«Η γυναίκα μου είχε περισσότερους από έναν εραστές»


«Η γυναίκα μου είχε περισσότερους από έναν εραστές»
Ο Φραντσέσκο Τότι είναι γνωστός για την πίστη του στη Ρόμα, στην οποία και αγωνίστηκε σε όλη του την καριέρα, καταγράφοντας 307 γκολ και 209 ασίστ σε 785 συμμετοχές. Το ίδιο πιστή όμως φαίνεται να μην ήταν και η πρώην σύζυγος του, Ίλαρι Μπλάσι.
Ο Ιταλός είχε σχέση μαζί της για 20 χρόνια ωστόσο αποκάλυψε πως αυτή τον απατούσε. Όπως ανέφερε ο ίδιος, την ώρα που πέθαινε ο πατέρας του αυτή δεν ήταν μαζί του. Ο Τότι έψαξε το κινητό της και εντόπισε μηνύματα στα οποία φαινόταν η Ίλαρι να είχε αρκετούς εραστές. Συγκεκριμένα ο 46χρονος ανέφερε τα εξής:

«Λόγω του κορονοϊού, έχασα τον πατέρα μου και η γυναίκα μου δεν ήταν μαζί μου. Έλεγξα το κινητό της, κάτι που δεν είχα ξανακάνει, και βρήκα τα μηνύματα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ άλλο, τίποτα δεν ήταν ίδιο. Η γυναίκα μου, όταν τη χρειαζόμουν περισσότερο, είχε φύγει. Έρχονταν φήμες, “Άκου, η Ίλαρι έχει άλλον.”
Στην πραγματικότητα, είχε περισσότερους από έναν. Δεν το κάναμε ποτέ αυτό ο ένας στον άλλο εδώ και 20 χρόνια, και μετά άρχισαν να έρχονται προειδοποιήσεις από διάφορους ανθρώπους που εμπιστεύομαι. κοίταξε το κινητό της μια φορά και είδα μήνυμα βίντεο: «Τα λέμε στο ξενοδοχείο».



Ο Τότι πέρασε δύσκολες στιγμές αφού είχε να αντιμετωπίσει το διαζύγιο, την απώλεια του πατέρα του αλλά και θέματα διατροφής και περιουσίας. Αυτά τα προβλήματα δεν τον άφησαν από κάτω όμως και βρήκε τον τρόπο να συνεχίσει τη ζωή του με τη Νοέμι Μπότσι. 
Μάλιστα η σχέση τους ήταν κρυφή για ένα χρόνο αλλά δεν είναι πια αφού οι δύο τους πέρασαν όμορφες στιγμές στη θάλασσα. Πάντως οι νομικές διαδικασίες με την πρώην σύζυγο του συνεχίζονται αφού και η Ίλαρι Μπλάσι τον κατηγορεί πως την απάτησε πρώτος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη