Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 10 Αυγούστου


Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 10 Αυγούστου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Πέμπτη η Σελήνη από το επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, σε κάνει να βρίσκεσαι σε πνευματική εγρήγορση, όμως η μέρα διαφαίνεται αρκετά απαιτητική και αγχώδης γιατί πρέπει να βάλεις πολλά πράγματα σε μία σειρά και αγχώνεσαι. Οι δύσκολες γωνίες της Σελήνης με τον Ερμή και τον Κρόνο, φανερώνουν ότι έρχονται κάποιες ειδήσεις που σε φορτώνουν με ευθύνες και υποχρεώσεις, κάτι το οποίο δεν είναι και τόσο ευχάριστο για μία καλοκαιρινή μέρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση σήμερα η επιθυμία σου είναι να βγεις με το ταίρι και να περάσεις μερικές όμορφες στιγμές μαζί του, παραμερίζοντας τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που έχεις σε εκκρεμότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα είναι μια θετική μέρα για έξοδο και γνωριμίες, αλλά στο τέλος δεν θα μείνεις ευχαριστημένος. Μπορείς απλά να περάσεις καλά χωρίς να επενδύσεις στο μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το εργασιακό άγχος σε εξουθενώνει ενεργειακά. Οι εκκρεμότητες πολλές και δεν τις προλαβαίνεις. Οι αγγαρείες επίσης δεν έχουν τελειωμό. Τα οικονομικά σε πιέζουν!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Φίλε Ταύρε, Πέμπτη σήμερα και η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, διεγείρει έντονα τις ανασφάλειες και τις φοβίες σου για ζητήματα οικονομικά. Οι δύσκολες γωνίες της Σελήνης με τον Ερμή και τον Κρόνο, φανερώνουν ότι αναγκάζεσαι να είσαι μόνιμα με το χέρι στο πορτοφόλι και αυτό σε αγχώνει και σε αναγκάζει να βάλεις κάποια όρια! Κάποιες φιλίες δοκιμάζονται και προσπαθείς να κρατήσεις αποστάσεις από ανθρώπους που στην ουσία αντιλαμβάνεσαι ότι δεν σε εκτιμούν ή δεν σε σέβονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η σκέψη σου είναι απορροφημένη στον ερωτικό σύντροφο και θέλεις να κάνεις μια συζήτηση, που καλό θα ήταν να την αποφύγεις γιατί θα ακουστούν πικρά λογάκια. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα δεν νιώθεις ιδιαίτερα ασφαλής με μια καινούργια γνωριμία που προκύπτει και δεν είσαι σίγουρος για την μελλοντική πορεία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένα επιχειρηματικό σχέδιο μπλοκάρεται και οι στόχοι παραμένουν ανεκπλήρωτοι. Έχεις να ασχοληθείς με την οικονομική ρευστότητα που όλο και μειώνεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Γενικά: Αγαπητέ μου Φίλε Δίδυμε, σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και φυσικά είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας. Οι δύσκολες γωνίες της με τον Ερμή και τον Κρόνο, προκαλούν κάποιες παρεξηγήσεις είτε με το οικογενειακό, είτε με το επαγγελματικό περιβάλλον! Κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν θα σε φορτίσουν και θα σε αναγκάσουν να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά, παίρνοντας αποφάσεις για το κοινό καλό! Δεν σε φοβάμαι γιατί ξέρεις και ξέρω, ότι όταν βάλεις κάτι στο μυαλό σου μπορείς και να το πετύχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος σήμερα έχεις την ανάγκη να νιώσεις την ασφάλεια που προσφέρει η αγκαλιά του ερωτικού συντρόφου και δεν αποζητάς τίποτα άλλο. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, η πιθανότητα να γνωρίσεις κάτι καινούργιο είναι μηδαμινή, αφού σε επισκέπτεται το παρελθόν. Ευκαιρία για ένα καλό ξεκαθάρισμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιο ανώτερο άτομο στην δουλειά σε φρενάρει από την εξέλιξη που επιθυμείς. Πρέπει να κάνεις μια συζήτηση μαζί του για να λυθεί η όποια παρεξήγηση. Οικονομικά θα πρέπει να ξοδευτείς για να καλύψεις τις ανάγκες της οικογένειας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου φίλε Καρκίνε, για σήμερα Πέμπτη έχεις την ανάγκη να αποσυρθείς και να μείνεις λίγο με τον εαυτό σου, κάνοντας έναν εσωτερικό απολογισμό και βάζοντας σε μία τάξη τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Η Σελήνη από τους Διδύμους σχηματίζει δύσκολες γωνίες με τον Ερμή και τον Κρόνο, φέρνοντας και κάποιες αποκαλύψεις που θα σε δυσαρεστήσουν. Είναι πολύ πιθανό σήμερα να λάβεις κάποια δυσάρεστα νέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μειωμένη ενέργεια και ο πεσιμισμός της σημερινής μέρας σε απομακρύνει από τον ερωτικό σύντροφο. Η συζήτηση δεν οδηγεί πουθενά, αντιθέτως χειροτερεύει την κατάσταση. Αν είσαι αδέσμευτος, η επιθυμία σου είναι να βγεις και να κάνεις γνωριμίες, αλλά δεν θα βρεις το ιδανικό ταίρι που έχεις στο μυαλό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες επαγγελματικές προτάσεις δεν θα είναι τόσο προσοδοφόρες όσο φαίνονται στην αρχή. Τα οικονομικά είναι πηγή άγχους.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Φίλε Λέοντα, για σήμερα Πέμπτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και η μέρα σου χαρακτηρίζεται κοινωνική με πολλές επαφές και συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα! Σίγουρα όμως, από πλευράς σου εκδηλώνονται και κάποιες ανασφάλειες, είτε γιατί τα οικονομικά δεν επαρκούν, είτε γιατί ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος το έχει παρακάνει με την συμπεριφορά του με αποτέλεσμα να επιβαρύνει την ψυχολογία σου! Προσπάθησε για σήμερα να βάλεις κάποιες αποστάσεις ασφαλείας από άτομα που ρίχνουν την ψυχολογία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο σύντροφος σε προτρέπει για έξοδο και παρέα με τους φίλους, αλλά είσαι λίγο πεσμένος ψυχολογικά και προτιμάς να μείνεις μόνος με το ταίρι. Αν είσαι αδέσμευτος, νιώθεις εντελώς εγκλωβισμένος σε μια παλιά σχέση και δεν μπορείς να ξεκολλήσεις, παρόλο που δεν υπάρχουν προοπτικές για μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά είσαι πολύ ανασφαλής γιατί τα έξοδα είναι πολλά και τα έσοδα λίγα, ή έχεις πολλές ανάγκες που για να καλυφθούν πρέπει να αδειάσει η τσέπη σου. Η επαγγελματική συνεργασία έχει προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Πέμπτη είσαι επικεντρωμένος σε θέματα που αφορούν τους στόχους, τη καριέρα, το γάμο και όλα όσα σχεδιάζεις να πετύχεις στο μέλλον σου! Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από το ζώδιο σου, μπορεί να σε παρασύρει σε παρορμητικά λόγια που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις για αυτό συγκρατήσουν. Μία απογοήτευση από ένα πρόσωπο του σταθερού περιβάλλοντος θα σε βυθίσει προσωρινά στην θλίψη, ίσως αντιλαμβάνεσαι ότι με κάποιο άτομο δεν είναι εφικτό να έχεις κοινή πορεία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες στην συνεννόηση με τον σύντροφο και αυτό θα είναι αιτία απομάκρυνσης. Μην τραβάς το σκοινί γιατί θα σπάσει. Εάν είσαι αδέσμευτος, και βρεθείς σε μια κοινωνικό-επαγγελματική εκδήλωση δεν αποκλείεται να κάνεις μια ερωτική γνωριμία με ένα άτομο που θα σε εξιτάρει η φήμη και η επιφάνεια του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το ενδιαφέρον σου είναι σήμερα στραμμένο στην καριέρα που μπλοκάρεται από εξωγενείς παράγοντες και σε πάει πίσω. Στα οικονομικά δεν φαίνεται κάποια σημαντική αλλαγή.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου φίλε Ζυγέ, σήμερα Πέμπτη η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων εντείνει την εξωστρέφεια και την ταξιδιάρικη διάθεσή σου! Σίγουρα όμως υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσεις και αυτό σε αγχώνει. Όλοι τρέχουν σε σένα την τελευταία στιγμή κάτι να ζητήσουν και αυτό σε κάνει να χάνεις για λίγο τις ισορροπίες σου! Προσπάθησε να μην λες σε όλα «ναι» από φόβο να μην απογοητεύσεις. Κάνε ένα καλό πρόγραμμα για τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα η μέρα είναι κατάλληλη για να σχεδιάσεις ταξίδια και αποδράσεις με το ταίρι. Η φυγή από την καθημερινότητα θα σε βοηθήσει να ανανεώσεις τον έρωτα που νιώθεις. Αν είσαι αδέσμευτος, λίγο δύσκολο να βρεις σήμερα το ιδανικό ταίρι για σένα αφού έχεις πολλά στο κεφάλι σου να κάνεις και ο χρόνος σε κυνηγά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σε πιέζει και σε αγχώνει παράλληλα. Έχεις πολλές εκκρεμότητες και αγγαρείες να διευθετήσεις, οπότε εκνευρίζεσαι γιατί δεν μπορείς να ασχοληθείς με άλλα πράγματα. Οικονομικά κάνεις έξοδα που προορίζονται για την εργασία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Πέμπτη το αστρολογικό σκηνικό σου στήνει κάποιες προσωρινές παγίδες, που με το μεθοδικό μυαλό σου ξέρω ότι θα τις αποφύγεις! Άτομα του φιλικού περιβάλλοντος, μπορεί να σου προκαλέσουν εκνευρισμό με τις απαιτήσεις και τις διαθέσεις τους… Στα οικονομικά θυμήσου ότι η μέρα είναι ακατάλληλη για δανεισμό, αλλά και για αγορές. Κάποια ερωτικά κενά θα σε βάλουν σε σκέψεις, όμως είναι εντελώς προσωρινά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, η σημερινή μέρα θέλει προσοχή γιατί μπορεί να στεναχωρηθείς με τον σύντροφο εξαιτίας της απόμακρης συμπεριφοράς του. Μην ακούς τα λόγια των φίλων. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν είναι κατάλληλη η σημερινή μέρα για να γνωρίσεις το άτομο που επιθυμείς. Προσπάθησε άλλη φορά με πιο ιδανικές συνθήκες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα έξοδα πολλά και σε αγχώνουν διότι δεν καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις σε ένα χρέος. Κάνε ένα σωστό και ωφέλιμο διακανονισμό. Στα επαγγελματικά κάποια σχέδια αλλάζουν, ματαιώνονται ή αναβάλλονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Φίλε Τοξότη, για σήμερα Πέμπτη η Σελήνη κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου δίνοντας έμφαση σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Οι δύσκολες γωνίες της με τον Ερμή αλλά και τον Κρόνο, υποδηλώνουν ότι με κάποιους ανθρώπους έχεις εντελώς διαφορετική γνώμη αλλά και κατεύθυνση και σήμερα θα προκύψουν ασυμφωνίες, που θα σε πικράνουν! Μην περιμένεις να σε κατανοήσουν ή να ακολουθήσουν αυτά που πιστεύεις ή θεωρείς σωστά, αλλά κράτησε αποστάσεις ασφαλείας από ανθρώπους που προσπαθούν να σου περιορίσουν το αίσθημα της ελευθερίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι ήδη με τον σύντροφο που έχεις επιλέξει στην ζωή σου, προσπάθησε σήμερα να κρατήσεις τις ισορροπίες και μην θέτεις παντού αντίλογο. Ο συμβιβασμός ορισμένες φορές κρίνεται απαραίτητος. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν θα γνωρίσεις αυτό που ποθείς αν σε τραβούν πότε η οικογένεια από την μια και πότε η δουλειά από την άλλη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία θα σε πικράνουν τα λόγια κάποιου ανώτερου. Μην τα παίρνεις τοις μετρητοίς ούτε και προσωπικά. Στα οικονομικά πιέζεσαι εξαιτίας των χρημάτων που ξοδεύεις για να καλύψεις οικογενειακές ανάγκες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, για σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, διεγείρει την τελειομανία σου και έχεις την ανάγκη για να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να βρεις εδώ και τώρα λύσεις για ζητήματα που αφορούν τις υποχρεώσεις και τις εργασίες σου! Πιέζεις πολύ περισσότερο τον εαυτό σου, αγχώνεσαι αρκετά, όμως καταφέρνεις να βάλεις σε μία σειρά όλα όσα πρέπει, προκειμένου να περάσεις πιο ανάλαφρα το Σαββατοκύριακο! Μην ξεχνάς να αφιερώνεις λίγο χρόνο και για σένα, το έχεις ανάγκη άλλωστε.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, προσπάθησε να μη μεταδίδεις το άγχος στο ταίρι σου γιατί θα απομακρυνθεί. Τα δυσάρεστα λογάκια πάντως δεν θα τα γλυτώσεις. Αν είσαι μόνος, σχεδιάζεις μια μικρή απόδραση από την ρουτίνα και ξεφεύγεις από τα τετριμμένα. Κάνεις γνωριμίες αλλά χωρίς να καταλήγεις σε σοβαρή δέσμευση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις πολλή δουλειά αλλά μην ξεχνάς να ξεκουράζεσαι και να φροντίζεις τον εαυτό σου. Ένα νέο για μια παλιά οφειλή θα σε αγχώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου φίλε Υδροχόε, για σήμερα Πέμπτη η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων διεγείρει τις ερωτικές σου επιθυμίες αλλά και την ανάγκη σου να περάσεις καλά! Τα οικονομικά αποτελούν ένα βασικό παράγοντα ανησυχίας, γιατί σήμερα αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορείς αυτό το καλοκαίρι να είσαι τόσο ανέμελος αλλά και ανάλαφρος όσο θα ήθελες, είτε δεν μπορείς να κάνεις, όλα όσα πραγματικά επιθυμείς! Προσπάθησε να μην μαυρίζεις με σκέψεις που δεν οδηγούν πουθενά, ίσως είναι η στιγμή που χρειάζεται να επανεκτιμήσεις κάποια πράγματα και να αρκεστείς με αυτά που ήδη έχεις, έστω και αν είναι λιγότερα από αυτά που θα ήθελες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον σύντροφο θα περάσεις μια αξέχαστη μέρα με έξοδο, διασκέδαση, κοινωνικές επαφές με φίλους και παρέες. Αν είσαι μόνος η σκέψη ενός πρώην συντρόφου σε προβληματίζει. Η ψυχή σου είναι ακόμα δοσμένη εκεί και δεν είσαι έτοιμος για νέες περιπέτειες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένα επιχειρηματικό σχέδιο που έχεις στα σκαριά δείχνει να προωθείται. Το μόνο που σε φρενάρει προς το παρόν είναι το οικονομικό αφού έχεις να ρυθμίσεις τις οφειλές σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, Πέμπτη σήμερα και με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, είσαι μέσα στην συναισθηματική υπερβολή, αλλά και με την τάση να παρεξηγείσαι με όλους και με όλα! Κάποιες συζητήσεις με την οικογένεια ή με πρόσωπα που αγαπάς θα σε πικράνουν, μήπως όμως αυτό που σε απογοητεύει είναι ότι εσύ περιμένεις ότι οι άλλοι θα λειτουργήσουν όπως έχεις λειτουργήσει και εσύ κάποιες άλλες στιγμές; Προσπάθησε να μην παίρνεις κάποιες καταστάσεις εντελώς προσωπικά και θυμήσου ότι στην ζωή δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο, υπάρχει και το γκρι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι ήδη σε σχέση, πρόσεχε τα λόγια και την συμπεριφορά σου στον σύντροφο και μην φέρεσαι σαν το θύμα που όλοι το κατατρέχουν. Για σένα που είσαι αδέσμευτος πρέπει να διώξεις από πάνω σου την αυστηρότητα και να φερθείς με ευγένεια, ώστε να κάνεις την γνωριμία που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρέπει να διαχωρίσεις την δουλειά από την οικογένεια αν θέλεις να προκόψεις. Στα οικονομικά δεν θα λείψει το άγχος από τις απαιτήσεις της οικογένειας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη