«Την σκότωσα και κάθησα για καφέ - Πήγα την Παρασκευή στο σπίτι και την βρήκα με άλλον».


Κυνικός, ψύχραιμος και αμετανόητος εμφανίστηκε ο 71χρονος δολοφόνος της 43χρονης γυναίκας στη Σαλαμίνα. Ομολόγησε τα πάντα.
Ο 71χρονος, που συνελήφθη στο Κερατσίνι ως ύποπτος για την δολοφονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα, ομολόγησε πως αυτός ήταν που πυροβόλησε θανάσιμα το θύμα.
Ο 71χρονος εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο του θύματος, ενώ κατά την ερεύνα οι αστυνομικοί βρήκαν και το όπλο με το οποίο διέπραξε το έγκλημα.

Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν τον οδήγησαν στην Ασφάλεια Πειραιά, και εκεί κατά την κατάθεση του ο 71χρονος «έσπασε» και παραδέχθηκε την ενοχή του για την δολοφονία της 43χρονης συντρόφου του.
Ο 71χρονος δολοφόνος περιέγραψε με απίστευτη ψυχραιμία το έγκλημα μέσα από το οποίο στέρησε τη ζωή της 43χρονης γυναίκας. Όπως είπε στους αστυνομικούς στην προφορική του εξέταση αμέσως μετά τη σύλληψή του περίμενε να φύγει το παιδί για να προχωρήσει στην αποτρόπαια πράξη του. Ανέφερε επίσης με ψυχραιμία ότι έφυγε από τη Σαλαμίνα, πήγε στο Κερατσίνι και μάλιστα κάθισε να πιει και καφέ.
Συγκεκριμένα λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία της 43χρονης, ο 71χρονος πήγε για καφέ στο καφενείο με την παρέα του και έδειχνε σαν να μη συμβαίνει τίποτα, σύμφωνα με το Star.

Λίγο αργότερα, ο 71χρονος τηλεφώνησε σε στενό φίλο του και αποκαλώντας το θύμα με απρεπείς χαρακτηρισμούς, του εκμυστηρεύτηκε ότι τη εκείνος τη σκότωσε.
Κατά την προφορική του εξέταση στους αστυνομικούς, ο δράστης ομολόγησε τα πάντα. Οταν ρωτήθηκε «Γιατί τη σκότωσες;», αποκρίθηκε κυνικά ότι «πήγα την Παρασκευή στο σπίτι και την βρήκα με άλλον».

Στην ερώτηση γιατί δεν έφευγε από τη σχέση από τη στιγμή που διαπίστωσε ότι τον απατούσε ο 71χρονος είπε: «Πως μου το έκανε αυτό; Μετά από τόσα χρόνια σχέσης πως μπόρεσε να το κάνει αυτό σε μένα; Καθόμουν μαζί της παρά τα προβλήματα που είχε με το παιδί της».
Ο 71χρονος μετά τη σύλληψη του υποστηρίζει ότι την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου βρήκε την 43χρονη με άλλο άνδρα στο κρεβάτι γι΄ αυτό την ξυλοκόπησε. Τότε αποφάσισε ότι θα την σκοτώσει. Αγόρασε με 400 ευρώ κυνηγετικό όπλο από έναν Αλβανό στη Σαλαμίνα. Χθες περίμενε να φύγει το παιδί με ταξί για το ειδικό σχολείο και προσέγγισε να την σκοτώσει. Όταν τον ρώτησαν γιατί απλά δεν την άφηνε και την σκότωσε, εκείνος φέρεται να τους είπε: 
"Έτσι το έκανα. Την έπιασα με άλλον στο κρεβάτι. Ήμασταν χρόνια μαζί και αυτή με κεράτωσε".

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο στίγμα του κινητού του τηλεφώνου που εξέπεμψε από συγκεκριμένη κεραία του Κερατσινίου, κάρφωσε τον 71χρόνο δολοφόνο της 43χρονης συντρόφου του τα ξημερώματα της Τρίτης στη Σαλαμίνα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη