Ανδρας εισέβαλε σε πιτσαρία με μπαλτά και χτύπησε σερβιτόρο


Ανδρας εισέβαλε σε πιτσαρία με μπαλτά και χτύπησε σερβιτόρο
Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» βρίσκεται ο υπάλληλος του καταστήματος που δέχτηκε επίθεση με μπαλτά από άγνωστο χθες Πέμπτη, στην Κηφισιά της Αττικής.

Ο άτυχος υπάλληλος φέρει τραύματα στο κεφάλι και αμυντικά τραύματα στα χέρια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, δράστης και ιδιοκτήτης του καταστήματος είχαν οικονομικές διαφορές. Σύμφωνα με το περιβάλλον του ιδιοκτήτη του καταστήματος εστίασης, παρ’ όλα αυτά, δεν υπήρχε καμία οικονομική διαφορά, γι’ αυτό και δεν μπορούν να καταλάβουν τον λόγο της άγριας επίθεσης.

Άτομα της επιχείρησης αναφέρουν, μάλιστα, ότι ο 21χρονος άντρας που επιτέθηκε με μαχαίρι στον εργαζόμενο αντιμετωπίζει προβλήματα και πιθανώς είναι τοξικομανής.

Φως στα αίτια της επίθεσης που δέχθηκε ένας 21χρονος άνδρας προσπαθούν να ρίξουν οι αστυνομικοί.

Το χρονικό
Όλα έγιναν λίγο πριν τις 6 το απόγευμα στην οδό Λεβίδου, στο κέντρο της Κηφισιάς. Υπάλληλοι και πελάτες είδαν τον δράστη να μπαίνει με τον μπαλτά στο μπαρ και «πάγωσαν».

Όπως λένε, ο δράστης φώναζε ότι δουλεύει από 13 χρονών και ότι «του έχουν φάει τα λεφτά».

Ο 24χρονος που φορούσε κουκούλα και γυαλιά ηλίου αναζήτησε τον ιδιοκτήτη. Ωστόσο έπεσε πάνω στον 21χρονο υπάλληλο, στον οποίο επιτέθηκε.

Αφού μαχαίρωσε τον 21χρονο άντρα στα χέρια και στα πόδια, ο νεαρός δράστης επιχείρησε να διαφύγει, τρέχοντας από την οδό Κασσαβέτη, ωστόσο τον ακινητοποίησαν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος μαζί με περαστικούς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη