Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 12 Δεκεμβρίου


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 12 ΔεκεμβρίουΚΡΙΟΣΓενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Τρίτη η Σελήνη από τον Τοξότη σε σύνοδο με τον Άρη φανερώνει ότι μάχεσαι για τα ιδεώδη σου, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σου επενδύεται πάνω στην επέκταση κάποιου τομέα ή δραστηριότητας που σε ενδιαφέρει πολύ. Είναι μία ενδιαφέρουσα ημέρα για εσένα, γεμάτη θάρρος και αισιοδοξία, αλλά πρόκειται να έρθεις αντιμέτωπος με καβγαδάκια, παρεξηγήσεις ή ατυχείς καταστάσεις, εξαιτίας της δικής σου πόλωσης στις απόψεις σου. Προσπάθησε να είσαι πιο διαλλακτικός.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Νιώθεις την ανάγκη να ζήσεις ερωτικές περιπέτειες. Θέλεις να έρθεις σε βαθύτερη επικοινωνία με το ταίρι σου ή με τον άνθρωπο που σκοπεύεις να βάλεις στη ζωή σου. Σήμερα θα το επιδιώξεις μέσα από βαθυστόχαστες συζητήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου δεν είναι καθόλου άσχημα σήμερα. Η ημέρα είναι θετική για να διεκδικήσεις μία προαγωγή, μία εργασία με μεγαλύτερες ευθύνες κι απολαβές ή να κάνεις ένα νέο άνοιγμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Τοξότη σε σύνοδο με τον Άρη, σε κάνει να επικεντρώνεσαι σε θέματα ερωτικής φύσεως, ολικής μεταμόρφωσης ή ακόμη και κληρονομικών θεμάτων. Ίσως να νιώσεις κατά τη διάρκεια της Τρίτης αρκετές ανασφάλειες, γιατί η φοβία σου να μην χάσεις κάτι που έχεις, είναι οξυμένη. Προσπάθησε να αναζητήσεις υποστήριξη από τρίτα πρόσωπα που είναι εμπιστοσύνης, ώστε να το ξεπεράσεις. Απόφυγε τις εντάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η λίμπιντο σου είναι στα ύψη, με αποτέλεσμα να είσαι σε θέση να περάσεις αξέχαστες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου ή με μία γνωριμία. Η σημερινή όψη σου χαρίσει τόλμη και αντοχές για να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε πρόκληση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου θα μπορούσαν σήμερα να λάβουν υποστήριξη είτε μέσω μίας νέας συνεργασίας, είτε μέσω τρίτων προσώπων. Όλες οι εξελίξεις που διαδραματίζονται εξαρτώνται αποκλειστικά από τη δική σου προσπάθεια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Για σήμερα φίλε μου Δίδυμε, με την Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη στον Τοξότη, σίγουρα θα έχεις μία ημέρα γεμάτη εντάσεις. Είσαι λίγο αμετακίνητος στα ‘πιστεύω’ σου, ενώ τείνεις να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους εξίσου αδιάλλακτους κατά τη διάρκεια της Τρίτης. Ως επακόλουθο λοιπόν θα είναι οι αψιμαχίες και οι παρεξηγήσεις. Από την άλλη, διαθέτεις το απαραίτητο θάρρος για να διεκδικήσεις μία κατάσταση, όμως θα επιτύχεις μόνο αν διαχειριστείς έξυπνα και ήπια τον λόγο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, αν είσαι δεσμευμένος, αναμένονται κάποια καβγαδάκια που τελικά θα είναι επιλύσιμα. Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος, οι σημερινές διελεύσεις σου χαρίζουν το απαραίτητο θάρρος να διεκδικήσεις το άτομο που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα μπορούσαν επίσης να παρουσιάσουν εντάσεις κι εχθρότητες. Καλό θα είναι να παραμείνεις διακριτικός με τους συναδέλφους σου, ενώ αν πρόκειται να κάνεις μία οικονομική συνάντηση, απόφυγε τη σκληρή διαπραγμάτευση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Το ζώδιο σου για σήμερα Τρίτη φίλε μου Καρκίνε, δέχεται πιέσεις εξαιτίας της συνόδου μεταξύ Σελήνης και Άρη στο ζώδιο του Τοξότη. Επηρεάζει τομείς όπως τη γενικότερη καθημερινότητα, τις συνήθειες που έχεις υιοθετήσει, την εργασία, καθώς και ζητήματα γενικότερης ευεξίας. Συνεπώς, μέσα στην ημέρα αναμένεται κάποιο γεγονός που θα σου προκαλέσει υπερένταση. Ως επακόλουθο, θα ‘ξεσπάσεις’ ρίχνοντάς το στη δουλειά, στη γυμναστική ή προσπαθώντας να βάλεις σε τάξη την «αταξία» που υπάρχει γύρω σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δεν είναι κάτι που σε απασχολεί σοβαρά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μάλλον είναι καλύτερο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να τονώσεις το ηθικό ή τις σωματικές αντοχές σου. Όλα τα άλλα θα γίνουν την κατάλληλη στιγμή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργασία σου σήμερα σε απασχολεί αρκετά. Εκτιμάται να έχεις μία ιδιαίτερα παραγωγική ημέρα και διαθέτεις απίστευτα αποθέματα ενέργειας για να ολοκληρώσεις όποιες δραστηριότητες σου έχουν ανατεθεί. Είναι κατάλληλη ημέρα για αποστολή βιογραφικών.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Χαμόγελα ικανοποίησης έρχονται φίλε Λέοντα για σένα σήμερα Τρίτη με την Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη να σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη. Μπορεί η πλειοψηφία των ανθρώπων που σε περιβάλλουν να χαρακτηρίζονται από νεύρα, όμως εσύ αποφασίζεις να διαχειριστείς τη δική σου υπερένταση πολύ δημιουργικά. Αυτό μπορεί να εκφραστεί ως αυξημένη αποδοτικότητα στη δουλειά ή αυξημένη λίμπιντο. Τα ερωτικά σου ίσως παρουσιάσουν λίγες εντάσεις, ενώ αν έχεις παιδάκια καλό είναι να αποφύγεις να τα μαλώσεις – δείξε κατανόηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή σήμερα, μόνο βαρετή δεν είναι! Αν είσαι σε σχέση έχεις τη δυνατότητα να περάσεις υπέροχα με το έτερον ήμισυ, ενώ αν δεν είσαι, διαθέτεις το απαραίτητο θάρρος για να κάνεις το πρώτο βήμα για μία νέα αρχή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν είναι κάτι που σε απασχολεί και τόσο, όμως η έμφυτη δημιουργικότητά σου σήμερα είναι βελτιωμένη. Ως αποτέλεσμα, αποδίδεις πολύ καλά στην εργασία σου ή αν βρίσκεσαι σε οικονομικό αδιέξοδο, αξιολογείς εναλλακτικούς τρόπους οικονομικών πηγών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σελήνη στον Τοξότη σήμερα Τρίτη και εσύ αγαπητέ μου Παρθένε ξεκινάς να ασχολείσαι με το σπίτι, την οικογένεια, καθώς και κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος. Δεν αποκλείεται να μαλώσεις με συγγενικά πρόσωπα για καταστάσεις που συνέβησαν παλαιότερα, όμως μία από τις δύο πλευρές ακόμη αισθάνεται πληγωμένη ή πως κάτι έχει μείνει ανολοκλήρωτο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να καταφύγεις και να εκφραστείς για όσα σε προβληματίζουν σε ένα φιλικό πρόσωπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου διακρίνονται από ριζικές αλλαγές και βαθιά επικοινωνία. Εξαιτίας της σκληρής όψης μεταξύ Σελήνης και Άρη, καλό θα είναι να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις. Πρόσεξε την έκφρασή σου και μην παίρνεις τα πάντα προσωπικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ημέρα μοιάζει ιδανική για τον τερματισμό υποχρεώσεων εντός των εργασιακών. Εντός του επαγγελματικού σου χώρου, απόφυγε τις εντάσεις. Αν εργάζεσαι από το σπίτι, οι υποχρεώσεις σου ενδεχομένως να αυξηθούν.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Τρίτη η μέρα σου χαρακτηρίζεται από ένταση και πάθος, εξαιτίας της συνόδου μεταξύ Σελήνης και Άρη στο ζώδιο του Τοξότη. Οι περισσότερες αντιπαραθέσεις θα είναι λεκτικές, ενώ μαζί καλείσαι να γίνεις ακόμη πιο προσεκτικός ως προς τον τρόπο που οδηγείς. ‘Ζύγισε’ όσα έχεις να πεις και ρίξε νερό στο κρασί σου για να διατηρήσεις τις ισορροπίες σε συναντήσεις ή κουβέντες που θα γίνουν σήμερα. Η ημέρα δεν είναι καλή για ξεκαθαρίσματα, μιας και ο οίκος της επικοινωνίας για εσένα λειτουργεί λιγάκι άστατα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αναμένονται λογομαχίες. Ακούς πράγματα που σε ταράζουν κι ως επακόλουθο αντιδράς απότομα. Αυτό δεν είναι στοιχείο του χαρακτήρα σου, οπότε χάρισε λίγο χρόνο στον εαυτό σου για να χαλαρώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πρόκειται να έχουν αρκετή… ‘χαρτούρα’, αν αυτό είναι κομμάτι της δουλειάς σου. Απαιτείται προσοχή για να αποφύγεις λάθη απροσεξίας. Μαζί, πρόσεχε τα ‘ψιλά γράμματα’ αν σκοπεύεις να υπογράψεις μία καινούρια οικονομική συμφωνία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, με την Σελήνη σήμερα από το ζώδιο Τοξότη σε σύνοδο με τον Άρη, ασχολείσαι πολύ περισσότερο με τα οικονομικά σου. Μάλλον, τείνεις να ξοδεύεις περισσότερα από όσα βγάζεις. Η διάθεσή σου έχει πολλά σκαμπανεβάσματα κι ως αποτέλεσμα καταφεύγεις σε αυθόρμητες αγορές πραγμάτων που δεν χρειάζεσαι. Σε περίπτωση που ζητήσεις υποστήριξη από τρίτα πρόσωπα την Τρίτη, να περιμένεις πως δεν θα είναι και η πιο αξιόπιστη, οπότε πρέπει να σχεδιάσεις εναλλακτικά πλάνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δεν αποτελούν προτεραιότητα σήμερα. Οι σημερινές διελεύσεις σε καλούν να επενδύσεις στον εαυτό σου και τα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε να κρατήσεις ξέχωρα τα προσωπικά και τα εργασιακά, ώστε να αποφύγεις τις εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μόνο μέσα από σωστή διαχείριση θα μπορέσεις σήμερα να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Η ημέρα ενδείκνυται για ενέργειες που θα μπορούσαν να γεμίσουν την τσέπη σου, αλλά όχι για οικονομικές διαπραγματεύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Για σήμερα Τρίτη φίλε μου Τοξότη, κορυφώνεται η σύνοδος μεταξύ Σελήνης και Άρη στο δικό σου ζώδιο, οπότε είναι αναμενόμενο να έχεις μία γεμάτη ημέρα. Διαθέτεις αστείρευτη ενέργεια και είσαι ικανός να τολμήσεις μεγάλα βήματα προκειμένου να πραγματοποιήσεις τα μεγαλεπήβολα όνειρά σου. Παράλληλα, σήμερα μπορεί να είσαι λίγο πιο ευαίσθητος από ότι συνηθίζεις, άρα είσαι και πιο επιρρεπής στις συναισθηματικές εξάρσεις. Προσπάθησε να παραμείνεις πιο αντικειμενικός και να αποφύγεις τις εντάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου θα παρουσιάσουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Πρέπει να φερθείς ώριμα και συγκρατημένα για να μην έχεις απρόοπτα ή απομακρύνσεις. Η εσωτερική σου ενέργεια είναι τόσο μεγάλη που αν δεν τη διαχειριστείς έξυπνα θα λειτουργήσει καταστροφικά για την πορεία μίας σχέσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα είσαι ‘παλικάρι’ στα επαγγελματικά σου. Τολμάς να κάνεις μεγάλα βήματα, είσαι αποτελεσματικός, έχεις ενέργεια και διεκδικείς. Βέβαια, το τονισμένο συναισθηματικό σου στοιχείο, ίσως φέρει κάποιες ανατροπές, λόγω αναποτελεσματικής συνεννόησης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, Τρίτη με σύνοδο Σελήνης και Άρη στο ζώδιο του Τοξότη, οπότε για εσένα προβλέπεται μία παρασκηνιακή ημέρα. Προτιμάς να κρατάς τα προσωπικά σου κρυφά από τον υπόλοιπο κόσμο και παραμένεις πολύ διακριτικός με οτιδήποτε καταπιάνεσαι. Υπάρχει μία γενικότερη επιθυμία απομόνωσης κι αυτό συμβαίνει διότι η ενδυναμωμένη διαίσθησή σου, σού χαρίζει σημάδια που πρέπει να ακούσεις, αντί να καταπιέσεις τα συναισθήματά σου. Επικρατεί μέσα σου ένας εσωτερικός πόλεμος, επειδή υπεραναλύεις τις καταστάσεις πολύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σύνοδος Σελήνης – Άρη θα μπορούσε να σου χαρίσει μία επανασύνδεση ή έστω μία επικοινωνία με έναν άνθρωπο με τον οποίο είχατε αποκοπεί. Οφείλεις να γνωρίζεις πως κάποιες επαφές στα αισθηματικά σου θα σου ταράξουν σήμερα την ψυχολογία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν φαίνονται και τόσο παραγωγικά. Είναι καλό να επικεντρωθείς περισσότερο στην οργάνωση των βημάτων σου, έναντι της λήψης πρωτοβουλιών. Είναι μία ημέρα που σε ωθεί να κινηθείς παρασκηνιακά, αντί να βγεις μπροστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Τρίτη αγαπητέ μου Υδροχόε η σύνοδος μεταξύ Σελήνης και Άρη στον Τοξότη σε κοινωνικοποιεί στον υπερθετικό βαθμό! Κάνεις κινήσεις για να γνωρίσεις νέους φίλους, να βγεις έξω κι ασχολείσαι με οτιδήποτε σου προσφέρει πραγματική χαρά. Από την άλλη, η όψη αυτή είναι ιδιαίτερα έντονη, οπότε απαιτείται μεγάλη προσοχή για την αποφυγή παρεξηγήσεων κι αψιμαχιών με φιλικά πρόσωπα. Δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο που παρουσιάζεται ως φιλικό να κρύβει άλλου τύπου αισθήματα για εσένα και η κατάσταση να εξελιχθεί λιγάκι άβολα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά φαίνεται να έχεις κατακτήσεις και γενικότερα επιτυχίες. Όσο πιο πολύ κόσμο γνωρίζεις, είναι λογικό να αυξάνονται και οι πιθανότητές σου για έναν νέο έρωτα. Βέβαια, αν έχεις δεσμό, κράτησε κατά νου πως ο τρόπος που λαμβάνεις αγάπη σήμερα είναι λίγο παράξενος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι ελαφρώς εξαρτημένα από τρίτα πρόσωπα, καθώς και τη γενικότερη γνώμη των άλλων. Είναι φυσιολογικό να αισθανθείς θιγμένος, εφόσον δεν περνούν τα πάντα από το χέρι σου, όμως μέσω της σωστής επικοινωνίας καταφέρνεις πολλά.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα Τρίτη με σύνοδο Σελήνης και Άρη στο ζώδιο του Τοξότη, προβλέπεται για σένα φίλε μου Ιχθύ ότι θα επενδύσεις πολλή ενέργεια, σκέψη και χρόνο στην κοινωνική σου εικόνα και στην καριέρα σου. Πρόκειται για μία φιλόδοξη ημέρα που σε ωθεί να τολμήσεις να κάνεις ανοίγματα. Μαζί, δεν αποκλείονται και οι εντάσεις ή αντιπαραθέσεις στη δουλειά, κυρίως με γυναικεία πρόσωπα. Η μεταβλητή σου ιδιότητα, όμως, σου επιτρέπει να ελιχθείς έξυπνα και να αντιμετωπίσεις τα πάντα με την απαιτούμενη διπλωματία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου δεν φαίνεται να σε ενδιαφέρουν και τόσο. Το να ‘ξεσπάσεις’ ρίχνοντάς το στη δουλειά, αποτελεί μία καλή λύση, στην περίπτωση που έχεις εκνευριστεί ή απογοητευτεί από μία αισθηματική κατάσταση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι άκρως ενεργοποιημένα. Εφόσον κατορθώσεις να επιλύσεις ή να αποφύγεις τις αναμενόμενες εντάσεις, θα είσαι σε θέση να διαχειριστείς άριστα τις ευκαιρίες που θα σου εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της ημέρας.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη