Κώστας Παϊσιάδης : Από τον ΠΑΟΚ των τίτλων, στον αγώνα για την Θεσσαλονίκη


Ο Κώστας Παϊσιάδης, εδώ και πολλά χρόνια είναι γνωστός για την ενασχόληση του με τα αθλητικά τμήματα του ΠΑΟΚ και ειδικότερα με το τμήμα βόλεϊ των ανδρών.

Ένας από τους αρχιτέκτονες της πετυχημένης ομάδας των πρωταθλημάτων, των κυπέλλων και των νταμπλ τα τελευταία χρόνια, αποδέχτηκε την τιμητική πρόσκληση του Κωνσταντίνου Ζέρβα, Δημάρχου Θεσσαλονίκης, να συμμετάσχει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο ψηφοδέλτιο, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη και είναι 58 χρόνων.

Είναι παντρεμένος με την Μαρία Γραμματοπούλου και έχουν δύο παιδιά, την Κυριακή και τον Σάββα.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας τροφίμων.

Υπήρξε αθλητής της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ και εδώ και 30 χρόνια, από το 1993 έχει αναλάβει χρέη διοικητικού παράγοντα στην επαγγελματική ομάδα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ.

Για 25 χρόνια είναι εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ στην ένωση επαγγελματικών σωματείων πετοσφαίρισης, ως Α' αντιπρόεδρος

Το όραμα της επιτυχίας που έγινε τα τελευταία χρόνια πραγματικότητα και έρχεται μέσα από τις επιτυχίες της ομάδας βόλεϊ ανδρών ΠΑΟΚ, με 3 πρωταθλήματα, 5 κύπελλα Ελλάδας και ένα νταμπλ, θέλει να το ζήσει και με την αγαπημένη του πόλη σε όλους τους τομείς ανάπτυξης και προόδου, για την Θεσσαλονίκη με δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Ζέρβα.





Μιλώντας μαζί μας,  ο Κώστας Παϊσιάδης μας τόνισε ότι η Θεσσαλονίκη είναι μία πόλη που αξίζει πολύ περισσότερα από αυτά που έχει κατορθώσει να επιτύχει και πιστεύει πως μπορεί να βοηθήσει στην προσπάθεια να κάνουμε και τη Θεσσαλονίκη πρωταθλήτρια σε όλους τους τομείς.
"Σίγουρα υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης σε όλους τους τομείς της καθημερινής ζωής στην Θεσσαλονίκη, με προτεραιότητα στην καθαριότητα και την ασφαλή διαβίωση των κατοίκων και των επισκεπτών στην πόλη" τόνισε, δίνοντας το στίγμα για τα ζητήματα που πιστεύει πως πρέπει να ασχοληθεί το επόμενο διάστημα η δημοτική αρχή που θα εκλεγεί στις εκλογές του Οκτώβρη.

"Μέσα από την προσωπική μου εμπειρία με την ενασχόληση με τον αθλητισμό και τις επιχειρήσεις στην Θεσσαλονίκη, πιστεύω πως έχω την δυνατότητα να προσθέσω και εγώ με την εμπειρία που διαθέτω, ώστε να ωθήσουμε τα νέα παιδιά της πόλης να ασχοληθούν με τα σπορ, καθώς έτσι διαπαιδαγωγούνται σωστά και αποφεύγουν τις κακοτοπιές
Παρακολουθώντας επί τόσα χρόνια αθλητικά ζητήματα είτε σε ερασιτεχνικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, έχω πολλές ιδέες και προτάσεις που θα μπορούσαν να αναπτύξουν αυτόν τον τομέα στην Θεσσαλονίκη.
Ιδανικό επίσης θα ήταν να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε συνθήκες στην πόλη ώστε να προσφέρουμε το κατάλληλο έδαφος για να δημιουργηθούν και να αναπτυχθούν επιχειρήσεις σε όλους τους τομείς, έτσι ώστε να δημιουργηθούν κενές θέσεις εργασίας καθώς η ανεργία στην πόλη μας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα", μας είπε ο Κώστας Παϊσιάδης, ξεκαθαρίζοντας τις προτεραιότητες και τους στόχους του, σε περίπτωση που εκλέγει στο δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη