Μάχη για την ζωή του δίνει ο Αίας Μανθόπουλος


Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που θέλουν τον Αίαντα Μανθόπουλο να νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Όπως αποκάλυψε η σύντροφός του, Ελισάβετ Σταμοπούλου ο γνωστός ηθοποιός υπέστη εγκεφαλικό και βρίσκεται σε δημόσιο νοσοκομείο από προχθές, Δευτέρα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Το Πρωινό", ο σύντροφός της δεν είχε έως τότε κάποιο πρόβλημα, ούτε εμφάνισε κάποιο ανησυχητικό σύμπτωμα, ενώ οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

"Πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Η κατάστασή του είναι σταθερή, είναι καλή και πιστεύουμε ότι θα το ξεπεράσει. Ήταν σε κατάσταση εγκεφαλικού, μεταφέρθηκε εγκαίρως και έχουμε όλες τις δυνατότητες να πάνε καλά. Ο ίδιος είναι μαχητής και γνωρίζω ότι θα τα καταφέρει. Τουλάχιστον εγώ αυτό πιστεύω" είπε χαρακτηριστικά η κα. Σταμοπούλου.

Το ζευγάρι είναι μαζί επτά χρόνια και ο Αίας Μανθόπουλος, που τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ασχολείται με τον τουρισμό στη Βουλγαρία, όπου διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστός από τις τηλεοπτικές σειρές στις οποίες συμμετείχε, όπως "Το καρέ της ντάμας" και "Δύο ξένοι".

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη