H τραγωδία 39χρονης Ισραηλινής μητέρας, που εκτελέστηκε από Παλαιστίνιους τρομοκράτες


H Romi Eli Bernat, μία 39χρονη Ισραηλινή που βρισκόταν στο φεστιβάλ που χτυπήθηκε από τους τρομοκράτες της Χαμάς το πρωί του Σαββάτου, αγνοείται από εκείνη την ημέρα. 
Πριν χαθούν τα ίχνη της κατάφερε να ανεβάσει στο Instagram μία ιστορία με ένα μήνυμα.

Η Romi βρέθηκε στο Φεστιβάλ για να πουλήσει ρούχα και σύμφωνα με την τελευταία της ιστορία δέχτηκε πυροβολισμούς την ώρα που εισέβαλαν στο χώρο οι τρομοκράτες. 
Η ίδια επισήμανε ότι δεν μπορούσαν να τρέξουν πουθενά και ευχήθηκε καλή τύχη σε όλους.

Μητέρα τριών παιδιών, η Romi γιόρτασε τα γενέθλιά της πριν από 5 εβδομάδες. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πληροφορία για την τύχη της.

H συνέταιρος της Romi, Gili Yoskovich, μίλησε στο κανάλι i24 για την επίθεση στο φεστιβάλ, επισημαίνοντας ότι κάποια στιγμή έχασε τη φίλη από το οπτικό της πεδίο, αφού την είχε δει να πυροβολείται. 
Η Gili κρύφτηκε για τρεις ώρες κάτω από ένα δέντρο, προκειμένου να μην την βρουν οι εισβολείς. Κάποια στιγμή η ίδια άκουγε τους στρατιώτες με αυτόματα όπλα να πηγαίνουν από δέντρο σε δέντρο και να πυροβολούν ή να απαγάγουν τον κόσμο. 
Η Gili, που καταλαβαίνει αραβικά, δεν ήξερε προς τα πού να τρέξει για να σωθεί, καθώς οι τρομοκράτες είχαν περικυκλώσει το μέρος.

«Είδα τη φίλη μου να πεθαίνει. Την είδα με τη σφαίρα στο στομάχι. Προσπαθούσα να την κουνήσω μακριά από εκεί. Ανέπνεε ακόμα. Αλλά ερχόντουσαν σφαίρες από παντού, οπότε δε μπορούσες να κάνεις τίποτα.»

Η Gili, μητέρα δύο παιδιών, είναι σοκαρισμένη με το πώς κατόρθωσε να ζήσει, όπως δήλωσε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη