"Ακούω διάφορα επειδή είμαι πολυτάλαντη"


Η Τραϊάνα Ανανία έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τα σχόλια που ακούει για εκείνη ανά διαστήματα, τη σχέση της με την ψυχοθεραπεία, αλλά και την προσωπική της ζωή.
Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» κι αρχικά, αναφέρθηκε στην κριτική που έχει δεχτεί, επειδή ασχολείται με πολλά πράγματα, όπως η υποκριτική, ο χορός και το τραγούδι.

«Εδώ και δεκαπέντε χρόνια ακούω διάφορα σχόλια πάνω σε αυτό το θέμα. Είναι αστείο όμως, να το συζητάμε. Τα κάνω όλα, επειδή μπορώ και με πάει μόνη της η ζωή. Στη δραματική σχολή που τελείωσα, διδασκόμουν και τραγούδι και χορό και τα έκανα όλα αξιοπρεπέστατα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Είναι σαν να ρωτάς ένα αυτοκίνητο του 2024 πώς γίνεται να ανάβεις τα φώτα σου, να παίζεις ραδιόφωνο και να πηγαίνεις με όπισθεν ταυτόχρονα;».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη δουλειά της, αλλά και στις σπουδές της. «Δίνω προτεραιότητα πάντα στο πώς θα ζήσω και μετά, θα ασχοληθώ με τα επαγγελματικά μου. Βέβαια, επειδή έχω μια πορεία δεκαπέντε χρόνων στη δουλειά μου, πλέον μπορώ να πω ότι εισπράττω τους καρπούς όλων αυτών των σπόρων που έχω φυτέψει από την αρχή της καριέρας μου. Θέλω να σου αναφέρω επίσης, ότι είμαι στο τρίτο έτος στο κολλέγιο που σπουδάζω ψυχολογία και αυτόν τον καιρό κάνω την πτυχιακή μου», εξήγησε.

Τέλος, είπε: «Ξεκίνησα να σπουδάζω ψυχολογία, γιατί ήρθα κοντά της, επειδή έκανα χρόνια ψυχοθεραπεία. Κάνω ψυχανάλυση από τα δεκαεννιά μου χρόνια. Ό,τι έχω κατακτήσει, το έχω κάνει, επειδή είχα πάντα αυτή τη συμβουλευτική οδό. Δεν θα είχα κάνει διαφορετικά τίποτα. Είχα πάντα την ανάγκη να κοιτάξω το μέσα μου, την ψυχή μου».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη