"Είναι ευθυτενής, γαλαντόμος, ωραίος άντρας και κιμπάρης"


Αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον αγαπημένο της Νεκτάριο Λεμονίδη.

Το ζευγάρι μίλησε στο «Mega Καλημέρα» για τον έρωτά του, το μονόπετρο των 13.500 ευρώ, τον γάμο και το ενδεχόμενο ενός παιδιού.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη επιτέλους μπήκε το μονόπετρο στο δάχτυλο. Ένιωθα και αυτή τη συστολή και από το τηλέφωνο όταν πρωτομιλήσαμε. Έχει συστολή γιατί είναι και γιατρός δεν είναι από τα αγοράκια που κάνουν πλακίτσες χωρίς λόγο. Είναι ευθυτενής, γαλαντόμος, είναι ωραίος άντρας, κιμπάρης, έχει όλα τα καλά», είπε αρχικά η πρώην παίκτρια του Survivor.

Από μεριάς του ο Νεκτάριος Λεμονίδης ανέφερε πως έχει ετοιμάσει μια έκπληξη για την ημέρα του γάμου: «Θα φορέσω μπλε κοστούμι. Νομίζω ότι τα δώρα που έχω κάνει έως τώρα στην Ελίζαμπεθ είναι λίγα για την αξία της.
Έχω ετοιμάσει μια έκπληξη για τον γάμο μας. Γενικά ζηλεύω λίγο αλλά όταν έχεις μία γυναίκα τέτοια που έχει τόση πέραση και ενδείξεις θαυμασμού όταν περπατάμε, κάτι αισθάνεσαι», υπογράμμισε ο Νεκτάριος Λεμονίδης.
Σχετικά με τα σχόλια και τις αντιδράσεις γύρω από την σχέση τους: «Η Ελίζαμπεθ είναι η γυναίκα που θα παντρευτώ, την υπεραγαπώ. Τα πικρόχολα σχόλια δεν με αφορούν. Η Ελίζαμπεθ σαν μαμά θα είναι η καλύτερη, το κάτι άλλο», δήλωσε o σύντροφος της Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη