Ειρήνη Μελισσαροπούλου : Αθωώθηκε και στην Ελλάδα για την υπόθεση της κοκαΐνης


Ομόφωνα αθώα κρίθηκε, από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, το πρώην μοντέλο που υπηρετεί τώρα στην ΕΛΑΣ, η οποία τον Νοέμβριο του 2017 εντοπίστηκε με 2,6 κιλά κοκαΐνης στις αποσκευές της, στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου είχε αθωωθεί και στο Ανώτατο Δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ από σώμα ενόρκων, μετά από 16 μήνες προφυλάκισης.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η υπόθεσή της εισήχθη προς εκδίκαση και στα Ελληνικά Δικαστήρια γιατί, κατά τον ελληνικό ποινικό νόμο, οι υποθέσεις κατά Ελλήνων που κατηγορήθηκαν για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών στην αλλοδαπή, εκδικάζονται πάντοτε και στα Ελληνικά Δικαστήρια.

Και η εισαγγελέας της έδρας με τη σειρά της πρότεινε την απαλλαγή της κατηγορούμενης.

"Η Ειρήνη είναι πλέον αμετάκλητα αθώα και δικαιωμένη"
"Με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδέχθηκα την ομόφωνη αθωωτική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την Ειρήνη. Έτσι, μετά την πανηγυρική αθώωσή της στην Κίνα πριν από 4 περίπου χρόνια, η Ελληνική Δικαιοσύνη επισφράγισε την αθωότητά της. Η Ειρήνη είναι πλέον αμετάκλητα αθώα και δικαιωμένη και συνεχίζει με ηρεμία και αφοσίωση στο καθήκον τη ζωή της και την εργασία της στην Ελληνική Αστυνομία", δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισής της, Σάκης Κεχαγιόγλου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη