Νεκρή η γυναίκα που έπεσε από μπαλκόνι ενώ τίναζε χάλιαΑπροσδόκητος και τραγικός θάνατος της 43χρονης Ιωάννας Χαντζή μητέρας δύο ανήλικων παιδιών.

Η άτυχη Ιωάννα, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, τίναζε τα χαλιά στον 5ο όροφο πολυκατοικίας όπου βρίσκεται το διαμέρισμα της στην οδό Ηροδότου στην Καλαμάτα, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες βρέθηκε στο κενό. 
Μάλιστα ένα χαλί εντοπίσθηκε στον κάτω ακριβώς όροφο μαρτυρώντας το κακό που είχε συμβεί και κανείς δεν ήθελε να πιστέψει!

Λίγο νωρίτερα η άτυχη γυναίκα είχε αφήσει στο σχολείο τα δύο της αγόρια ηλικίας 14 και 10 ετών.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο βρέθηκαν διασώστες αλλά και αστυνομικοί προσπαθώντας κι εκείνοι να καταλάβουν τι ακριβώς είχε συμβεί και από τη μία στιγμή στην άλλη, ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του.

Η Ιωάννα Χαντζή σπούδασε Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο από το οποίο αποφοίτησε το 2003 και συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στη Γεωπληροφορική.

Στην Καλαμάτα ήταν τα τελευταία σχεδόν 20 χρόνια δουλεύοντας στην πρώην Νομαρχία Μεσσηνίας και στη συνέχεια στο Δήμο Καλαμάτας όπου είχε καθήκοντα διεύθυνσης του Τμήματος Πολεοδομίας. Ήταν παντρεμένη και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη