Μιλά πρώτη φορά η πρώην αρραβωνιαστικιά του Κασσελάκη : " Είμασταν 7 χρόνια αρραβωνιασμένοι"


Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν τις προηγούμενες ημέρες φωτογραφίες που έδειχναν τον Στέφανο Κασσελάκη με την πρώην σύντροφό του, με την οποία υπήρξαν ζευγάρι πριν από μερικά χρόνια και πριν γνωρίσει τον τωρινό του σύντροφο, Τάιλερ Μακμπέθ.

Η πρώην σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη μίλησε για πρώτη φορά, με τη δημοσιογράφο, Άννα Καλλινίκου για την εκπομπή. Η ίδια αρκέστηκε να πει: "Ήμουν η αρραβωνιαστικιά του. Η γυναίκα αρραβωνιαστικιά του. Για 7 χρόνια. Δεν έχω κανένα σχόλιο".
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια καθώς ήταν συμφοιτητές στο τμήμα Διεθνών Σχέσεων.

Είχαν επισκεφθεί μαζί την Ελλάδα και μεταξύ άλλων είχαν πάει και στη μονή Μονή Οσίου Δαυίδ στην Εύβοια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είχε μιλήσει για τη συγκεκριμένη μονή στην οποία προσευχόταν τη δύσκολη περίοδο της ζωής του. 
"Θυμάμαι την εποχή του πανεπιστημίου να έρχομαι εδώ στην Εύβοια, στο μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ, όπου έχω βαφτιστεί, και να προσεύχομαι να έχει καλά τους δικούς μου και να μην είμαι γκέι. Ναι, προσευχόμουν να μην είμαι γκέι. Δεν έχω καλές αναμνήσεις από την εφηβεία", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Καθημερινή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη