Δωρεάν ομιλία, internet και τηλεόραση για τις γιορτές, από την Cosmote


H Cosmote και αυτά τα Χριστούγεννα φροντίζει για την επικοινωνία μας, το φαγητό μας και τη διασκέδασή μας, κάνοντας τις γιορτές λίγο καλύτερες για όλους μας. 
Είτε είσαι συνδρομητής σταθερής, είτε τηλεόρασης, είτε κινητής, η Cosmote σου εξασφαλίζει δωρεάν επικοινωνία με όλους τους χρήστες και απεριόριστα data για να μην ξεμείνεις ποτέ, εκπτωτικά κουπόνια για το BOX και cashback στις αγορές με κάρτες payzy by Cosmote. 
Έως και τις 2 Ιανουαρίου 2024 οι συνδρομητές της εταιρείας μπορούν να ενεργοποιήσουν στο COSMOTE app και το WHAT’S UP app, όποια από τα δώρα θέλουν, οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμούν. 
Το κάθε δώρο μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο μία φορά.

Στη σταθερή, η Cosmote καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες των χρηστών για επικοινωνία, προσφέροντας απεριόριστες κλήσεις από το σταθερό τηλέφωνο προς όλους για 15 ολόκληρες ημέρες. 
Η Cosmote παράλληλα φροντίζει και για τη διασκέδασή σου. Έτσι θα προσφέρει φέτος τα Χριστούγεννα σε όλους τους συνδρομητές της το Entertainment Pack της υπηρεσίας Cosmote TV, εντελώς δωρεάν για ένα μήνα για να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους ταινίες και σειρές σε όλα τα αποκλειστικά κινηματογραφικά κανάλια Cosmote CINEMA και Cosmote SERIES, τα ντοκιμαντέρ του COSMOTE HISTORY αλλά και ένα πλούσιο περιεχόμενο από τα ελληνικά κανάλια. 
Παράλληλα ο χρήστης μέσα από το pop up κανάλι Cosmote CINEMA CHRISTMAS HD μπορεί να έχει πρόσβαση δωρεάν σε περισσότερες από 120 ταινίες, με 35 από αυτές να έρχονται σε Α’ τηλεοπτική προβολή και αγαπημένα Xmas all-time classics.

Απεριόριστα δεδομένα στο πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα
H Cosmote προσφέρει επίσης απεριόριστα δεδομένα εντελώς δωρεάν για 15 ημέρες σε όλους τους συνδρομητές κινητής, οικιακούς και εταιρικούς, συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου, καρτοκινητής, Cosmote Neo ώστε να μην μείνουν ποτέ χωρίς internet στις διακοπές των Χριστουγέννων. 
Φυσικά, η κίνηση υποστηρίζεται από το Cosmote 4G και Cosmote 5G, τα πιο γρήγορα δίκτυα κινητής στην Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη