Νέες, τεράστιες επενδύσεις από την "Μασούτης", ταράζουν τον ανταγωνισμό


Νέες, τεράστιες επενδύσεις από την "Μασούτης", ταράζουν τον ανταγωνισμό
Δια χειρός της ολλανδικής εταιρείας ανάπτυξης ακινήτων Ten Brinke θα είναι το Grand Μασούτης στην περιοχή της Γλυφάδας, σε χώρο στον οποίο προηγουμένως βρίσκονταν πολυσινεμά, το οποίο θα ανοίξει την Παρασκευή 8/12.

Κατά όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, θα πρόκειται για το μεγαλύτερο κατάστημα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην Αττική και θα είναι κατασκευασμένο στα πρότυπα των μεγάλων σούπερ μάρκετ που διαθέτει η επιχείρηση στη Βόρεια Ελλάδα, από εκεί, δηλαδή, που ξεκίνησε την πορεία της.
Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση:
«Η ανάγκη για ανανέωση στον τρόπο που γίνονται οι καθημερινές αγορές, έγινε έμπνευση μας για το νέο κατάστημα Grand Μασούτης Γλυφάδας, Λ. Βουλιαγμένης 79 & Βενεζουέλας! Ένα πρότυπο κατάστημα, με έμφαση στα φρέσκα προϊόντα, ακόμα φιλικότερο περιβάλλον αγορών, επιπλέον παροχές και όλα όσα μπορούν να κάνουν κάθε επίσκεψή σας ακόμα καλύτερη!

Ακόμα περισσότερες παροχές για ακόμα πιο άνετες αγορές!
-Άνετο, ασφαλές parking 200 θέσεων.
-Άτοκες δόσεις με πιστωτικές κάρτες όλο το χρόνο.
-Πληρωμή λογαρισμών, χωρις χρέωση.
-Ζαχαροπλαστείο
-Ιχθυοπωλείο
-Έτοιμο φαγητό»
Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοιου τύπου, αν και όχι σε τόσο μεγάλη έκταση, θα είναι και ένα ακόμα κατάστημα Μασούτης, το οποίο σχεδιάζεται να ανοίξει το 2024, στις αρχές της χρονιάς, στην περιοχή Τρεις Γέφυρες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη