Δήμος Θερμαϊκού : Ανακοίνωση προς τους δημότες από τον Θοδωρή Τζέκο


Κάλεσμα για να προσέλθουν στην κάλπη οι πολίτες, την ερχόμενη Κυριακή, απηύθυνε, ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού, Θεόδωρος Τζέκος.


Ο Θοδωρής Τζέκος αναμετράται την Κυριακή με τον υφιστάμενο Δήμαρχο Γιώργο Τσαμασλή, σε μία αμφίρροπη μάχη η οποία θα κριθεί ψήφο-ψήφο όπως όλα δείχνουν.
Ο νεαρός υποψήφιος δήμαρχος καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στη μάχη απέναντι στην υφιστάμενη διοίκηση του δήμου Θερμαϊκού, καθώς όπως πιστεύει, έχουν πλέον ωριμάσει οι συνθήκες για μία νέα και φρέσκια διοίκηση στον Δήμο.

H ανακοίνωση του Θεόδωρου Τζέκου

«Το μήνυμα των εκλογών της προηγούμενης Κυριακής είναι ανανέωση κατά ένα μέρος και ταυτόχρονα ενότητα και σοβαρότητα στη διοίκηση. Πολλοί ξαφνιάστηκαν αλλά εμείς γνωρίζαμε την απήχηση του συνδυασμού μας μέσα στην κοινωνία.

Λαμβάνοντας υπόψη τα συμπεράσματα αυτά καλούμε τους ψηφοφόρους να προσέλθουν την Κυριακή στις κάλπες, ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΧΟΥΝ και να ολοκληρώσουν την μεγάλη αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου Θερμαϊκού που απευθύνει ο συνδυασμός «Συμμετέχω Θερμαϊκός», ένας αμιγώς αυτοδιοικητικός συνδυασμός, χωρίς εξαρτήσεις και κομματικές παρωπίδες.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους ψηφοφόρους και ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ότι την επόμενη ημέρα της διοίκησης μας ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΙΚΑΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ της τοπικής αυτοδιοίκησης πάνω στην προγραμματική μας ατζέντα, με κριτήριο όμως ικανότητας και όχι συναλλαγής.

Η μεγάλη ευκαιρία αλλαγής και προοδου στον δήμο Θερμαϊκού είναι την Κυριακή. Μην την πετάξετε στα σκουπίδια…».




ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη