Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 11/11


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 11/11ΚΡΙΟΣ
Γενικά

Κριέ μου ένα δύσκολο Σάββατο είναι το σημερινό με την αντίθεση που σχηματίζεται από τον κυβερνήτη σου Άρη και τον ανατρεπτικό Ουρανό. Αυτό που πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ είναι τα οικονομικά σου που από την μια στιγμή στην άλλη μπορεί να γίνουν φύλλο και φτερό. Μην κάνεις συμφωνίες οικονομικού περιεχομένου αυτό το διάστημα και μην επενδύσεις χρήματα γιατί θα τα χάσεις. Απαγορεύεται κάθε είδους ρίσκο και αν εκκρεμούν οφειλές καλύτερα να τις διπλοτσεκάρεις. Συναισθηματικά είσαι πολύ ευαίσθητος.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις ανασφάλεια με τον σύντροφο και μπορεί να ζητήσεις αποδείξεις για τα συναισθήματα του με αγένεια. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα αναστατώνεσαι από τις αναμνήσεις και σε κυριεύουν συναισθήματα ζήλιας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι επιρρεπής σε λανθασμένες εκτιμήσεις τόσο στα οικονομικά όσο και στα επαγγελματικά. Ανέβαλε να πάρεις οριστικές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Σάββατο και σχηματίζεται μια δύσκολη αντίθεση ανάμεσα στον Άρη και τον Ουρανό που φιλοξενείς στο ζώδιο σου, που προκαλεί αναστάτωση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είσαι μόνιμα με τα μανίκια σηκωμένα για καυγά και πολλές φορές δεν μπορείς να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Αν δεν θέλεις να χάσεις από δίπλα σου σημαντικά άτομα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να προσέχεις την συμπεριφορά σου. Αν σε προκαλούν, μέτρα μέχρι το δέκα και θα σου περάσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, η μέρα σήμερα είναι πολύ επικίνδυνη για να έρθεις σε ρήξη με τον σύντροφο αν τα πάρεις όλα προσωπικά. Αν είσαι ελεύθερος, μην επιχειρήσεις να κάνεις σήμερα νέα γνωριμία γιατί δεν είναι κατάλληλη στιγμή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το ίδιο προσεκτικός να είσαι με τους συνεργάτες και γενικά με τους ανθρώπους που εργάζεσαι μαζί. Όσο για καινούργια δουλειά καλύτερα να περιμένεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, είναι Σάββατο και η αντίθεση μεταξύ του Άρη και του Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα προκαλεί τάση για τσακωμό μέσα στην δουλειά και καυγάδες που μπορεί να σου στοιχίσουν την εργασία σου. Αν δεν θέλεις να εκπλαγείς δυσάρεστα, τότε να είσαι προσεκτικός τόσο στα λόγια, όσο και στις πράξεις. Επίσης φρόντισε να ξεκουράζεσαι γιατί τρέχεις και αναλώνεσαι σκορπίζεσαι παντού και ξεχνάς τον εαυτό σου. Παν μέτρον άριστον!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, η μέρα σου προσφέρει μια ευκαιρία να βγεις έξω το βράδυ με τον σύντροφο και να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, μπορείς να γνωρίσεις κάποιο ενδιαφέρον άτομο σήμερα, αλλά να μην είσαι βιαστικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρέπει να μειώσεις την ένταση στην δουλειά γιατί δημιουργεί πρόβλημα και στην ψυχολογία σου. Μπορείς με ασκήσεις διαλογισμού να ξεπεράσεις το στρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Καρκίνε, Σάββατο σήμερα και η αντίθεση που σχηματίζεται ανάμεσα στον Άρη και τον Ουρανό, προκαλεί πάγωμα στα φιλόδοξα σχέδια σου που αφορούν το μέλλον γιατί τελικά ανακαλύπτεις τα λάθη και τις αστοχίες που έκανες στο παρελθόν. Επιχειρηματικά, επαγγελματικά, αλλά και καλλιτεχνικά σχέδια αλλάζουν μορφή, εφόσον είναι ανέφικτα. Ενδέχεται να έρθεις σε ρήξη με ένα φιλικό άτομο οπότε αν δεν θέλεις να διαταραχθούν οι σχέσεις καλύτερα να αποφύγεις την συνάντηση μαζί του.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν πιστεύεις ότι έχεις ανακαλύψει τον σύντροφο της ζωής σου τότε μην ψάχνεσαι για τσακωμό γιατί θα τον χάσεις. Εάν είσαι ελεύθερος, δεν είναι ιδανική μέρα για να γνωρίσεις τον σύντροφο που θα σταθεί στο πλευρό σου για καιρό, εκτός αν θέλεις κάτι προσωρινό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σχέδια για το επαγγελματικό μέλλον ανατρέπονται. Καλύτερα να απέχεις για λίγο από σκέψεις και όνειρα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπημένε μου Λέοντα, σήμερα που είναι Σάββατο σχηματίζεται η αντίθεση ανάμεσα στον Άρη και τον Ουρανό που σε επηρεάζει άμεσα σε κομβικούς τομείς του ωροσκοπίου σου. Από την καριέρα έως την οικογένεια και από τον σύντροφο έως τον εαυτό σου. Μπορεί η μέρα να προάγει την επικοινωνία, την μετακίνηση και την εξωστρέφεια, αλλά όλα αυτά χρειάζονται προσοχή. Σε ότι αφορά το σπίτι φαίνεται να διαφωνείς έντονα με την οικογένεια. Ίσως πρέπει να επισκευαστούν κάποιες σοβαρές βλάβες και διαφωνήσεις για το κόστος και το μερίδιο που σου αναλογεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, μια δύσκολη μέρα σε περιμένει με το ταίρι που δείχνει να μην συμφωνεί με τις αποφάσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν είναι κατάλληλη μέρα για γνωριμίες αφού η εριστική σου τάση δεν είναι θελκτική στο άλλο φύλλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ξαφνικές ανατροπές στον χώρο εργασίας θα σε βγάλουν από τα νερά σου. Προσοχή σε οικονομικές συνδιαλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Για σένα Παρθένε μου αγαπημένε, το σημερινό Σάββατο είναι δύσκολο αφού η αντίθεση που σχηματίζεται ανάμεσα στον Άρη και τον Ουρανό, φέρνει αδιέξοδες καταστάσεις σε σχέδια που έκανες και δεν είδες την εκπλήρωση τους. Δεν είναι καλή μέρα για όνειρα για σχέδια και φιλοδοξίες. Παράλληλα σε πιο πρακτικό επίπεδο μιας και είναι το ζητούμενο του ζωδίου σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στα λόγια που λες και σε ποιον τα λες καθώς καραδοκεί η αντιπαράθεση με το στενό συγγενικό περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να μην πιάνεσαι από κουβέντες με τον σύντροφο γιατί δεν αργεί ο τσακωμός να φανεί. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, με επιθετικό φλερτ δεν θα καταφέρεις να κερδίσεις το αντικείμενο του πόθου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στα οικονομικά και νιώθεις αρκετά ασφαλής αρκεί να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου και να μη ρισκάρεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου αγαπημένε, για σήμερα Σάββατο, η αντίθεση που σχηματίζεται ανάμεσα στον Άρη και τον Ουρανό, προκαλεί ξαφνικές ανατροπές στα οικονομικά, τόσο τα δικά σου, όσο και αυτά που διαχειρίζεσαι με άλλους. Μην εμπιστεύεσαι κανένα παρά μόνο τον εαυτό σου γιατί θα βγεις ζημιωμένος. Ταυτόχρονα βέβαια θα υπάρξουν απώλειες από έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν οπότε καλό θα ήταν να μεριμνήσεις νωρίτερα αποφεύγοντας σπατάλες και αγορές που δεν είναι απαραίτητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι ακατάλληλη για να συζητήσεις με τον σύντροφο τα κοινά οικονομικά σας. Θα διαφωνήσετε ως προς την διαχείριση. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα μπορείς να γίνεις αρεστός από τον περίγυρο αν δεν είσαι κτητικός και ζηλιάρης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά θέλουν μεγάλη προσοχή και καλό θα ήταν να μην κάνεις απερίσκεπτες επενδύσεις και έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου αγαπημένε, για σήμερα Σάββατο η αντίθεση που σχηματίζεται ανάμεσα στον παραδοσιακό κυβερνήτη σου Άρη και τον Ουρανό, θα προκαλέσει τριγμούς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ετοιμάσου για αλλαγές που θα επηρεάσουν τους βασικούς πυλώνες της ύπαρξης σου. Οι συνεργασίες σου θα περάσουν δυσκολίες, εφόσον ο ανταγωνισμός φέρνει εμπόδια στην συνεννόηση. Δεν είναι ότι φταίνε οι άλλοι, αφού κι εσύ είσαι αρκετά απότομος και εριστικός. Η σπατάλη ενέργειας σε λάθος κανάλια θα φέρει ψυχολογική και σωματική κόπωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, η μέρα είναι δύσκολη και φέρνει καυγά με τον σύντροφο αν δεν χαμηλώσεις τους τόνους. Αν δεν είσαι σε σχέση, δείχνεις μαχητικός και διεκδικείς το αντικείμενο του πόθου σου αλλά προσοχή στον υπερβολικό παρορμητισμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι νέες συνεργασίες είναι δύσκολο να επιτευχθούν και οι ήδη υπάρχουσες είναι προβληματικές. Το παρήγορο είναι ότι μπορεί να προκύψει ένα μικρό εισόδημα σαν μπόνους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα Σάββατο η δύσκολη αντίθεση που σχηματίζεται ανάμεσα στον Άρη και τον Ουρανό, προκαλεί εμπόδια και ανατροπές στην δουλειά που θα επεκταθούν, επηρεάζοντας την ψυχολογία σου. Η πεσμένη διάθεση οδηγεί σε λάθη και σφάλματα που θα κοστίσουν. Εσύ φρόντισε να είσαι συνεπής στην εργασία σου και να τηρείς το πρόγραμμα, χωρίς να καταβάλλεις υπεράνθρωπες προσπάθειες, γιατί από την μια η πολύ δουλειά και από την άλλη η έντονη κοινωνική ζωή, δεν σου αφήνουν περιθώρια ξεκούρασης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η μέρα απαιτεί μια έξοδο με το ταίρι που θα σε αποφορτίσει από το στρες και το καθημερινό άγχος. Αν είσαι αδέσμευτος, η ερωτική εξομολόγηση ενός συναδέλφου σε αφήνει άφωνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσπάθησε να διαχειριστείς το εργασιακό άγχος και την πίεση της δουλειάς κάνοντας μικρές παύσεις για διάλειμμα. Ανατροπές θα υπάρξουν και στα οικονομικά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, για σήμερα Σάββατο η αντίθεση που σχηματίζεται ανάμεσα σε Άρη-Ουρανό, φέρνει ένταση και κλονίζει τις φιλικές σου σχέσεις. Εάν κάποιο αγαπημένο πρόσωπο είναι εριστικό, επιθετικό μαζί σου, καλύτερα να κάνεις ένα βήμα πίσω και να προσπαθήσεις να τον πλησιάσεις με καλό τρόπο γιατί τελικά ίσως και η δική σου συμπεριφορά να μην είναι άψογη. Από την άλλη κάποια σχέδια για το μέλλον μπλοκάρονται, ανατρέπονται και απογοητεύεσαι. Οι προσδοκίες για μια καλύτερη επαγγελματική θέση δεν πραγματοποιούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι ακατάλληλη για συζητήσεις με τον σύντροφο σχετικά με την πορεία της σχέσης και το μέλλον σας. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, ξαφνικά γίνεται η ανατροπή σε μια φιλική σχέση και αποκαλύπτονται ερωτικά συναισθήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δύσκολα θα προωθήσεις επαγγελματικά επιχειρηματικά σχέδια, ενώ και τα έξοδα δεν θα λείψουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα είναι Σάββατο και η αντίθεση που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Ουρανός με τον Άρη προκαλεί ένταση και νεύρα στον χώρο της δουλειάς, με τους ανωτέρους να προσπαθούν να σου δυσκολέψουν την ζωή. Σήμερα για να καλμάρεις προτιμάς να ασχοληθείς με τα οικεία πρόσωπα της οικογένειας και να κάνεις πράγματα που αγαπάς. Διακατέχεσαι από την έντονη επιθυμία για ανεξαρτησία, ελευθερία και ανάπτυξη, οπότε διόλου απίθανο να έχεις στα σκαριά ένα μεγάλο ταξίδι στο εξωτερικό, ή κάπου μακριά, που θα σε απελευθερώσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν έχεις βρει τον σύντροφο της ζωής σου προσπάθησε να μην μεταφέρεις τα προβλήματα της δουλειάς στο άτομο που αγαπάς. Αν δεν έχεις βρει τον σύντροφο που επιθυμείς, μάλλον θα πρέπει να περιμένεις να περάσει η δύσκολη μέρα και να προσπαθήσεις μετά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσοχή στις εντάσεις που θα δημιουργηθούν με τους ανωτέρους. Μην ρίχνεις λάδι στην φωτιά!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, Σάββατο σήμερα και σχηματίζεται η αντίθεση ανάμεσα στον Άρη και τον Ουρανό προκαλώντας ανατροπές στα σχέδια σου. Ότι αφορά σπουδές, εκπαίδευση και ταξίδια που είχες προγραμματίσει δεν θα έχουν θετική κατάληξη με αποτέλεσμα να εκνευριστείς, ή να απογοητευτείς. Οι ευρηματικές, έξυπνες και πρωτοποριακές σου ιδέες δεν έχουν την απήχηση που περίμενες. Προσοχή στις μετακινήσεις και στις κουβέντες που πρέπει να είναι μετρημένες. Είναι περίοδος που καλείσαι να συνδεθείς με τον εσώτερο εαυτό σου και να ανακαλύψεις τι θέλεις κατά βάθος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε σήμερα να συζητήσεις με τον σύντροφο για ένα κοινό οικονομικό θέμα γιατί θα διαφωνήσεις και θα χαλάσεις την καρδιά σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σε ταλανίζει η σκέψη ενός πρώην που θα προτιμούσες να είχες ξεχάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια νέα συνεργασία μάλλον θα αλλάξει μορφή. Στα οικονομικά πιέζεσαι από ένα παλιό χρέος.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη