Ο εφοπλιστής που «έκλεψε» την καρδιά της Εμης Λιβανίου


Ποιος είναι ο εφοπλιστής που «έκλεψε» την καρδιά της

Ο γνωστός εφοπλιστής και πρωταθλητής στη σκοποβολή Πέτρος Παππάς και η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Έμη Λιβανίου είναι ζευγάρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα «ΟΝ time», οι δυο τους βρίσκονται σε σχέση εδώ κι ένα χρόνο. Έχουν όμως επιλέξει από κοινού να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Άλλωστε, τόσο εκείνος όσο και η γνωστή δημοσιογράφος θέλουν να βγαίνει στο φως της δημοσιότητας μόνο ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά τους.

Η Έμη Λιβανίου και ο Πέτρος Παππάς γνωρίστηκαν σε κοσμική έξοδο μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή υπήρξε κεραυνοβόλος έρωτας. 

Η γνωστή δημοσιογράφος έπειτα από πολλά χρόνια βρήκε στη ζωή της έναν άνδρα παλαιάς κοπής, που τη σέβεται, την αγαπάει και την εκτιμάει.Ποιος είναι όμως ο άνδρας που κατάφερε να… κλέψει την καρδιά της Έμης;

Γιος του Κωνσταντινουπολίτη εφοπλιστή Αλέκου Παππά, ο Πέτρος γεννήθηκε στις ΗΠΑ το 1953. Εκεί μεγάλωσε και σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακά στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έλαβε Β.Α. στα Οικονομικά και ΜΒΑ από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν Αν Άρμπορ.

Ο Πέτρος Παππάς μυήθηκε από νωρίς τόσο στις οικογενειακές επιχειρήσεις όσο και στα μυστικά του αθλήματος της σκοποβολής. 
Άλλωστε, η οικογένεια Παππά είχε μεγάλη παράδοση στον αθλητισμό γενικότερα. Ο πατέρας του, Αλέκος, εκτός από τη σκοποβολή, έπαιξε και βόλεϊ σε υψηλό επίπεδο, ενώ υπήρξε σφαιροβόλος στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο. Ο θείος του Έλληνα πλοιοκτήτη, ο Γιάννης, χρηματιστής στην Ελβετία, ήταν και αυτός αθλητής του ακοντισμού. 
Σε ηλικία 27 ετών, ο Πέτρος Παππάς συμμετείχε ως μέλος της ελληνικής εθνικής ομάδας σκοποβολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μόσχας το 1980, στο αγώνισμα του σκιτ, που είναι τα κυνηγετικά όπλα, καταλαμβάνοντας την 37η θέση. Επιπλέον, υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδας επί σειρά ετών και μέλος του Ομίλου Φιλάθλων Κυνηγετικού Όπλου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη