Τέσσερις νεκροί και 49 τραυματίες, όταν δύο ΙΧ ενεπλάκησαν σε σφοδρό τροχαίο με λεωφορείο


Ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου είναι 4 νεκροί και δεκάδες τραυματίες. Ειδικότερα, τη ζωή τους έχασαν οι 4 επιβαίνοντες του πρώτου οχήματος. 

Πρόκειται για τέσσερις άνδρες ηλικίας από 68 έως 73 ετών, εκ των οποίων οι τρεις Έλληνες και ένας υπήκοος Ρωσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Μέγκα, οι άνδρες φέρεται ότι πήγαιναν για ψάρεμα.
Σήμερα Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 06.30 περίπου, στο 521ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης - Ευζώνων, Ι.Χ.Ε. όχημα που επέβαιναν 4 άτομα, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με τουριστικό λεωφορείο που επέβαιναν 81 άτομα και στη συνέχεια, δεύτερο Ι.Χ.Ε. όχημα που επέβαινε αλλοδαπή γυναίκα με το ανήλικο παιδί της, συγκρούστηκε με το πρώτο Ι.Χ.Ε. όχημα.

Τραγικό αποτέλεσμα ο θανάσιμος τραυματισμός των 4 επιβαινόντων του πρώτου Ι.Χ.Ε. οχήματος και διακομιδή με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ 49 ατόμων που επέβαιναν στο λεωφορείο και των 2 επιβαινόντων του δεύτερου Ι.Χ.Ε. οχήματος, σε νοσοκομεία του Κιλκίς και της Θεσσαλονίκης. 

Σύμφωνα με μαρτυρία του οδηγού του τουριστικού λεωφορείου φαίνεται ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και εκείνος προσπάθησε να το αποφύγει, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να πέσει σε χαντάκι, όπως μετέδωσε το Μέγκα. Οι επιβάτες έσπασαν τα τζάμια για να απεγκλωβιστούν, ενώ στο σημείο έφτασε η αστυνομία και η Πυροσβεστική. 


Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη