Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 26 Δεκεμβρίου


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 26 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, η γιορτινή Τρίτη σε βρίσκει με εναλλαγές διαθέσεων και ορέξεων, εξαιτίας της Σελήνης από τους Διδύμους, η οποία τελικά το απόγευμα προχωρά στο ζώδιο, του Καρκίνου! Η μέρα σου ξεκινά με μηνύματα, τηλεφωνήματα, εξόδους και τονισμένη την επικοινωνία, ενώ κλείνει λιγάκι ‘αντικοινωνικά’, θέλοντας να παραμείνεις στο σπίτι και να επιμείνεις σε συνήθειες που σου είναι οικείες. Αξιοποίησε τις απογευματινές ώρες, για να περάσεις ευχάριστο χρόνο στο σπίτι παρέα με την οικογένεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις


Εσύ που είσαι δεσμευμένος, πρόσεχε λιγάκι τις συναισθηματικές σου εξάρσεις κατά τις πρωινές ώρες, ώστε να μην επέλθουν ρήξεις. Αν είσαι ελεύθερος, προτίμησε να κάνεις μία σημαντική κίνηση στα αισθηματικά σου πριν το απόγευμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν είναι κάτι που σε ενδιαφέρει και τόσο στην παρούσα ημέρα. Αν αναζητάς εργασία, προτίμησε να κάνεις κάποια τηλέφωνα ή να αποστείλεις βιογραφικά πριν το απόγευμα που ευνοείσαι παραπάνω.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο των Διδύμων μέχρι το απόγευμα και στην συνέχεια προχωρά στον Καρκίνο, οπότε περνάς μία φάση κυκλοθυμίας. Ίσως να φταίει τα ποτάκια και οι κραιπάλες των εορτών ή τα άτομα που συναναστράφηκες αλλά δεν ήθελες να δεις μπροστά σου; Αρχικά επικεντρώνεσαι σε θέματα συναισθηματικής και υλικής ασφάλειας. Μήπως βγήκες εκτός προϋπολογισμού ; Πολύ πιθανό … Έπειτα συνεχίζεις πολύ κοινωνικός, με μία τονισμένη ανάγκη να συζητήσεις για το οτιδήποτε.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις τη δυνατότητα να στείλεις αυτό το ‘χρόνια πολλά’ στον άνθρωπο που έχεις στην καρδιά σου και να έρθετε πιο κοντά, ανεξαρτήτως απόστασης. Μην επιστρέψεις τα σκαμπανεβάσματα της αυτοπεποίθησής σου να εμποδίσουν τον έρωτά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου φαίνεται να σε απασχολούν κατά τις αρχές της ημέρας. Μάλλον ξόδεψες περισσότερα χρήματα από όσα υπολόγιζες. Κάνε καλύτερο προϋπολογισμό από το πρωί κιόλας, χωρίς όμως να στερήσεις στον εαυτό σου την έξοδο των εορτών!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η ημερήσια πρόβλεψή σου Δίδυμε έχει ενδιαφέρον, μιας και η Σελήνη αρχικά βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο όμως μετά το απόγευμα επισκέπτεται σε εκείνο του Καρκίνου που τόσο της ταιριάζει! Έτσι, παρουσιάζεις εναλλαγές στην διάθεσή σου, καθώς και των γενικότερων αναγκών σου, κατά την διάρκεια της Τρίτης. Αρχικά η αυτοπεποίθησή σου τονώνεται και κάνεις οτιδήποτε χρειαστεί για να βελτιώσεις την ψυχολογία, αλλά και την εμφάνισή σου. Κλείνεις την ημέρα σου θέλοντας να νιώσεις συναισθηματική, μα και υλική ασφάλεια. Σκέφτεσαι πού πήγαν τα χρήματα των εορτών και σε πιάνει ένα άγχος …

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο αισθηματικός σου κόσμος παίρνει τα πάνω του από ήδη από το πρωί, γιατί οι πλανητικές διελεύσεις τότε είναι περισσότερο ευνοϊκές. Ξέρεις τι θέλεις κι έχεις τον ‘τρόπο’ σου να το αποκτήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου σε απασχολούν λιγάκι από το απόγευμα της δεύτερης ημέρας των Χριστουγέννων, όσο στην αρχή η προσοχή σου αποσπάται από οτιδήποτε σε κάνει πραγματικά χαρούμενο. Δώσε το διάλειμμα που χρειάζεσαι στον εαυτό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Το ζώδιο σου για σήμερα Τρίτη φίλε μου Καρκίνε, λέει ότι απολαμβάνεις μια χαρά τις γιορτές. Είσαι συναισθηματικός, περνάς χρόνο με τους ανθρώπους που θεωρείς οικογένεια και θέλεις να εκφραστείς. Η διαίσθησή σου είναι τονισμένη, επομένως αντιλαμβάνεσαι τις ανάγκες των άλλων χωρίς καν να επικοινωνήσετε λεκτικά. Από το απόγευμα κι έπειτα η διάθεσή σου αλλάζει εμφανώς. Η ημέρα σου κλείνει λιγάκι μοναχικά, γιατί από εκεί και πέρα αισθάνεσαι την επιθυμία να περάσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι πιο έντονα κατά το πρωί, όπου έχεις όρεξη για επικοινωνία και φλερτ. Αντίθετα, το απόγευμα κι έπειτα είτε προτιμάς τις παρασκηνιακές κινήσεις, είτε επιδιώκεις κάποια επανασύνδεση, είτε απλώς θέλεις να περάσεις ένα ήρεμο απόγευμα, χωρίς πολλά – πολλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι γιορτές σήμερα, οπότε είναι απολύτως λογικό να μην σε ενδιαφέρει η καριέρα σου στην παρούσα φάση. Θέλεις να περάσεις όμορφα, να ανταλλάξεις αυτά τα πολυπόθητα ‘χρόνια πολλά’ κι έπειτα να ‘κλειστείς’ στον εαυτό σου και να χαλαρώσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λίγο μοναχικά και παράξενα κλείνει , η δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, για εσένα Λέοντα, εξαιτίας της Σελήνης που ενώ ξεκινά από το ζώδιο των Διδύμων, προχωρά στον Καρκίνο. Έτσι, μολονότι το πρωί ξυπνάς με τέλεια διάθεση και θέλεις να το ρίξεις έξω, στο μετέπειτα αλλάζουν οι επιθυμίες σου και θέλεις να περάσεις λίγο χρόνο μόνος. Είναι καλό αυτό, γιατί μάλλον σε εξάντλησαν οι ημέρες των Χριστουγέννων και πλέον επιθυμείς να επικεντρωθείς στις βαθύτερες ανάγκες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, είσαι σε θέση να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να διεκδικήσεις ο,τι και όποιον έχεις στην καρδιά σου. Με το ταίρι σου βγαίνετε πρωινές ώρες κι έπειτα επιλέγετε να περάσετε ένα ήσυχο βραδάκι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα μπορούσαν να παρουσιάσουν μία μικρή εξέλιξη κατά τις πρωινές ώρες, όμως μετά σταματούν να σε απασχολούν. Αν θέλεις να επιδιώξεις μία επιτυχία, στρέψου προς τους πιο έμπειρους για συμβουλές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Χαμόγελα ικανοποίησης έρχονται φίλε μου Παρθένε για σένα σήμερα Τρίτη με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων κι έπειτα στον Καρκίνο που αυξάνει την κοινωνικότητα, αλλά και τη φιλοδοξία σου. Οι γιορτές σου χαρακτηρίζονται από αρκετή ‘επίδειξιομανία’, θέλοντας να καμαρώσεις για το ταίρι σου ή ο,τι άλλο έχεις καταφέρει στον ευρύτερο κύκλο γνωριμιών. Κανόνισε εξόδους, πέρασε όμορφα και φρόντισε να γνωρίσεις ακόμη περισσότερο κόσμο, γιατί το αστρολογικό τοπίο σήμερα σε βοηθάει σε προσωπικά κι επαγγελματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι… και φαίνεσαι πολύ ανεξάρτητος και δυναμικός. Ως επακόλουθο, εκπέμπεις έναν γοητευτικό δυναμισμό και μία λάμψη, υπεύθυνες για κάθε αισθηματική σου κατάκτηση! Το ταίρι σου σήμερα αισθάνεται πολύ τυχερό που σε έχει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν και ημέρα διακοπών, εσύ επιλέγεις να δώσεις λίγη σημασία στη δουλειά σου. Οι υποχρεώσεις σου δεν έχουν μειωθεί κι εσύ αναλαμβάνεις δράση να τις ολοκληρώσεις με όποιον τρόπο μπορείς.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου, η Δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων σε βρίσκει με θετική και φιλόδοξη διάθεση, μιας και η Σελήνη από το φιλικό για εσένα ζώδιο των Διδύμων προχωρά το απόγευμα σε εκείνο του Καρκίνου. Η αλήθεια είναι ότι είσαι από τους πιο τυχερούς της ημέρας και χαρακτηρίζεσαι από μία δυνατή αύρα που ελκύει θετικές καταστάσεις και ανθρώπους. Η αισιοδοξία σου αυξάνεται και κατά το βραδάκι επιλέγεις να δώσεις λίγη σημασία και στην καριέρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή φαίνεται ενεργή, γιατί αναζητάς ερωτικές περιπέτειες. Το λέγειν σου την Τρίτη είναι τόσο καλά προσεγμένο, που σου προσφέρει μία παραπάνω γοητεία από εκείνη που ούτως ή άλλως κατέχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η καριέρα σου είναι σε άριστη κατάσταση. Ευνοείσαι για τυχόν φιλόδοξες κινήσεις, καθώς κι εκπαιδευτικές ενέργειες. Σήμερα είσαι σε θέση να δράσεις περισσότερο ανταγωνιστικά και δυναμικά, ενώ το ένστικτό σου λειτουργεί ως πυξίδα προς τις σωστές αποφάσεις

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, με την Σελήνη σήμερα δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων από το ζώδιο Διδύμου, ευτυχώς συνεχίζει σε εκείνο του Καρκίνου μετά το απόγευμα, βελτιώνοντας την διάθεσή σου. Η ημέρα ξεκινά λίγο περίεργα, όπου αισθάνεσαι ανασφάλεια και πλημμυρίζεσαι από περιττές σκέψεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να εκφράσεις μέσω του διαλόγου εκείνα που σκέφτεσαι και ‘βασανίζουν’ το μυαλό σου. Έπειτα, θα δεις πως από το απόγευμα και πέρα η αισιοδοξία σου αυξάνεται και περνάς όμορφα μόνος ή με φιλικά πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η λίμπιντό σου από το πρωί είναι στα ύψη και ως κλασσικός Σκορπιός, γνωρίζεις πολύ καλά πώς να τη διαχειριστείς. Η ανάγκη σου να βιώσεις καινούριες ερωτικές περιπέτειες είναι τονισμένη και το αστρολογικό τοπίο σε ευνοεί να τις ζήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου είναι όντως κάτι που σε απασχολεί ήδη από την αρχή της ημέρας. Φαίνεται να βρίσκεις κάποιες λύσεις, έστω και προσωρινές, μιας και η Σελήνη από τον Καρκίνο αυξάνει την αισιοδοξία σου κατά το βραδάκι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, φίλε μου Τοξότη, σε βρίσκει με λίγους προβληματισμούς, γιατί η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, συνεχίζει και εισέρχεται σε εκείνο του Καρκίνου. Για τον λόγο αυτόν, σου προκαλούνται εναλλαγές διάθεσης. Αρχικά, είσαι κοινωνικός, όμως και αρκετά ευαίσθητος στις απόψεις τρίτων για εσένα. Προσπάθησε να μην δίνεις σημασία ή παίρνεις προσωπικά τα λεγόμενα τρίτων, γιατί η επίσκεψη της Σελήνης στον Καρκίνο δηλώνει ότι η ημέρα σου κλείνει με αρκετούς προβληματισμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η λίμπιντο σου είναι στα ύψη και σήμερα τα άστρα σου χαρίζουν μία πολλά υποσχόμενη Τρίτη όπου κάνεις ενδιαφέρουσες αισθηματικές γνωριμίες. Αν είσαι σε σχέση, τότε περνάς τέλειες ερωτικές στιγμές με το άλλο σου μισό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου αποτελούν έναν προβληματισμό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Προσπάθησε να αναζητήσεις υποστήριξη από το εξωτερικό σου περιβάλλον ή να ξεκινήσεις μία συνεργασία, εφόσον είναι αυτό είναι κάτι που σχετίζεται με την δουλειά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, Τρίτη σήμερα με μία Σελήνη που ξεκινά από το ζώδιο των Διδύμων και προχωρά στο απέναντί ζώδιο από το δικό σου, τον Καρκίνο. Αυτό υποδηλώνει ότι η δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων σε βρίσκει να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού το πρωί, όμως το βραδάκι το αφιερώνεις σε ανθρώπους που είναι πολύ σημαντικοί για εσένα. Η ημέρα ενδείκνυται για τακτοποίηση υποχρεώσεων ρουτίνας, αλλά και έναρξη συνεργασιών ή σχέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δεν ξεκινούν τόσο καλά από το πρωί, αλλά το βραδάκι σου χαρίζουν τα άστρα ευκαιρίες κοινωνικοποίησης, γνωριμιών και σχέσεων. Εσύ που είσαι δεσμευμένος περνάς όμορφα με το άλλο σου μισό προς το τέλος της ημέρας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι υποχρεώσεις σου είναι αυξημένες, μολονότι σήμερα είναι αργία για τους περισσότερους. Πάντως η Τρίτη μπορεί να σου προσφέρει μία σημαντική συζήτηση με κάποιον εν δυνάμει συνεργάτη ή ένα άτομο που σου χαρίζει ιδέες για την περαιτέρω ανέλιξή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Τρίτη αγαπητέ μου Υδροχόε η δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων σε βρίσκει με μικρές εναλλαγές διάθεσης, εξαιτίας της αλλαγής του ζωδίου της Σελήνης από εκείνο των Διδύμων προς εκείνο του Καρκίνου. Έτσι, ενώ το πρωί θέλεις να περάσεις χρόνο με το ταίρι, την οικογένειά σου ή να φλερτάρεις αν είσαι ελεύθερος, μετά προχωράς σε ένα στάδιο όπου τακτοποιείς καθημερινές υποχρεώσεις. Μάλλον καταλήγει λίγο βαρετά η ημέρα σου, τουλάχιστον όμως, μπορείς και ξεπερνάς τα άγχη που σου δημιουργούν οι εκκρεμότητες που άφησες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά, το σύμπαν σου χαρίζει απίστευτες στιγμές έως και το απόγευμα, μιας και η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο που ενεργοποιεί ζητήματα ερωτικών, γνωριμιών και σχέσεων. Μπορείς, επίσης, να αναθερμάνεις τη σχέση στην οποία βρίσκεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα εργασιακά σου αρχίζουν και σε απασχολούν μετά το απογευματάκι, όπου έχεις ήδη περάσει όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάς. Έτσι επιστρέφεις στη βαρετή σου ρουτίνα πιο ανανεωμένος κι αποδοτικός.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα Τρίτη και η επόμενη ημέρα μετά τα Χριστούγεννα για σένα φίλε μου Ιχθύ φέρνει εναλλαγές διαθέσεων, χάρη στην Σελήνη που αλλάζει ζώδιο από τους Διδύμους προς τον Καρκίνο. Η αλλαγή παρατηρείται κατά το απογευματάκι, όπου επιλέγεις να αλλάξεις τη γενικότερή σου στάση από ‘σπιτόγατος’ σε ερωτιάρης. Μάλλον σε κούρασαν λιγάκι οι διακοπές, αλλά παίρνεις τα πάνω σου το βραδάκι, προτιμώντας να φλερτάρεις, να περάσεις 4χρόνο με τα παιδάκια σου ή το άλλο σου μισό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ευνοείσαι κατά πολύ περισσότερο για μεγάλα βήματα στα αισθηματικά σου από το απόγευμα κι έπειτα. Αν είσαι δεσμευμένος, η ημέρα κυλάει πολύ αρμονικά και δημιουργικά για εσένα και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά ή τα οικονομικά σου στην παρούσα φάση τα έχεις αφήσει στην άκρη. Αν τυγχάνει κι εργάζεσαι σήμερα, έχε κατά νου πως είναι καλή στιγμή να ανανεώσεις τον επαγγελματικό σου χώρο ή να ‘κατεβάσεις’ ιδέες που θα σε εξελίξουν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη