Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που αυτοκτόνησε μέσα στο πολυτελές σπίτι του, στην Βούλα της Αττικής


Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που αυτοκτόνησε μέσα στο πολυτελές σπίτι του, στην Βούλα της Αττικής.
Ένα μεγάλο «γιατί» πλανάται γύρω από τον τραγικό θάνατο του 63χρονου εφοπλιστή Ιμάντ Ζέιν στη Βούλα. Ο ισχυρός άνδρας της μεγάλης ναυτιλιακής εταιρείας «Naftomar», πάτησε τη σκανδάλη της καραμπίνας, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Κι όμως, τίποτα δεν προμήνυε το φινάλε που επέλεξε ο Ιμάντ Ζέιν, ο εφοπλιστής που αυτοκτόνησε μέσα στο πολυτελές σπίτι του στη Βούλα, αφήνοντας μάλιστα ένα σημείωμα στη πρώην σύζυγό του, Λούλου Ζέιν, που βρισκόταν στον πάνω όροφο, ζητώντας της να τον συγχωρέσει.

Στο σημείο μετέβησαν και δύο ιατροδικαστές, οι οποίοι διενήργησαν την νεκροψία και τις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνει η νεκροτομή. Από την έρευνα – αυτοψία της ΕΛ.ΑΣ., δεν έχουν προκύψει ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Ο εφοπλιστής, ο οποίος ήταν και ένας από τους ιδιοκτήτες της γνωστής ναυτιλιακής εταιρείας «Naftomar», το απόγευμα της Πέμπτης (03.11.2023) κατέβηκε σε έναν ημιυπόγειο χώρο του σπιτιού, που χρησιμοποιείται ως γυμναστήριο.
Στη συνέχεια ο 63χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του, με μία καραμπίνα, αφού προηγουμένως είχε στείλει ένα τελευταίο μήνυμα με SMS προς την πρώην γυναίκα του, που διέμενε στο ίδιο σπίτι.

Να σημειωθεί ότι η Λούλου Ζέιν είναι κι εκείνη μέτοχος της ναυτιλιακής εταιρείας «Naftomar», του αυτόχειρα συζύγου της.

Προτού η τραγωδία χτυπήσει την πόρτα και εμφανιστούν σύννεφα στη σχέση τους, το ζευγάρι, Ιμάντ Ζέιν και Λούλου Ζέιν ζούσε μία ζωή σαν παραμύθι.

Ο Ιμάντ Ζέιν ήταν ένας από τους πλέον επιτυχημένους επιχειρηματίες στον χώρο της ναυτιλίας. Δραστηριοποιήθηκε μέσω της εταιρείας «Νaftomar Shipping and Τrading Co», που ανήκει στην εφοπλιστική οικογένεια Ζέιν, στον Ιμάντ Ζέιν και στα αδέλφια του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη