Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 28/10



Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 28/10



ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Κριέ, σήμερα Σάββατο πραγματοποιείται η έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο η οποία είναι αρκετά πιεστική για τα οικονομικά σου, ενώ διεγείρει και τις συναισθηματικές σου ανασφάλειες. Σήμερα θα αναθεωρήσεις τους οικονομικούς στόχους θα θέσεις διαφορετικές προτεραιότητες σε θέματα αποταμίευσης, δαπανών ή αποπληρωμή χρεών. Είναι πιθανό να εξετάζεις τρόπους με τους οποίους μπορείς να επενδύσεις σε πράγματα που έχουν πραγματική αξία για σένα. Αποκτάς μεγαλύτερη αυτογνωσία και θέλεις να αποδείξεις την αξία σου στους άλλους. Η αντίθεση Άρη -Δία ενισχύει την ανταγωνιστική σου στάση και αυξάνει την αυτοπεποίθηση ώστε να επιδιώξεις οικονομικά ρίσκα, ωστόσο αυτό δεν είναι σοφό για αυτό πρόσεχε.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Αν είσαι δεσμευμένος, είναι απαραίτητο να μην επιδείξεις κτητικότητα απέναντι στον σύντροφο σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μαθαίνεις τι έχει αξία για σένα σε ένα σύντροφο που θα σε ολοκληρώνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να προσέχεις πολύ τα χρήματα και τα προσωπικά σου αντικείμενα, γιατί με την έκλειψη στον 2ο οίκο σου ενδέχεται να χάσεις κάτι πολύτιμο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα Σάββατο πραγματοποιείται η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σου και επηρεάζει θέματα που έχουν να κάνουν με την προσωπικότητα, την εικόνα και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τον έξω κόσμο. Σε ενθαρρύνει να εστιάσεις στην προσωπική σου ανάπτυξη, σίγουρα όχι εύκολα αλλά μέσα από προκλήσεις. Ενδέχεται να αναθεωρήσεις την εμφάνιση, το στυλ και το πως παρουσιάζεσαι στον κόσμο. Είναι σημαντικό να μην προβείς σε ακραίες αλλαγές και να προσέξεις τη σωματική σου ευεξία. Η αντίθεση Άρη – Δία σε καλεί να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα στην ανεξαρτησία και συνεργασία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται να προσέχεις τη συμπεριφορά σου απέναντι στο ταίρι σου αν δε θες να έρθετε σε ρήξη. Αν είσαι αδέσμευτος, η έκλειψη μπορεί να σου φέρει μια καρμική νέα γνωριμία και σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ενδέχεται μια μακροχρόνια συνεργασία να έχει έρθει η ώρα να φτάσει στο τέλος της, ίσως με μια ξαφνική ρήξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, σήμερα Σάββατο πραγματοποιείται η έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο, η οποία και προκαλεί έντονο παρασκήνιο γύρω σου! Εσύ καλείσαι να είσαι λίγο πιο καχύποπτος και επιφυλακτικός με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι. Παράλληλα, τονισμένη θα είναι σήμερα η ανάγκη σου να συμπαρασταθείς σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη από την φροντίδα σου! Οι ευαισθησίες σου θα είναι εξαιρετικά τονισμένες και θα κάνεις θυσίες για να δείξεις την ανθρωπιά και την αγάπη σου! Η αντίθεση Άρη – Δία μπορεί να δημιουργήσει εσωτερικές συγκρούσεις ανάμεσα στην επιθυμία για δράση και την ανάγκη για ηρεμία και πνευματική ανάπτυξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είναι ανάγκη να έρθεις σε μια πιο πνευματική σύνδεση με το ταίρι σου και να αισθανθείς τις ανάγκες του που έχεις παραμελήσει. Αν είσαι αδέσμευτος, νιώθεις τη μοναξιά να σε πνίγει και να σε ρίχνει ψυχολογικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μέρα δεν ευνοεί την προώθηση επαγγελματικών σχεδίων, καθώς χρειάζεται πρώτα να έρθεις σε εσωτερική ανάπαυλα για την ώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Σάββατο πραγματοποιείται η έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο η οποία και θα φέρει αλλαγές στον τομέα των φίλων και των κοινωνικών σχέσεων. Θα αναρωτηθείς ποια είναι η θέση σου στον κόσμο και θα θέσεις νέους στόχους για το μέλλον. Το ενδιαφέρον και η ευαισθησία για κοινωνικά ζητήματα είναι έντονο και θα συνδεθείς με ανθρώπους που μοιράζεστε κοινά οράματα. Η αντίθεση Άρη – Δία υποδηλώνει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζεις για να δημιουργήσεις τη δική σου προσωπική ταυτότητα με την ανάγκη να είσαι μέρος ενός συνόλου και μιας ομάδας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αναζητάς μεγαλύτερο βάθος από τη ρομαντική σου σχέση και έχεις την ανάγκη για μια κοινή πορεία. Αν είσαι αδέσμευτος, ασχολείσαι με το να τονώσεις την αυτοεκτίμηση σου ώστε να μην επηρεάζεσαι από μελλοντικούς τοξικούς ανθρώπους που μπαίνουν στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σήμερα δεν σε απασχολεί και το μυαλό σου είναι αλλού. Είναι σημαντικό να αποφύγεις πάση θυσία τα τυχερά παιχνίδια γιατί η κατάληξη θα είναι να βγεις ζημιωμένος και με απώλειες.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Σάββατο πραγματοποιείται η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου σε φέρνει αντιμέτωπο με αλλαγές σε θέματα καριέρας, κύρους και καταξίωσης. Ενδέχεται να επανεξετάσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους, να αναζητήσεις νέους τρόπους να ανελιχθείς, θα πάρεις τελικές αποφάσεις για θέματα που αφορούν τους στόχους και τις προσωπικές σου φιλοδοξίες. Επιπλέον η αντίθεση Άρη – Δία σε καλεί να ισορροπήσεις την οικογενειακή με την επαγγελματική ζωή και να μην εξαντλείς την ενέργεια σου μόνο στην εργασία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ενδέχεται να κάνεις συζητήσεις για συγκατοίκηση ή μετακόμιση. Αν είσαι αδέσμευτος, μία σχέση που έχεις στο μυαλό σου να χρειαστεί καιρό για να πάρει μία πιο επίσημη μορφή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είτε θα απογειωθούν είτε θα βιώσεις απώλειες, ανάλογα με το τι έπραξες τον προηγούμενο καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε Παρθένε, σήμερα Σάββατο πραγματοποιείται η έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο όπου σε σένα ειδικά σου φέρνει ευκαιρίες για ανάπτυξη, ταξίδια και διεύρυνση οριζόντων. Σε ενθαρρύνει να ανακαλύψεις διαφορετικές απόψεις και φιλοσοφία ζωής. Ίσως αναθεωρήσεις ξεπερασμένες πεποιθήσεις και τις απορρίψεις υιοθετώντας διαφορετικές, σύγχρονες αντιλήψεις. Μπορείς να δεις τα πράγματα από πολλές οπτικές γωνίες και να διευρύνεις την αντίληψή σου για τον κόσμο. Η αντίθεση Άρη – Δία μπορεί να φέρει συγκρούσεις σχετικά με ιδέες και πεποιθήσεις που κουβαλάς και θες να αποβάλλεις. Είναι σημαντικό να διαχειρίζεσαι αυτές τις συγκρούσεις με σεβασμό και ανοιχτό διάλογο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ευνοούνται οι ανοιχτοί διάλογοι με το ταίρι σου και το ξεκαθάρισμα της ιδεολογίας που πρεσβεύεις. Αν είσαι αδέσμευτος, είναι ανάγκη να προσέχεις τον τρόπο που εκφράζεσαι στο άτομο που σε ενδιαφέρει εάν θέλεις να παραμείνει στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στο κομμάτι των επαγγελματικών και των οικονομικών, παρά μόνο σχέδια για το μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα Σάββατο πραγματοποιείται η έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο που θα φέρει στο προσκήνιο συναισθηματικές πτυχές της ζωής και θα γίνεις πιο συναισθηματικός στις ανάγκες των άλλων. Ενδέχεται να έχεις αναταραχές σε θέματα σημαντικών σχέσεων, ιδίως ερωτικού χαρακτήρα. Ταυτόχρονα όμως μπορεί να επηρεάσει και ένα θέμα οικονομικό, το οποίο χρειάζεται την προσοχή σου. Η επίδραση αυτής της έκλειψης είναι πιο εσωτερική και ίσως δεν συνειδητοποιείς ξεκάθαρα την επιρροή της. Η αντίθεση Άρη – Δία εντείνει τις οικονομικές σου ανησυχίες και φέρνει την ανάγκη για μεταστροφή στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τους πόρους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είναι ανάγκη να θέσεις σοβαρό πρόγραμμα προϋπολογισμού για τα οικονομικά με τον σύντροφο σου. Αν είσαι αδέσμευτος, χρειάζεται να ασχοληθείς με τον βαθύτερο ψυχισμό σου και τις πραγματικές επιθυμίες που έχεις, μακριά όμως από φοβίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τακτοποίησε τις οφειλές σου και μην αφήνεις και αναβάλεις τις πληρωμές σου για αργότερα γιατί ενδέχεται να βρεθείς με περισσότερο χρέος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα Σάββατο πραγματοποιείται η έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο που βρίσκεται απέναντι σου, και θα επηρεάσει θέματα που αφορούν την εξέλιξη των σχέσεων σου! Τα γεγονότα της περιόδου έχουν ξαφνικό χαρακτήρα και δημιουργούν τις προϋποθέσεις εκείνες για να αναθεωρήσεις τον τρόπο που αλληλοεπιδράς και σχετίζεσαι με τους άλλους! Επιπλέον αναθεωρείς και τις προσδοκίες που έχεις από τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Είναι μια ευκαιρία να αναλογιστείς τις ανάγκες, τις επιθυμίες. Η αντίθεση Άρη – Δία δημιουργεί συγκρούσεις στις σχέσεις σου λόγω της δικής σου συμπεριφοράς και του απότομου τρόπου που επιβάλλεσαι και εκφράζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται να βρεις έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο επικοινωνίας με το ταίρι σου ώστε να μην έρθετε σε ρήξη. Αν είσαι αδέσμευτος, μία καρμική γνωριμία ενδέχεται να έρθει τώρα στη ζωή σου η οποία θα είναι σημαντική για το μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι μέχρι τώρα συνεργασίες σου ενδέχεται να περάσουν κάποια κρίση αν δεν έχει έρθει η ώρα να τελειώσουν εντελώς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπημένε Τοξότη, σήμερα Σάββατο η έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο θα επηρεάσει τον τομέα της εργασίας, της καθημερινότητας αλλά και της γενικότερης σωματικής ευεξίας. Θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις την καθημερινή σου εργασία και τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις υποθέσεις ρουτίνας. Θα αντιμετωπίσεις νέες προκλήσεις στον χώρο εργασίας και θα χρειαστεί να φροντίσεις τον εαυτό σου, να εφαρμόσεις υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής. Η αντίθεση Άρη – Δία σε καλεί να εστιάσεις στη φροντίδα του σώματος σου και να αναπροσαρμόσεις την καθημερινότητα σου ώστε να γίνει λειτουργική για την υγεία και ευεξία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θέματα της καθημερινής ζωής με το ταίρι αποσπούν την προσοχή από τη ρομαντική αγάπη και τον έρωτα. Αν είσαι αδέσμευτος, είναι ανάγκη να προσέξεις την τάση να ψάχνεις για σχέσεις που εξυπηρετούν κάποιον σκοπό και που δεν βασίζονται απλώς σε αγνά συναισθήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία αλλαγή που θα γίνει στον επαγγελματικό σου χώρο και στο χώρο εργασίας ενδέχεται να προκαλέσει άγχος και να αποσυντονιστείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπημένε Αιγόκερε, σήμερα Σάββατο η έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο σε καλεί να εστιάσεις στον τρόπο που αφήνεσαι να χαλαρώσεις να διασκεδάσεις, να έρθεις σε επαφή με το δημιουργικό κομμάτι του εαυτού σου. Είναι ανάγκη επίσης να ασχοληθείς με θέματα καρδιάς, αγάπης και ρομαντισμού, όπως επίσης και με τα παιδιά σου. Ενδέχεται να σκεφτείς και να αποφασίσεις για θέματα που αφορούν την απόκτηση ενός απογόνου, εάν αυτό επιθυμείς. Η αντίθεση Άρη – Δία υποδεικνύει πιθανές συγκρούσεις μεταξύ των προσωπικών επιθυμιών και των κοινωνικών υποχρεώσεων. Φρόντισε να διατηρήσεις ειλικρινή επικοινωνία με τους φίλους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ενδέχεται να μάθεις νέα για έναν απόγονο που ήθελες να αποκτήσεις καιρό. Αν είσαι αδέσμευτος, όμορφες και ρομαντικές σχέσεις που θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα είναι πιθανό να έρθουν στη ζωή σου αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα μείνουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε τις περιττές σπατάλες για την καλοπέραση σου, όπως και τα τυχερά παιχνίδια, και βρες ποιοτικούς τρόπους να εκφράσεις τη δημιουργικότητα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε Υδροχόε, σήμερα Σάββατο η έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο θα σε επηρεάσει σε θέματα οικογένειας, σπιτιού και ασφάλειας. Ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με ένα ακίνητο ή να αποφασίσεις μετακόμιση. Αυτό μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στο αίσθημα ασφάλειας που θες να νιώθεις και θα χρειαστεί να κάνεις ενδοσκόπηση για να διαχειριστείς τα συναισθήματα σου. Η αντίθεση Άρη – Δία σε φέρνει αντιμέτωπο με διλήμματα σχετικά με την καριέρα και την οικογένεια, που μπορεί και να οφείλονται στις αλλαγές που γίνονται στον τόπο εργασίας ή κατοικίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μία μετακόμιση ή αλλαγή στον τόπο κατοικίας του συντρόφου είναι πιθανή. Αν είσαι αδέσμευτος, χρειάζεται ο μελλοντικός σου σύντροφος να σου παρέχει το αίσθημα της ασφάλειας και της σταθερότητας για να μπει στην ζωή σου και η στιγμή είναι πολύ κοντά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αλλαγή στον τόπο κατοικίας πιθανό να υπονοεί και αλλαγή εργασιακού περιβάλλοντος, κάτι που θα σε αποσυντονίσει και σίγουρα θα σου αλλάξει τη ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, σήμερα Σάββατο η έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο ενδέχεται να σε κάνει ιδιαίτερα κινητικό να επηρεάσει τον τρόπο που επικοινωνείς στις καθημερινές συνδιαλλαγές. Μπορεί να ανοιχτούν συζητήσεις δύσκολες και άβολες με φίλους, αδέλφια, γείτονες και συγγενείς. Είναι αναγκαίο να είσαι προσεκτικός στις μετακινήσεις, καθώς και στο όχημά σου! Η αντίθεση Άρη – Δία εντείνει την τάση σου να βιάζεσαι στις επικοινωνίες και μετακινήσεις σου, οπότε είναι εξαιρετικά σημαντικό να προσέχεις στον δρόμο και σε όσα λες γιατί μπορεί να εκτεθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είναι σημαντικό να προσέχεις τα λεκτικά ατυχήματα για να μην πληγώσεις τον σύντροφο σου. Αν είσαι αδέσμευτος θα κάνεις μια μετακίνηση για να βρεθείς με παρέες και να περάσεις καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σημαντικό είναι να προσέχεις τις υπογραφές για αυτό διάβαζε καλά τα ψιλά γράμματα και εξασφάλισε ότι έχεις καταλάβει τα πάντα σωστά.




ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη