" Ο Γρηγόρης δεν ήρθε στη βάφτιση της κόρης μας "


Απών ήταν ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης από τη βάφτιση της κόρης του.

Η Ελένη Τσιριγκάκη, η μητέρα του παιδιού, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και προχώρησε σε μερικές «αιχμηρές» δηλώσεις.
«Ο πατέρας του παιδιού υπέγραψε για να γίνει βάφτιση. Δεν μου κάνει εντύπωση το ότι δεν ήρθε. Είναι το λιγότερ από αυτά που έχουμε περάσει. Θα μου έκανε εντύπωση αν ερχόταν. Αν ερχόταν, θα ήταν για τις κάμερες. Δεν έχει ρωτήσει καν τι κάνει η κόρη του, δεν έχει δει τα μάτια της. Πιο πολύ μας έχουν σταθεί ξένοι, παρά ο ίδιος. Είχα τον εχθρό μέσα στο σπίτι μου και δεν το γνώριζα. Το μωρό δεν ξέρει ποιος είναι ο μπαμπάς της», είπε χαρακτηριστικά.

«Μου είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ, θα πρέπει να συμβουλευτώ ειδικό. Με βοηθάει και η μεγάλη μου κόρη, δεν έχουμε καμία επικοινωνία. Δεν έχουμε μπει καν στη διαδικασία να διαφωνήσουμε ή να συμφωνήσουμε. Δεν έχει καμία επαφή με το παιδί, έφαγα μεγάλο χαστούκι. Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης με άφησε χωρίς χρήματα, δεν είχα να πάρω ούτε γάλα για τα παιδιά. Είχα χρήματα να ζήσω για χρόνια βασιλικά με τις κόρες μου και ξαφνικά, βρέθηκα στο πουθενά, από εκεί που ήμουν αφεντικό του εαυτού μου. Τι να πω; Ότι είχε διπλή ζωή μέσα στο ίδιο μου το σπίτι και την δική μου τσέπη, ενώ εγώ ματώνω; Ζω με τη στήριξη της μητέρας μου και του νονού του παιδιού μου», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Μετά τις δηλώσεις της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε στον αέρα τις δικές της πληροφορίες από τη μεριά του Γρηγόρη Μπιθικώτση.

«Δεν ήθελε να επικοινωνήσει με την εκπομπή, δεν σηκώνει τα τηλέφωνα, μιλήσαμε με τη μάνατζέρ του, η οποία μας είπε ότι κρατά στάση αναμονής από τη μια πλευρά για να μπορέσει να τοποθετηθεί. Σε ό,τι αφορά τη βάφτιση δεν αρνείται ότι γνώριζε πότε θα γίνει, απλά δεν ήθελε να πάει για μην πυροδοτήσει την κατάσταση, να μην υπάρξουν εντάσεις. 
Ήθελε να αποφύγει έναν μεγάλο καβγά ανάμεσα σε εκείνον και την Ελένη. Αυτό οφείλω να μεταφέρω. Όταν έχεις να δεις έναν χρόνο το παιδί, πας χωρίς να συμβαίνει τίποτα;», είπε η παρουσιάστρια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη