Ραγδαίες οι εξελίξεις : Νεκρός ο αγνοούμενος πατέρας, σώος ο γιος του


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ της διπλής εξαφάνισης πατέρα και γιου στην Άρτα. Μόλις λίγη ώρα μετά την είδηση του εντοπισμού του 38χρονου σε μαντρί στη Φωκίδα, βρέθηκε νεκρός ο 68χρονος.

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις γύρω από το άγριο θρίλερ της Άρτας, με τον γιο να σκοτώνει τον πατέρα του μετά από έντονο καβγά που είχαν μεταξύ τους, δίχως όμως ακόμη να έχει γίνει γνωστή η αιτία! 
Η άψυχη σορός του άτυχου 68χρονου βρέθηκε σε άθλια κατάσταση και σε μικρή απόσταση από το μαντρί, όπου εντοπίστηκε σώος ο 38χρονος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος που υπέδειξε με μεγάλη δυσκολία στους αστυνομικούς το σημείο, όπου δολοφόνησε τον πατέρα του, δήλωσε κυνικά: «τον χτύπησα με μία πέτρα στο κεφάλι. Εκείνος μου επιτέθηκε πρώτος». 
Ο δράστης βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, που είναι αδύνατον να μιλήσει περαιτέρω, δίνοντας κι άλλες περιγραφές για το σοκαριστικό έγκλημα στην Άρτα. 

Η σορός του πατέρα φέρει δαγκωνιές από άγρια ζώα. Τώρα αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση, που θα ρίξει «φως» στο πώς ακριβώς έγινε η δολοφονία.  

Σημειώνεται πως λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης (26.09.23), ο 38χρονος γιος εντοπίστηκε σε μεγάλη σύγχυση στην περιοχή Σεργούλα, μέσα σε ένα μαντρί της Φωκίδας. Ο μέχρι πρότινος αγνοούμενος άντρας βρέθηκε μακριά από το αυτοκίνητο, όπου επέβαινε μαζί με τον πατέρα του.
Μέσα στη σύγχυσή του, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, τσακώθηκαν και πάνω σε συμπλοκή τον σκότωσε. Ο άτυχος 65χρονος βρέθηκε αρκετά πιο μακριά σε δασικό δρόμο, χτυπημένος, πιθανότατα από πέτρα στο κεφάλι, αλλά και δαγκωμένος από άγρια ζώα που υπάρχουν στην περιοχή.

Μετά την πράξη του, ο 38χρονος περιπλανήθηκε στην περιοχή με το αυτοκίνητο εωσότου έμεινε από βεναζίνη και στη συνέχεια κατέφυγε με τα πόδια στο ποιμνιοστάσιο όπου τελικά εντοπίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη