Σε εφαρμογή από την Παρασκευή 10/11 τα πρώτα κυκλοφοριακά μέτρα για τον flyover


Σε εφαρμογή τίθενται από την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, τα μέτρα της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης στην Περιφερειακή Οδό ενόψει της έναρξης των εργασιών του Fly Over.
Όπως ανακοινώνει η Τροχαία, από την Παρασκευή κατά τις πρωινές ώρες, θα εφαρμοστούν σταδιακά προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδό μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων (Α/Κ) Κ5 (περιοχή νοσοκομείου Παπαγεωργίου) και Κ10 (Κωνσταντινοπολίτικα), στο ανατολικό ρεύμα κυκλοφορίας (προς Καλαμαριά - Αεροδρόμιο) και συγκεκριμένα:
- Θα διακοπεί σταδιακά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, μεταξύ των προαναφερόμενων Ανισόπεδων Κόμβων.
- Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά θα διεξάγεται από τις δύο (02) ελεύθερες αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από αύριο, Παρασκευή έως και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου οι διαγραμμίσεις θα πραγματοποιηθούν από τον Α/Κ Κ5 στο ύψος του νοσοκομείου Παπαγεωργίου έως τον Α/Κ Κ6 στο ύψος του κόμβου της Νεάπολης. Από τη Δευτέρα οι εργασίες διαγράμμισης θα προχωρούν σταδιακά τμήμα-τμήμα.

Από την Τροχαία, παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων, ενώ παράλληλα ζητείται η κατανόηση και η συνεργασία των πολιτών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη