Που βρίσκονται σήμερα και τι κάνουν, ο γιος και η κόρη του Αλέκου Αλεξανδράκη


Που βρίσκονται σήμερα και τι κάνουν, ο γιος και η κόρη του Αλέκου Αλεξανδράκη
Ο Αλέκος Αλεξανδράκης ήταν ομολογουμένως ένας άνδρας με ταραχώδη προσωπική ζωή.

Η πολυτάραχη προσωπική ζωή του
Είχε δεσμό για περίπου έξι μήνες με την Έλλη Λαμπέτη. Ο δεσμός τους δεν κράτησε πολύ, καθώς ο Αλεξανδράκης προτίμησε να ακολουθήσει την Κατερίνα Ανδρεάδη σε μία περιοδεία.

Στο Σουδάν γνώρισε την πρώτη του σύζυγο, Μαρτζ Βάλβη, με την οποία παντρεύτηκε λίγο αργότερα στην Αθήνα. Ο γάμος τους κράτησε τρία χρόνια, όσο κι ο δεύτερος με την Γαλλίδα Κλοντ Σαμπαντού.

Το 1956 παντρεύτηκε την ηθοποιό Αλίκη Γεωργούλη. Μαζί ανέβασαν το Πικ-νικ στο θέατρο Γκλόρια της Πλατείας Αμερικής, ενώ συμμετείχαν από κοινού σε πορείες ειρήνης και δημοκρατικά συλλαλητήρια. Ύστερα από τέσσερα χρόνια χώρισαν.

Ο τέταρτος γάμος του ήταν το 1964 με την Ελβετή Βερένα Γκάουερ, με την οποία απέκτησε έναν γιο, τον Βάσια και μία κόρη, τη Γιοχάνα. 



Το 1969 οδηγήθηκε και αυτός ο γάμος σε διαζύγιο, αφού ο Αλεξανδράκης είχε στο μεταξύ ερωτευτεί τη Νόνικα Γαληνέα, την οποία γνώρισε στο Θέατρο Μετροπόλιταν, όπου συμπρωταγωνιστούσαν. Με τη Γαληνέα χώρισαν το 1990, μετά από 21 χρόνια σχέσης.

Η Γιοχάνα είναι η κόρη του από τον τέταρτο γάμο του Αλεξανδράκη.



Ωστόσο, διατηρούσαν στενές επαφές μέχρι και το θάνατό του. Πάρά τη χιλιομετρική απόσταση που τους χώριζε ήταν πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον.
Η κόρη του Αλέκου Αλεξανδράκη έχει έναν επιτυχημένο γάμο και έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με τα κοινά. Μάλιστα, τον Σεπτέμβριο του 2020 είχε κατέβει στο στίβο της πολιτικής, διεκδικώντας τις ψήφους των πολιτών στην πόλη Φλαβίλ της Ελβετίας όπου ζει με την οικογένειά της.

Ο Βάσιας Αλεξανδράκης είναι ο γιός του Αλέκου Αλεξανδράκη, ο οποίος πάντως δεν ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα του.
Ο Βάσιας Αλεξανδράκης γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου 1965 και αποτέλεσε καρπό του έρωτα του αξέχαστου ηθοποιού, Αλέκου Αλεξανδράκη και της τέταρτης συζύγου του, Βερένα Γκάουερ. Το ζευγάρι απέκτησε και μία κόρη, τη Γιοχάνα.


Ο 57χρονος σήμερα Βάσιας δεν θέλησε να ασχοληθεί με την υποκριτική και να βαδίσει στον δρόμο του πατέρα του. Αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και πραγματοποιεί πολύ λίγες δημόσιες εμφανίσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη