Ιδιαίτερη αναφορά στον σύντροφό του, έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης


Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο Στέφανος Κασσελάκης μέσω social media. Στο βίντεο που ανέβασε αφού πρώτα παρουσίασε τον εαυτό του έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στον σύντροφό του, Τάιλερ.

Συγκεκριμένα ο Στέφανος Κασσελάκης είπε χαρακτηριστικά ότι «γνώρισα τον Τάιλερ στα 31 μου. Νοσοκόμος στις ΜΕΘ, ξαγρυπνούσε δίπλα στους ασθενείς, ενώ έκανε το διδακτορικό του με το φως της ημέρας» και πρόσθεσε:

«Και όπως είχα δει από τους γονείς μου στα εύκολα και στα δύσκολα, όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο καλύτερο από σένα, κάνεις ό, τι μπορείς να τον κρατήσεις, ό, τι και να λένε οι άλλοι. Δεν έχω γκέι ατζέντα. Έχω ανθρώπινη ατζέντα. Με προτάσεις που τις διαβάσατε πριν από μερικές μέρες, που άλλοι φοβούνται να τις πουν».

Προνόμια για λίγους και εκλεκτούς τέλος, διαφάνεια παντού, τομές σε υγεία, παιδεία, εργασία, δικαιοσύνη, διαχωρισμός Κράτους – Εκκλησίας, κατάργηση της υποχρεωτικής θητείας στον στρατό», αναφέρει στο βίντεο ο Στέφανος Κασσελάκης.

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι έχει φρουρά τέσσερις αστυνομικούς της ΕΛΑΣ, ο Στέφανος Κασσελάκης παραδέχτηκε ότι είχε ζητήσει προστασία τέσσερις μέρες πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ - στις 25 Αυγούστου - και δήλωσε ότι παραιτείται της αστυνομικής προστασίας.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (1/9), στο ΣΚΑΪ ο δημοσιογράφος Βασίλης Χιώτης, έκανε γνωστό ότι ο κ. Κασσελάκης έχει ζητήσει αστυνομική προστασία και το αίτημα για τη διάθεση των αστυνομικών έχει εγκριθεί.

Μετά το αίτημά του, έλαβε έναν αστυνομικό, ενώ ακόμη τρεις σε οκτάωρες βάρδιες για όλο το 24ωρο τέθηκαν για τη φύλαξη του σπιτιού του.

«Έχω δεχθεί ακραία ομοφοβικά μηνύματα καθώς και απειλές για τη ζωή μου»
Επιβεβαιώνοντας ότι η Αστυνομία του έχει διαθέσει αστυνομικούς για την προστασία του ο Στέφανος Κασσελάκης έγραψε στο Twitter ότι «έχω δεχτεί με στωικότητα χιλιάδες ακραία ομοφοβικά μηνύματα καθώς και απειλές για τη ζωή μου. Σήμερα, διαπλεκόμενα ΜΜΕ, συνεχίζοντας τον βρόμικο πόλεμο εναντίον μου, βγήκαν και είπαν ότι "ο Κασσελάκης κυκλοφορεί με τρεις αστυνομικούς!", αναφερόμενα "σε εύλογες απορίες"».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη