που βρίσκεται στην ίδια διάθεση με σένα συμφωνεί να μείνετε μέσα και να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος προτιμάς να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις από την δύσκολη εβδομάδα που διένυσες και τι πιο καλό από το άραγμα στο σπίτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θέλεις να αποφορτιστείς από τις έννοιες της δουλειάς και δεν σκέφτεσαι τίποτα επαγγελματικό. Στα οικονομικά, μπαίνεις στην διαδικασία να κάνεις οικονομία

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα είναι ένα υπέροχο Σάββατο για σένα με επικοινωνίες, επαφές, εξόδους και συναναστροφές με φίλους. Είσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής και επικοινωνιακός, κάτι που δεν σου λείπει και τις άλλες μέρες, απλά την σημερινή σπας ρεκόρ. Κερδίζεις την συμπάθεια καινούργιων φίλων, γνωρίζεις κόσμο που σε υποστηρίζει και αποζητά την ιδιαίτερη παρέα σου. Τα λόγια και οι ιδέες σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον του περιβάλλοντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα είναι γεμάτη ευχάριστες ειδήσεις και νέα που ανταλλάσσεις με τον ερωτικό σύντροφο. Παράλληλα ευχαριστιέσαι την παρέα του διασκεδάζοντας. Αν είσαι αδέσμευτος, μια τέτοια μέρα χαράς και αισιοδοξίας, καταφέρνεις να γνωριστείς με καινούργια άτομα, που ανάμεσα τους θα βρεις το ιδανικό για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συζητήσεις, προτάσεις που πέφτουν στο τραπέζι για δουλειά σε δελεάζουν και τις σκέφτεσαι σοβαρά. Με τα οικονομικά κάνε λίγο οικονομία γιατί ξοδεύεις πάρα πολλά.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα είναι Σάββατο και εσύ είσαι επικεντρωμένος στα χρήματα προσπαθώντας να κάνεις έναν προγραμματισμό που να αφορά τα έσοδα και τα έξοδα. Όπως πολύ σωστά κατάλαβες δεν επιθυμείς την έξοδο, γιατί θεωρείς ότι δεν σε φτάνουν τα χρήματα, ή απλά δεν θέλεις να ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου. Είσαι πεπεισμένος πως για να πετύχεις μια καλύτερη ποιότητα ζωής στο μέλλον πρέπει να κάνεις οικονομία στο παρόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα μην επιτρέψεις στην οικονομική ανασφάλεια που νιώθεις να τρυπώσει στην σχέση με το ταίρι και φερθείς κτητικά και στενόμυαλα. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα θα διανύσεις μια μέρα λίγο περίεργη με την τάση να τα θέλεις όλα δικά σου, ακόμα και στα αισθηματικά. Δεν θα συμβιβαστείς με τα ημίμετρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η συντηρητική στάση απέναντι στα οικονομικά θα σου εξασφαλίσει καλύτερη ζωή. Έχεις μεριμνήσει για το μέλλον ώστε να μη σου λείψει τίποτα. Με τα επαγγελματικά είσαι ικανοποιημένος.




ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη