Ζευγάρι που έφαγε σε τρεις ταβέρνες χωρίς να πληρώσει, έφερε στη δημοσιότητα εφημερίδαΤην φωτογραφία ενός ζευγαριού Βρετανών που φέρονται να έφαγαν σε τρεις τουλάχιστον ταβέρνες σε χωριό της Κρήτης και έπειτα να «έκαναν φασαρία» για την ποιότητα του φαγητού, προκειμένου να μην πληρώσουν τον λογαριασμό τους, δημοσιεύει η Daily Mail.

Ο άνδρας και η γυναίκα που εμφανίζονται στη φωτογραφία «φέρονται να ολοκλήρωσαν το γεύμα τους και τα ποτά τους σε τουλάχιστον 3 εστιατόρια σε διαφορετικές βραδιές στο χωριό Κουτουλουφάρι, στα βόρεια του ειδυλλιακού ελληνικού νησιού και στη συνέχεια να άρχισαν να παραπονιούνται δυνατά και να αρνούνται να πληρώσουν», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα. 

«Η τελευταία τοποθεσία που χτύπησαν είναι το εστιατόριο του Ariadni Apartments, που φημίζεται για τις πίτσες, τα θαλασσινά και τα παραδοσιακά ελληνικά πιάτα του» συμπληρώνει η βρετανική εφημερίδα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, που ζητά πληροφορίες από τους αναγνώστες της για την ταυτοποίηση του ζευγαριού, η φωτογραφία αναρτήθηκε σε group στο Facebook από εξοργισμένο μέλος του προσωπικού μιας από τις επιχειρήσεις. 

Στη λεζάντα της ανάρτησης, το άτομο αυτό προειδοποιούσε τους ντόπιους επιχειρηματίες να «έχουν το νου τους» για το συγκεκριμένο ζευγάρι, που αρνείται να πληρώσει τον λογαριασμό αφού ολοκληρώσει το γεύμα του, μια «τακτική» που έχει εφαρμόσει ήδη σε τρεις ταβέρνες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη