Η Αμάντα Μανωλάκου αποκάλυψε πως πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας


Μία από τις παίκτριες της νέας σεζόν του «Μy Style Rocks», η Αμάντα Μανωλάκου, συγκίνησε στο επεισόδιο της Τετάρτης τους κριτές και τους τηθεατές της εκπομπής, με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.
Η 37χρονη γυναίκα αποκάλυψε πως έχει σκλήρυνση κατά πλάκας και γι' αυτό επιλέγει φαρδιά ρούχα στο ντύσιμό της, αφού λαμβάνει μεγάλες δόσεις κορτιζόνης που επηρεάζουν το βάρος της.

«Ήρθε η ώρα να σας το πω. Όταν είχα έρθει παλιά στο παιχνίδι και μου λέγατε "κρύβεις το σώμα σου, φαίνονται βαριά τα πόδια σου κλπ", τότε είχα περάσει μια μεγάλη περιπέτεια στην υγεία μου, με ένα αυτοάνοσο που έχω. 
Για μένα ήταν σοκ. Και τώρα υπάρχει και πάντα θα το έχω.
 Για εμένα ήταν κάτι πολύ δυνατό. Μετά τον θάνατο του μπαμπά μου, ήταν το μεγαλύτερο σοκ που είχα στη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: 
«Έτσι, μου έμεινε το να κρύβω το σώμα μου. Η κορτιζόνη στον οργανισμό έμεινε 12-18 μήνες. Έμεινε και σε εμένα. 
Τώρα πια που έχει αλλάξει το σώμα μου κι έχω μάθει να το αγαπώ και το αυτοάνοσο και το σώμα μου, τώρα λοιπόν που ξαναήρθα, έχω αποφασίσει να αλλάξω αυτό που μου λέγατε από τότε μέχρι σήμερα. Να μην κρύβω το σώμα μου. 
Γιατί ξέρω ότι έχω ένα ωραίο σώμα, καλογυμνασμένο και για την ηλικία μου, έχοντας κι ένα παιδάκι. Έχω αποφασίσει να το αλλάξω»

Τέλος, αναφέρθηκε στην περίοδο που συμμετείχε στο παιχνίδι στο παρελθόν: «Εμένα το μόνο που με ένοιαζε, έπαιρνα τη μαμά μου κι έλεγα "ορκίσου μου ότι δεν θα πεθάνω, έχω ένα παιδί" και συμφώνησε με τον Στέλιο Κουδουνάρη ότι πρέπει να αποτελεί έμπνευση για ανθρώπους με παρόμοιες καταστάσεις: 
«Να αγαπάμε τον εαυτό μας, να αγαπάμε τη ζωή μας. Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας, δεν είμαι καλά. Έχω όλα όσα χρειάζομαι και πλέον, αγαπώ πολύ τον εαυτό μου»Ποια είναι η Αμάντα Μανωλάκου
Η Αμάντα Μανωλάκου εργάζεται ως influencer και ασχολείται από νεαρή ηλικία με τη μόδα. 
Καταγόμενη από την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα από τη Μάνη και τη Χίο, είναι 37 ετών και αφού ολοκλήρωσε το σχολείο, αποφάσισε να σπουδάσει Ναυτιλιακά.

Πρόκειται για μία παίκτρια με εμπειρία στον διαγωνισμό, καθώς έχει συμμετάσχει και σε προηγούμενο κύκλο του παιχνιδιού.
Ο 7χρονος γιος της και ο σύζυγός της αποτελούν την ασπίδα της, προσδίδοντάς της ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. 
Παρά το γεμάτο πρόγραμμά της, η Αμάντα Μανωλάκου δίνει προτεραιότητα στην οικογένειά της και πάντοτε βρίσκει χρόνο για ξεγνοιαστές στιγμές μαζί τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη