Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 25 Νοεμβρίου


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 25 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Σάββατο, ο Άρης (Κυβερνήτης σου) σχηματίζει μια δύσκολη γωνία με τον Κρόνο και η μέρα σου είναι αυστηρά περιοριστική! Μπλοκάρονται προς το παρόν κάποια σχέδια που έκανες για το μέλλον, ενώ βάζεις προσωρινά «πάγο» σε επικοινωνίες, επαφές ή ακόμα και σε κάποιες σπουδές! Νιώθεις προσωρινά ότι δεν υπάρχει η περιπέτεια στην καθημερινότητά σου που θα θελες.Η Σελήνη στον Ταύρο σε προσγειώνει να ασχοληθείς με θέματα υλικών και χρημάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις



Αν είσαι δεσμευμένος, δυσκολεύεσαι να βάλεις σε λόγια τα συναισθήματα που έχεις για τον σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σε κατατρώει η απαισιοδοξία για την εύρεση νέας σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αντιμετωπίζεις τα πρακτικά θέματα δουλειάς και χρημάτων με ρεαλισμό και βρίσκεις τις λύσεις με τη λογική.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Ταύρε, σήμερα Σάββατο, ο Άρης σχηματίζει μια δύσκολη γωνία με τον Κρόνο, και μπορεί να φέρει προκλήσεις στα θέματα των οικονομικών σου και στις κοινωνικές σου σχέσεις. Είναι μέρα που πρέπει να περιορίσεις για λίγο τις επιθυμίες και τα σχέδιά σου, όχι γιατί το θέλεις, αλλά επειδή δεν επαρκούν τα χρήματά σου για να εκπληρώσεις όλα όσα θέλεις. Κάποιες απογοητεύσεις από το φιλικό περιβάλλον είναι μέσα στις τάσεις της ημέρας. Η Σελήνη στο ζώδιο σου, φέρνει κυκλοθυμία και συναισθηματικές αντιδράσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις τη σεξουαλική σου ενέργεια να στερεύει, και αυτό επηρεάζει αρνητικά και τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, απογοητεύεσαι από έναν φίλο που σου εκφράζει ερωτικά συναισθήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ίσως ζητήσεις βοήθεια για δανεικά από έναν φίλο, αλλά ενδέχεται να αρνηθεί, κι εσύ θα πληγωθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα Σάββατο, ο Άρης σχηματίζει μια δύσκολη γωνία με τον Κρόνο, αναμένονται λοιπόν κάποιες προκλήσεις και δοκιμασίες στις σχέσεις, στις συνεργασίες και στα επαγγελματικά! Νιώθεις ότι σου βάζουν ισχυρά εμπόδια για να πετύχεις στόχους και σχέδια που έχεις για το μέλλον σου και προσωρινά αισθάνεσαι ότι η καριέρα σου είναι σε ένα τέλμα. Προσπάθησε να οργανωθείς και να σηκώσεις μανίκια να εργαστείς σκληρά. Η Σελήνη στον Ταύρο σε κλείνει στον εαυτό σου και αναλογίζεσαι τα θέματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, οι υποχρεώσεις σου στη δουλειά επηρεάζουν αρνητικά τη σχέση με τον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, υπάρχει κάποιος στη δουλειά που ενδιαφέρεται για σένα, ωστόσο σε βασανίζει με υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Χρειάζεται να έχεις υπομονή μέχρι να καταλαγιάσει η τρικυμία και να φτιάξει το κλίμα με τους συναδέλφους σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Σάββατο, ο Άρης σχηματίζει μια δύσκολη γωνία με τον Κρόνο, μία όψη που σου εντείνει πολύ περισσότερο το στρες. Στα επαγγελματικά σου τα λουριά έχουν στενέψει, το πρόγραμμά σου είναι φορτωμένο και καταπιέζεις αρκετά τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου προκειμένου να είσαι συνεπής σε όλα! Χαλάρωσε, αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου, ξεκουράσου και κανάκεψε τον εαυτό σου , το έχεις ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου ίσως δεν μπορεί να καταλάβει τι σου συμβαίνει και είναι δύσκολο για σένα. Αν είσαι αδέσμευτος, ενδέχεται να συναντήσεις κάποιον, ο οποίος θα σε βοηθήσει να βρεις τη λύση στο πρόβλημα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Χρειάζεται να ισορροπήσεις ανάμεσα στις ανάγκες του σώματος – ψυχής και αυτό απαιτεί μία αποστασιοποίηση από τις πολλές υποχρεώσεις της δουλειάς σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπημένε μου Λέοντα, σήμερα Σάββατο, ο Άρης σχηματίζει μια δύσκολη γωνία με τον Κρόνο, και υπάρχουν κάποια μπλοκαρίσματα στα αισθηματικά σου ή είναι περιορισμένη η χαρά και η ικανοποίηση στην καθημερινότητά σου! Νιώθεις ότι υπάρχουν εμπόδια στην ζωή σου που δεν σου επιτρέπουν αυτή την στιγμή να είσαι ελεύθερος και να απολαμβάνεις με ανεμελιά την ζωή, τον έρωτα, τον ευχάριστο χρόνο με τα παιδιά! Η όψη αυτή αναμένεται να φέρει και ένα περιορισμό στα οικονομικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η συναισθηματική και η σεξουαλική σου έκφραση δεν συμβαδίζουν και διχάζουν το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, τείνεις να περνάς τα λάθος μηνύματα στα άτομα τα οποία σε ενδιαφέρουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι εξαιρετικά ριψοκίνδυνο να πάρεις ένα ρίσκο για ένα δάνειο ή μία επένδυση που σκέφτεσαι να κάνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα Σάββατο, ο Άρης σχηματίζει μια δύσκολη γωνία με τον Κρόνο, η οποία και προκαλεί πιέσεις σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Θυμώνεις με την στάση και συμπεριφορά κάποιων δικών σου ανθρώπων, είτε μπορεί να υπάρχει κάποια οικογενειακό πρόβλημα το οποίο καλείσαι τώρα να διαχειριστείς. Οι πιέσεις θα υποχωρήσουν για αυτό προσπάθησε να μην βλέπεις τόσο τραγικά τις καταστάσεις. Η Σελήνη στον Ταύρο σου δίνει τη δυνατότητα να ανοίξεις τους ορίζοντες σου και να γίνεις αισιόδοξος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αντιμετωπίζεις δυσκολίες στο πώς αντιλαμβάνεσαι την ασφάλεια μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, πρέπει να δουλέψεις το κομμάτι της ανασφάλειας που σε διακατέχει σχετικά με τις προσωπικές σου σχέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι δύσκολο αυτή την περίοδο να κάνεις επιτυχημένες συνεργασίες, για αυτό θα πρέπει να έχεις υπομονή και να περιμένεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Ζυγέ, σήμερα Σάββατο, ο Άρης σχηματίζει μια δύσκολη γωνία με τον Κρόνο, και θα σου προκαλέσει κάποιες δυσκολίες στην καθημερινότητα σου, όπως στην δουλειά, στις μετακινήσεις, και στις επαφές σου. Ενδέχεται να μην κάνεις καλή χρήση του χρόνου, και να μην προλαβαίνεις να τα κάνεις όλα, με αποτέλεσμα να αγχώνεσαι και να μπερδεύεσαι. Η Σελήνη στον Ταύρο σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα σε βάθος και να αναλύεις τις καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου προσπαθεί να σε ξεμπλοκάρει και να σε βοηθήσει με τις υποχρεώσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος, νιώθεις ότι δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρέπει να αφαιρέσεις διάφορα ραντεβού από το πρόγραμμα σου ώστε να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες της δουλειάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, σήμερα Σάββατο, ο Άρης σχηματίζει μια δύσκολη γωνία με τον Κρόνο και σε πιάνουν οι ανασφάλειες και οι φόβοι σου! Τα οικονομικά είναι ο τομέας που σε πονάει αυτό το διάστημα και αναγκάζεσαι να περιορίσεις για λίγο την διασκέδαση, ή τα έξοδα που αφορούσαν την προσωπική ευχαρίστηση. Σήμερα ωστόσο θα νιώσεις κάπως ανικανοποίητος και στα αισθηματικά σου, ίσως γιατί βλέπεις ότι κάποια πράγματα δίνονται «τσιγγούνικα»!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αναζητάς τρόπους με τον σύντροφο σου, ώστε να κάνετε τη σχέση σας πιο διασκεδαστική και δημιουργική. Αν είσαι αδέσμευτος, αντιλαμβάνεσαι ότι έχουν αλλάξει οι αξίες, με τις οποίες κρίνεις μελλοντικούς πιθανούς συντρόφους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν είναι καλή εποχή για οικονομικά ρίσκα, για αυτό καλύτερα να επενδύσεις σε σίγουρες πηγές εισοδήματος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα Σάββατο, ο Άρης από το ζώδιο σου σχηματίζει μια δύσκολη γωνία με τον Κρόνο μία όψη που φέρνει περιορισμούς, εμπόδια και αρκετές ευθύνες. Είσαι θυμωμένος γιατί αισθάνεσαι ότι εκεί που πας να στρώσεις την ζωή σου, όλο κάτι εμφανίζεται που σε πάει πίσω και σε περιορίζει! Κάποιο οικογενειακό ζήτημα θα χρειαστεί αυτή την ημέρα να το διαχειριστείς με ψυχραιμία και υπομονή. Προσπάθησε να μην τα βλέπεις όλα τόσο υπερβολικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, βλέπεις τον σύντροφο σου ως μία διέξοδο διαφυγής από ένα στενό οικογενειακό πλαίσιο. Αν είσαι αδέσμευτος, σκέφτεσαι να φύγεις από το σπίτι σου πηγαίνοντας κάπου μακριά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Χρειάζεται να βρεις νέους πόρους εισοδήματος, εάν θέλεις να κάνεις μία νέα αρχή σε ένα καινούργιο μέρος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Σάββατο, ο Άρης σχηματίζει μια δύσκολη γωνία με τον Κρόνο και νιώθεις αρκετή κούραση, με αποτέλεσμα να απομονώνεσαι για λίγο από όλες σου τις επαφές. Καλύτερα για σήμερα να αποφύγεις τις σοβαρές συζητήσεις, ωστόσο η μέρα θα είναι αποτελεσματική για να κλείσεις διακαώς εκκρεμότητες του παρελθόντος – έστω και αν αυτό σε ζορίζει-! Θα σε συμβούλευα για σήμερα να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στις μετακινήσεις σου και στα λόγια που θα πεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δυσκολεύεσαι να συνεννοηθείς και να εκφραστείς στον σύντροφο σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σε γυροφέρνουν σκέψεις για μία παλιά σου σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις σχετικά με μία πρόταση επαγγελματική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Σάββατο, το τετράγωνο Άρη / Κρόνου βάζει φρένο στην διάθεση για διασκέδαση γιατί βλέπεις το πορτοφόλι να είναι άδειο! Τα σχέδια που έκανες καθυστερούν να γίνουν πραγματικότητα και αυτό σε γεμίζει από ανασφάλεια αλλά σε κάνει να έχεις και τις κλειστές σου! Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να εστιάσεις στην οικογένεια και το σπίτι σου, όπου είναι το μέρος που νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ζητάς βοήθεια και συμβουλές από το ταίρι σου για τα προβλήματά σου. Αν είσαι αδέσμευτος, κάνεις όνειρα για μία όμορφη νέα σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα πρέπει οι επαγγελματικοί σου στόχοι να μπουν σε ένα πλαίσιο με βάση την οικονομική σου δυνατότητα για επενδύσεις.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα Σάββατο, σήμερα σχηματίζεται το τετράγωνο Άρη / Κρόνου που σε επηρεάζει άμεσα, φέρνοντας κάποιες δυσκολίες σε θέματα επαγγελματικά! Τα γεγονότα που διαδραματίζονται στην δουλειά σου σε πιέζουν αρκετά και σε αναγκάζουν να εργαστείς σκληρά, με υπευθυνότητα ή και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σου, η διαδικασία αυτή σε πιέζει αρκετά! Με την Σελήνη να κινείται στον Ταύρο, θα σε συμβούλευα να κάνεις μία κοντινή μετακίνηση, να αλλάξεις παραστάσεις ή να μιλήσεις με ένα οικείο πρόσωπο, όλα αυτά θα σε κάνουν να δεις τις καταστάσεις διαφορετικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, εκφράζεις τα παράπονα και την αγανάκτηση σου για τα προβλήματα που έχεις στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο που σε πλησιάζει στον χώρο της δουλειάς δεν είναι κατάλληλο για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δυσκολεύεσαι να ανταπεξέλθεις στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και είσαι ένα βήμα πριν τα παρατήσεις όλα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη