Βίντεο : «Η Τζόρτζια είχε μαγειρέψει γιουβαρλάκια και πάθαμε δηλητηρίαση»Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης , ο οποίος βρισκόταν μαζί με τη σύντροφο του, Τζόρτζια Σιακαβάρα σε μια νυχτερινή κοινή έξοδο, μίλησε στις κάμερες.

Άρχισε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Ήρθαμε στο Μαγεμένο Αυλό για να πάρουμε πρωινό» με τον δημοσιογράφο να του απαντάει ότι δεν γίνεται να πήραν πρωινό τέτοια ώρα. Εκείνος συνέχισε να απαντάει ειρωνικά λέγοντας πως έχουν κάνει αναστροφή της ώρας και πως για εκείνους είναι νωρίς.


Ο Πλεύρης συνέχισε λέγοντας πως δεν της επιτρέπει να του πει τι να φορέσει
Ο δημοσιογράφος προχώρησε σε κολακευτικά σχόλια για τη Τζόρτζια Σιακαβάρα, λέγοντας μάλιστα ότι σήμερα ταιριάζουν πάρα πολύ – εννοώντας με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, σαν ζευγάρι- και τον ρώτησε αν η Τζόρτζια Σιακαβάρα τον ρωτάει για το τι ρούχα να επιλέξει.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης απάντησε ότι τον ρωτάει πάντα τι να βάλει και ότι εμφανίζεται τρεις τέσσερις φορές με διάφορα ρούχα για να επιλέξει εκείνος ένα. Ο δημοσιογράφος έκανε την ερώτηση «Σήμερα, πόσες φορές άλλαξε ρούχα;» με τον Πλεύρη να απαντάει ότι είχε έρθει αρχικά με στολή Αμαλίας, αλλά τι συμβούλευσε να αλλάξει γιατί αυτή είναι κατάλληλη ενδυμασία για 25η Μαρτίου και εν τέλει φόρεσε κάτι άλλο που ταιριάζει με τα εθνικά χρώματα της Ελλάδος. Η Σιακαβάρα, καθώς άκουγε τις δηλώσεις του συντρόφου της γελούσε διακριτικά.

Ο Πλεύρης συνέχισε λέγοντας πως δεν της επιτρέπει να του πει τι να φορέσει. Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε στη συνέχεια αν θα συνεχίσουν τη βραδιά τους με τον νομικό να απαντάει ότι κατά τις δύο λένε να πάνε στο Πασαλιμάνι γιατί είναι η επέτειος των ιχθυοπωλών.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη