Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 1/8

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, Καλό Μήνα! Σήμερα σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου που ρίχνει φως στον τομέα που αφορά την κοινωνική σου ζωή και την σχέση που έχεις με τους φίλους. Ολοκληρώνεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον και είναι αυτοί που τάσσονται υπέρ σου και σε στηρίζουν. Πάνω από όλα σε ευχαριστεί η παρέα τους και επιθυμείς να περάσεις χρόνο μαζί τους. Το αρμονικό τρίγωνο του Άρη με τον Δία σε βοηθά να ρυθμίσεις τα εργασιακά, επιδιώκοντας καλύτερες συνθήκες και αύξηση του εισοδήματος.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα και ρομαντικά με τον σύντροφο, απολαμβάνοντας το φως της πανσελήνου, σχεδιάζοντας το μέλλον. Αν είσαι ελεύθερος, η μέρα είναι κατάλληλη για να κοινωνικοποιηθείς, να βγεις και να κάνεις νέες γνωριμίες. Απόψε είναι μια ρομαντική βραδιά και ενδείκνυται για τα ερωτικά ταιριάσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι εξελίξεις στην δουλειά είναι πολύ θετικές και σε ευνοούν. Βλέπεις να εξομαλύνονται οι συνθήκες εργασίας και να ανεβαίνεις μισθολογικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε μου αγαπημένε, Καλό Μήνα! Η σημερινή Πανσέληνος που εγκαινιάζει τον Αύγουστο, στρέφει το ενδιαφέρον σου στη καριέρα και την επαγγελματική άνοδο. Σε ενδιαφέρει να καταξιωθείς και να αναγνωριστείς στο περιβάλλον της δουλειάς. Η συνέπεια και η οργανωτικότητα που έχεις επιδείξει εδώ και καιρό θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο. Το τρίγωνο του Άρη με τον Δία, θα βοηθήσει να επεκταθείς να αναπτυχθείς και να προβληθείς. Οι επιδιώξεις επιτυγχάνονται και οι φιλοδοξίες στέφονται με επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά για σένα που έχεις βρει τον σύντροφο της ζωής σου. Λαμβάνεις ικανοποίηση από την σχέση και σχεδιάζεις το επόμενο βήμα οδεύοντας προς επισημοποίηση. Αν δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχεις βρεθεί στο κατάλληλο μέρος. Αποδέξου μια πρόσκληση για έξοδο, που θα σε βοηθήσει να βρεις το κατάλληλο ταίρι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά έχουν πάρει ανοδική πορεία και νιώθεις απερίγραπτη ικανοποίηση. Στα οικονομικά θα ξοδέψεις το κάτι παραπάνω για να περάσεις καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Δίδυμε μου αγαπημένε, Καλό Μήνα! Η Πανσέληνος που σχηματίζεται σήμερα σε εστιάζει σε θέματα που άπτονται της προσωπικής επέκτασης, της ανάπτυξης και της επιθυμίας για ελευθερία. Ολοκληρώνεις ένα κύκλο σπουδών μετά από πολλές προσπάθειες και πολύ χρόνο που διέθεσες για να τα καταφέρεις. Τώρα θα εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου και θα επιδιώξεις καλύτερη δουλειά. Το τρίγωνο του Άρη με τον Δία θα σε βοηθήσει να εξομαλύνεις τα προβλήματα με την οικογένεια, αλλά μην το παρακάνεις με «συγγνώμες» και «απολογίες».

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις μια μετακίνηση, μια εκδρομή, ή ένα μικρό ταξιδάκι αναψυχής με το ταίρι και να περάσεις όμορφα κάτω από το ρομαντικό φως της πανσελήνου. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, σήμερα προκύπτει μια ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία πάνω σε ένα ταξίδι που θα πραγματοποιήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τις νέες γνώσεις που έχεις αποκτήσει θα απαιτήσεις καλύτερη θέση και συνεπώς καλύτερες αποδοχές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, Καλό Μήνα! Σήμερα σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου που εγκαινιάζει τον πιο ξένοιαστο μήνα του Καλοκαιριού τον Αύγουστο. Παρόλα αυτά εσύ μόνο ξένοιαστος δεν είσαι την πρώτη μέρα του μήνα. Είσαι εσωστρεφής, και αποζητάς την μοναχικότητα. Γενικά σε επηρεάζουν τα φεγγάρια, αφού η Σελήνη είναι κυβερνήτης σου. Έτσι και τώρα δεν θα αποφύγεις τις τάσεις μελαγχολίας. Το τρίγωνο του Άρη με τον Δία όμως θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τον πεσιμισμό, φέρνοντας προτάσεις για έξοδο με φιλική παρέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν έχεις βρει το ταίρι που σε καλύπτει προσπάθησε σήμερα να μη φερθείς κτητικά και εγωιστικά γιατί δεν υπάρχει λόγος. Η συναισθηματική υπερχείλιση, λόγω του φεγγαριού, σε κάνει περισσότερο ευαίσθητο από ότι είσαι και όλα σε πειράζουν. Αν είσαι ελεύθερος, αυτό το φεγγάρι θα σου ξυπνήσει αναμνήσεις μιας παλιάς αγάπης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια νέα συνεργασία είναι πολύ πιθανή και προέρχεται από την πρόταση ενός φιλικού ατόμου. Στα οικονομικά θα έχεις να αντιμετωπίσεις άγχος από παλιές οφειλές τις οποίες πρέπει να τακτοποιήσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λέοντα μου αγαπημένε, Καλό Μήνα! Ο Αύγουστος ανοίγει αυλαία με μια λαμπερή Πανσέληνο στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου, τον Υδροχόο. Εσύ τώρα θα νιώσεις την ενέργεια του περιβάλλοντος πολύ πιο έντονα, λόγω του φεγγαριού που σε κάνει συναισθηματικό και ευαίσθητο. Οι διαπροσωπικές σχέσεις φωτίζονται και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στους σημαντικούς ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Το τρίγωνο του Άρη με τον Δία σε βοηθά να εξασφαλίσεις τα κεκτημένα σου σε υλικό επίπεδο, αλλά και να αισθανθείς την σιγουριά, την αισιοδοξία για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, η Πανσέληνος σήμερα θα σε φέρει πιο κοντά με το ταίρι σου και θα απολαύσεις το φεγγάρι στην αγκαλιά του. Αν δεν έχεις βρει ακόμα τον σύντροφο της ζωής σου, εκμεταλλεύσου την αποψινή, ρομαντική Πανσέληνο για να τον συναντήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η καριέρα εκτοξεύεται στα ύψη και έχεις την εύνοια των υψηλά ιστάμενων προσώπων στην δουλειά. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη στα οικονομικά. Ευνοούνται οι επενδύσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου αγαπημένε Παρθένε, Καλό Μήνα! Η πρώτη μέρα του Αυγούστου χαρίζει ένα ολόγιομο φεγγάρι που σχηματίζεται στο ζώδιο του Υδροχόου. Μπορεί να είναι όμορφο και λαμπερό αλλά για σένα δεν είναι πολύ ρομαντικό. Πρακτικός όπως είσαι τι άλλο θα σου φέρει αγαπημένε μου εκτός από δουλειές και υποχρεώσεις. Οπότε εκμεταλλεύεσαι την θετική ημέρα για να βάλεις σε τάξη και να οργανώσεις τις εκκρεμότητες. Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιο σου σε κάνει ανυπόμονο για να τελειώσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Εξάλλου το τρίγωνο του με τον Δία θα σε βοηθήσει να τακτοποιηθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι αδέσμευτος, η σημερινή μέρα φέρνει κάποια παραπονάκια από το ταίρι γιατί το βάζεις σε δεύτερη μοίρα και ασχολείσαι με άλλα θέματα. Αν δεν έχεις ταίρι σήμερα η Πανσέληνος σε ευνοεί να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που θα σε φέρει πιο κοντά στην πολυπόθητη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολύ δουλειά έχεις και πολλές αγγαρείες αλλά εσένα δεν σε πτοούν. Είσαι μαθημένος και μπορείς να τα βγάλεις πέρα. Στα οικονομικά θα κάνεις έξοδα για ένα επαγγελματικό ταξίδι.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Ζυγέ, Καλό Μήνα! Ο Αύγουστος είναι ο τελευταίος μήνας του Καλοκαιριού και ξεκινά με την όμορφη Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου. Είναι το πιο καυτό και ερωτικό φεγγάρι για σένα και σε εστιάζει αποκλειστικά σε φλερτ, γνωριμίες, έρωτες και διασκεδάσεις. Είσαι κοινωνικός, εξωστρεφής και αυθόρμητος. Αφιερώνεις χρόνο στους φίλους, στα παιδιά και στην καλοπέραση. Ενδεχομένως είναι περίοδος διακοπών και το απολαμβάνεις. Το θετικό τρίγωνο του Άρη με τον Δία μπορεί να φέρει λύση σε ένα οικονομικό θέμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση θα περάσεις μια τέλεια ρομαντική και ερωτική βραδιά με τον σύντροφο. Αυτό το φεγγάρι είναι για σένα και τον έρωτα σου οπότε εκμεταλλεύσου την ευκαιρία. Αν δεν είσαι σε σχέση και βαδίζεις μόνος δεν θα είναι για πολύ. Η μοναξιά δεν σου ταιριάζει. Το άτομο που επιθυμείς θα έρθει με τούτο το φεγγάρι, μόνο που θα είναι από το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια νέα συνεργασία φτάνει στο στάδιο της ολοκλήρωσης και νιώθεις μεγάλη ικανοποίηση που τα κατάφερες. Στα οικονομικά ένα παλαιότερο χρέος τακτοποιείται με ευνοϊκούς όρους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου αγαπημένε, Καλό Μήνα! Το Αυγουστιάτικο φεγγάρι που σχηματίζεται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου ανοίγει την αυλαία του τελευταίου καλοκαιρινού μήνα. Είναι ένα ρομαντικό φεγγάρι που εσύ θέλεις να το απολαύσεις στη θαλπωρή του σπιτιού σου. Φίλοι και οικεία πρόσωπα θα σε συντροφεύσουν στο σπίτι και η βεράντα είναι μια καλή επιλογή για δείπνο και ρομάντζο. Το τρίγωνο του Άρη με τον Δία φέρνει κοντά σου τα άτομα που επιθυμείς και η βραδιά προβλέπεται πολύ ενδιαφέρουσα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, σήμερα θα περάσεις μια αξέχαστη μέρα και νύχτα παρέα με τον σύντροφο και το φεγγάρι να φωτίζει τον έρωτα σου. Για σένα που δεν είσαι σε σχέση, μπορείς να γνωρίσεις σήμερα το μελλοντικό ταίρι μέσα από μια κοινωνική συναναστροφή με φίλους. Δέξου ένα κάλεσμα, ακόμα κι αν πρόκειται για συγκέντρωση σε σπίτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια νέα επαγγελματική πρόταση θα σε ικανοποιήσει αφού την επιθυμείς από καιρό. Η συνεργασία προέρχεται από άτομο του φιλικού κύκλου. Τα οικονομικά δεν σε προβληματίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε μου αγαπημένε Τοξότη, Καλό Μήνα! Ο Αύγουστος ξεκινά με ένα πανέμορφο φεγγάρι που σχηματίζεται στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτή η Πανσέληνος σε ωθεί σε εξωστρέφεια, σε επικοινωνίες και μετακινήσεις. Ποιος τη χάρη σου φίλε μου Τοξότη αν και δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για σένα, αφού είναι η φύση σου. Βόλτες λοιπόν με τους φίλους, τις παρέες και άπειρες συζητήσεις μαζί τους. Το τρίγωνο του Άρη με τον Δία θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες της δουλειάς, ώστε να καταφέρεις να εξοικονομήσεις ελεύθερο χρόνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση, η μέρα προμηνύεται πολύ θετική και ευοίωνη για σένα και τον ερωτικό σύντροφο. Περίπατος, δείπνο και συζήτηση κάτω από το φως της πανσελήνου. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο; Αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση, σήμερα δεν θα μείνεις παραπονεμένος. Οι προτάσεις πέφτουν βροχή για εξόδους. Ακόμα κι αν δεν βρεις το άλλο σου μισό τουλάχιστον θα περάσεις ευχάριστα, φλερτάροντας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συζητήσεις για μια νέα συνεργασία πέφτουν στο τραπέζι. Στα οικονομικά τακτοποιείς μια μικρή εκκρεμότητα που σε άγχωνε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε μου αγαπημένε, Καλό Μήνα! Ο Αύγουστος ανοίγει τη αυλαία με μια λαμπερή Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Υδροχόου. Το φεγγάρι φωτίζει τον τομέα των οικονομικών και σε εστιάζει στα χρήματα και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής. Ρομαντικό δεν το λες όλο αυτό αλλά εσύ αυτή τη στιγμή έχεις άλλα να σκεφτείς. Το τρίγωνο του Άρη με τον Δία δεν σε αφήνει έτσι και φέρνει από εκεί που δεν το περιμένεις το ερωτικό στοιχείο που θα σε βάλει στην πρίζα να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και να απολαύσεις τούτη την Πανσέληνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ταίρι προσδοκά μια πρόταση για έξοδο και γιατί όχι ένα ταξίδι που θα ανανεώσει την σχέση. Μην το αναβάλλεις και βάλεις άλλες προτεραιότητες, γιατί οι δουλειές ποτέ δεν τελειώνουν και οι ευκαιρίες δεν πρέπει να χάνονται. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι που επιθυμείς τότε αυτή η Πανσέληνος σε ευνοεί και μιλά για νέες γνωριμίες και καινούργιους έρωτες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά οι συμφωνίες που προέρχονται από μακριά ευνοούνται. Την ίδια εύνοια έχεις και στα οικονομικά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Υδροχόε, Καλό Μήνα! Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού θα ξεκινήσει προσφέροντας ένα τέλειο ολόγιομο φεγγάρι που σχηματίζεται στο ζώδιο σου. Το φως της Πανσελήνου στρέφεται πάνω σου και σε φωτίζει. Δεν περνάς απαρατήρητος και εκπέμπεις λάμψη, γλύκα, οικειότητα και μαγνητισμό. Γίνεσαι ρομαντικός και ευαίσθητος, κάτι που δεν σου συμβαίνει συχνά μιας και δεν είναι στη φύση σου αυτές οι ιδιότητες. Το τρίγωνο του Άρη με τον Δία βγάζουν στην επιφάνεια κρυφούς πόθους. Βελτιώνουν την αίσθηση της ανασφάλειας, αφού έχεις αρωγό την οικογένεια και αποκτάς σιγουριά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του ερωτικού συντρόφου, ο οποίος δεν ξεκολλάει το βλέμμα του από πάνω σου. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα είναι κατάλληλη για γνωριμίες υπό το φως της Πανσελήνου. Παράλληλα θα σε «ενοχλήσει», ένα άτομο του ερωτικού παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι νέες επιχειρηματικές δράσεις και τα ανοίγματα ευνοούνται. Στα οικονομικά όμως να είσαι προσεκτικός σε σχέση με μια παλιά εκκρεμότητα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, Καλό Μήνα! Ξεκινά ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού φέρνοντας μια ερωτική Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτό το φεγγάρι σε κλείνει σε εσωστρέφεια και η βασική σου επιθυμία είναι να μείνεις μέσα και να το απολαύσεις από το χώρο του σπιτιού και μόνος. Αποζητάς την χαλάρωση και την ηρεμία μετά από μια κουραστική μέρα. Το τρίγωνο του Άρη με τον Δία δεν συμφωνεί με σένα και σε προτρέπει σε έξοδο. Είναι η μαγική στιγμή που σε ξεσηκώνει από τον καναπέ και σε βγάζει έξω για να απολαύσεις το φεγγάρι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφος σου εκφράζει την επιθυμία να κοινωνικοποιηθείς μαζί του και η ρομαντική βόλτα κάτω από το φως της Πανσελήνου είναι μια καλή δικαιολογία που θα σε πείσει. Αν είσαι αδέσμευτος, αποδέξου την πρόσκληση ενός φιλικού ατόμου για έξοδο. Η ευκαιρία που ψάχνεις για γνωριμίες είναι αυτή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά ενδέχεται να κάνεις μια συζήτηση που θα κρατήσεις μυστική. Στα οικονομικά δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη