"Στο σφυρί" η πολυτελής βίλα του Βασίλη Τσιάρτα


"Στο σφυρί" η πολυτελής κατοικία του Βασίλη Τσιάρτα 

Στο στόχαστρο του ηλεκτρονικού σφυριού αναμένεται να βρεθεί και πάλι η πολυτελής κατοικία του Βασίλη Τσιάρτα στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με το capital.gr, η περιπέτεια των πλειστηριασμών για τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή ξεκίνησε το 2018, όταν το συγκεκριμένο ακίνητο βρέθηκε για πρώτη φορά στην πλατφόρμα και έκτοτε έχουν γίνει άλλες δύο προσπάθειες για την εκποίησή του, χωρίς, ωστόσο, να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, υπήρξαν δύο άγονοι πλειστηριασμοί τον Δεκέμβριο του 2018 και τον Φεβρουάριο του 2019, ενώ ο τελευταίος, που είχε προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο του 2022, ανεστάλη.
Ο νέος πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί για τις 17 Ιανουαρίου 2024 κι έχει επισπεύδουσα τη Cepal. Αξιοσημείωτο είναι ότι η τιμή πρώτης προσφοράς έχει αυξηθεί στο 1,815 εκατ. ευρώ, από 1,06 εκατ. ευρώ στους προηγούμενους πλειστηριασμούς.

Το σφυρί αφορά μια κατοικία με πισίνα στην περιοχή της Καλογρέζας, η οποία ανήκει από το 2002 στον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Ειδικότερα, ο πλειστηριασμός αφορά την πλήρη κυριότητα ενός οικοπέδου, εκτάσεως 645,00 τ.μ. και κατά το κτηματολογικό γραφείο 652,00 τ.μ., μετά της επ’ αυτού οικίας, στον Δήμο Αμαρουσίου, στη θέση "Νέα Φιλοθέη” της περιοχής "Καλογρέζα”.
Εντός του προπεριγραφόμενου οικοπέδου υφίσταται διώροφη οικία με υπόγειο, η οποία αποτελείται από: υπόγειο επιφανείας 316,54 τ.μ., ισόγειο επιφανείας 199,25 τ.μ. και πρώτο όροφο επιφανείας 184,67 τ.μ.
Το υπόγειο περιλαμβάνει 4 θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων, αποθήκη, μηχανοστάσιο, αποθήκη, πλυντήριο-σιδερωτήριο, λινοθήκη, αποθήκη, ψυγείο κουζίνας, W.C., Lift, σκάλα ανόδου και ράμπα. Το γκαράζ έχει επιφάνεια 86,04 τ.μ.
Το ισόγειο περιλαμβάνει την είσοδο του κτιρίου, καθιστικό, γραφείο, τραπεζαρία, W.C., Lift, σκάλα και τρείς ημιυπαίθριους χώρους.
Ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει το δώμα, δύο υπνοδωμάτια, ξενώνα, Dressing Room, ξενώνα, τρία λουτρά, Sauna, σκάλα, Lift, W.C., δώμα, Masterbedrοom, ημιυπαίθριο χώρο, δώμα, λουτρό και δύο ξύλινες πέργκολες.
Επίσης, υφίσταται και κολυμβητική δεξαμενή. Η κατοικία είναι αποπερατωμένη και ως έτος κατασκευής λαμβάνεται το έτος 2004.

Ο Βασίλης Τσάρτας θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, με καθοριστική συμβολή στην κατάκτηση του Euro 2004 από την Εθνική Ελλάδας. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Νάουσα, ενώ τον Δεκέμβριο του 1992 τον απέκτησε η ΑΕΚ. Τον Ιανουάριο του 2023 ανακοινώθηκε ως υποψήφιος για τις βουλευτικές εκλογές με τον συνδυασμό Εθνική Δημιουργία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη