O Ηλίας Βρεττός "καρφώθηκε" σε αυτοκίνητο με την μηχανή του


O Ηλίας Βρεττός "καρφώθηκε" σε αυτοκίνητο με την μηχανή του
Τροχαίο ατύχημα είχε το βράδυ της Παρασκευής ο Ηλίας Βρεττός, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσω αναρτήσεών του στα social media.
Ο τραγουδιστής υποστήριξε ότι ένα αυτοκίνητο εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά του, με αποτέλεσμα η μηχανή που οδηγούσε να πέσει πάνω στο όχημα και ο ίδιος να βρεθεί στην άσφαλτο. Μάλιστα, "ανέβασε" και την παρακάτω φωτογραφία στο Instagram, με το μεγάλου κυβισμού δίκυκλο να είναι πεσμένο στο έδαφος σε δρόμο της Γλυφάδας.


"Επειδή με ρωτάτε και δεν είμαι σε θέση να απαντήσω σε γνωστούς και φίλους που ανησυχούν, θέλω να σας ενημερώσω πως: Έκανα κωλοτούμπες πάνω από το αμάξι που βρέθηκε ξαφνικά μπροστά μου, η μηχανή καρφώθηκε πάνω του και έσκασα με το κεφάλι στην άσφαλτο. Αν δε φορούσα μπουφάν και κράνος δε θα την είχα γλιτώσει... Την έβγαλα με μώλωπες, γρατζουνιές και πόνο από το τράνταγμα στην λεκάνη και την μέση αλλά είμαι καλά" έγραψε στη συνέχεια.
Ο ίδιος έκανε λόγο για σοβαρό τροχαίο, σημείωσε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την υγεία του, ευχαρίστησε όσους έδειξαν ενδιαφέρον και απηύθυνε έκκληση στους οδηγούς να φοράνε πάντα κράνος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη