Παραιτήθηκε ο Ραπανάκης, μη αποδεχόμενος την νίκη Κασσελάκη


Αναβολές, παραιτήσεις και πολλή αγωνία συνθέτουν την μεγάλη εικόνα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς οι «παρενέργειες» στην ευρύτερη περίμετρο του ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή του νέου προέδρου έχουν γίνει ήδη ορατές.

Συγκεκριμένα, από την ταυτότητα της εφημερίδας «Αυγή» απουσιάζει σήμερα το όνομα του μέχρι πρότινος Διευθυντή της, Σπύρου Ραπανάκη, ο οποίος υπεβαλε κατά πληροφορίες γραπτά την παραίτηση του χθες, Δευτέρα, σε επιστολή με αποδέκτες τους Γραμματείς του κόμματος, Ράνια Σβίγκου και Γιώργο Βασιλειάδη, αλλά και το ΔΣ της «Αυγής».

Σημειωτέον ότι ο κ. Ραπανάκης είχε ένα «θερμό επεισόδιο» στα κοινωνικά δίκτυα με τον Βουλευτή, Παύλο Πολάκη στα μέσα του καλοκαιριού, ενώ ο πρώην Διευθυντής της «Αυγής» φέρεται να είχε ταχθεί υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου.
Προς στιγμήν, δεν υπάρχει κάποια επίσημη αντίδραση σε κομματικό επίπεδο, αλλά έντονη είναι η αγωνία και στους υπόλοιπους εργαζόμενους στα κομματικά ΜΜΕ, οι οποίοι στην περίπτωση του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» είχαν καταγγείλει προ ημερών φαινόμενα στοχοποίησης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη