Βίντεο : Θαμώνας γρονθοκοπεί τον Τερλέγκα ενώ τραγουδά


Βίντεο : Θαμώνας γρονθοκοπεί τον Τερλέγκα ενώ τραγουδά
Ένα απίστευτο περιστατικό έζησε στην Αυστραλία με θαμώνα σε μαγαζί που τραγουδούσε ο Βασίλης Τερλέγκας.
Ο Βασίλης Τερλέγκας έκανε εμφάνιση στην Αυστραλία για τους ομογενείς και πλησίασε ένα τραπέζι για να μιλήσει με τους θαμώνες. Μετά από μια μικρή κουβέντα που είχαν σε ήρεμο κλίμα και τον τραγουδιστή να λέει κοπλιμέντα σε μια γυναίκα, ένας από τους θαμώνες τον άρπαξε από τα ρούχα του, με το επεισόδιο να καταγράφεται στην κάμερα.
Την ώρα που ο τραγουδιστής είπε σε κάποια από τις γυναίκες της παρέας: «Μωρό μου, Παναγία μου…», ένας άντρας σηκώθηκε, τον έπιασε από το λαιμό και τον γρονθοκόπησε.

Η δημοσιογράφος, Μάρω Κανελλάκη από το «T-live», επικοινώνησε με τον τραγουδιστή, ο οποίος έδωσε τη δική του εκδοχή για το επεισόδιο.
«Μου ζήτησε το παλικάρι ένα τραγούδι και του είπα “θα το πω μετά” και στεναχωρήθηκε που του είπα “θα το πω μετά”» είπε αρχικά ο Βασίλης Τερλέγκας.
Μάλιστα, ο τραγουδιστής υποστήριξε ότι η αιτία για το επεισόδιο ήταν μια “παραγγελιά” που δεν εκπληρώθηκε στην ώρα της.
«Πήγε να μου πάρει το σταυρό λέει γιατί δεν του είπα το τραγούδι. Δεν με χτύπησε. Πολύ καλό παιδί ήταν. Απλώς, δεν του το είπα στην ώρα του… Τίποτα… Όλοι ήταν μεθυσμένοι, πετάγανε λουλούδια, “χαμός στο ίσωμα”. Τον γνωρίζω τον άνθρωπο. Είναι φίλοι μου παιδιά, έρχονται στην Αθήνα και με βλέπουν αυτοί… 
Όλη η παρέα αυτή. Δεν χειροδίκησε ο άνθρωπος, ούτε με χτύπησε, ούτε με άγγιξε το παιδί με κακή προαίρεση. Ίσα – ίσα που του μίλαγα μετά. Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλα που έχω τραβήξει. Και είναι και φίλοι μου, έτσι; Όσο γνωστοί είναι, τόσες απαιτήσεις έχουν μερικές φορές. Δεν είναι κακό αυτό» δήλωσε ο Βασίλης Τερλέγκας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη