Ισραήλ : 150 Έλληνες προσκυνητές, βρίσκονται εγκλωβισμένοι στους Αγίους Τόπους150 Έλληνες προσκυνητές, βρίσκονται εγκλωβισμένοι στους Αγίους Τόπους

Σε επιφυλακή βρίσκεται το υπουργείο Εξωτερικών λόγω του πολέμου που έχει ξεσπάσει από το Σάββατο μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει μία ομάδα περίπου 150 Ελλήνων προσκυνητών που βρίσκεται στους Άγιους Τόπους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Έλληνες έχουν λάβει οδηγίες να παραμείνουν στα ξενοδοχεία τους. Χθες, εξάλλου, πολλά check points ήταν κλειστά και δεν γίνονταν μετακινήσεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν τραυματίες και ότι η επαφή των ελληνικών Αρχών μαζί τους είναι συνεχής. Παράλληλα πτήσεις προς Ελλαδα πραγματοποιούνται, αν και η Aegean έχει διακόψει τα δομολόγια για 48 ώρες.

Την ίδια στιγμή, οι Ισραηλινοί θέλοντας να δώσουν είκονα κανονικότητας, λειτουργούν κανονικά το αεροδρόμιο στο Τελ Αβίβ. Ηδη έχει πολλές πτήσεις από Ελλάδα, καθώς πολλοί Ισραηλινοί που κάνουν διακοπές ειναι έφεδροι και ειναι υποχρεωμένοι να παρουσιαστούν στις μονάδες τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη