Εφυγε από την ζωή ο Τόλης Τσιμογιάννης


Θλίψη προκαλεί στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου του Τόλη Τσιμογιάννη, του γνωστού τραγουδιστή των δεκαετιών του ’80 και του ’90 με επιτυχίες όπως το «Και κάνεις και Ζημιές» και το «Κρύβε Λόγια».

Η σύζυγός του, Νατάσα, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook για τον θάνατο του τραγουδιστή, γράφοντας «έφυγες καρδούλα μου, έφυγες. Μου άφησες ένα κενό και πόνο. Πάντα με ρωτούσες τι να κάνουμε, τώρα δεν με ρώτησες τίποτα, πήρες την απόφαση μόνος. Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ. Εγώ σε περιμένω να γυρίσεις πάλι στο σπίτι μας άγγελε μου».


Ποιος ήταν ο Τόλης Τσιμογιάννης
Ο Τόλης Τσιμογιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε πιάνο στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών. Ο μεγάλος του αδελφός εργαζόταν σαν μουσικός και έτσι ξεκίνησε κι εκείνος να τραγουδάει πλάι σε μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου.

Το 1983 έκανε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Θα σ’ Αγαπώ Παντοτινά», ενώ το 1984 κυκλοφορεί το δίσκο «Μα δεν Ήρθες Εσύ».
Το 1990 κυκλοφόρησε ο δίσκος «Κρύβε Λόγια», στον οποίο συμπεριλαμβάνεται το «Και κάνεις και Ζημιές» όπου γνώρισε τεράστια επιτυχία.
Κυκλοφόρησε άλλες 7 δισκογραφικές δουλειές μέχρι που εγκατέλειψε τον χώρο μετά από ρήξη που είχε με γνωστό τραγουδιστή. 
Επέστρεψε το 2013 κι εμφανιζόταν από τότε σε νυχτερινά μαγαζιά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη